banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Aha. Érdekes.

Ám láttam olyat, hogy nullát sebzett, viszont kicsi rombolóba. Az is lepattant volna? Vagy, nem robbant az AP? Lehet, hogy a két dologra, ugyanúgy nullát ad?

Na meg ha a páncélzat. Oké, ezek szerint van valamilyen, ha nem is valóságos. De melyik része? Övpáncél? Fedélzet? Tornyok? Vagy valami általános érték ? (csak mert vannak olyan csatahajók amiken a tornya kimondottan erős volt, vagy van olyan csatahajó ahol még övpáncél csak-csak elmegy, de fedélzet már gyenge) Különben emiatt, lövik könyebben szarrá az Amagi-t? Legalábbis, úgy emlékszem régebben valamivel jobban bírta, de hát az Amagi nem a legerősebben páncélozott hajó lenne. A New Mexico érzésre, mintha jobban bírná. Csak annál meg a lőtáv kicsi.

Ha tehát páncélozatlan részt talál el, akkor ad be ilyen ezerhez közeli értéket. Ez megmagyarázza végülis, így érhetőbb.

Ez a 30 fokban fordulás jó ötlet. Én is gondoltam rá, hogy valahogy fordulni kell, de arra nem jöttem rá, hogy merre és mennyit érdemes.

Az még egy dolog, hogy nem bír annyit mit várná az ember, de most a sebzés is kevesebb lett, mint korábban.

A HE -t lövő cirkálókkal azért remélem kezdenek valamit. Nagyon idegesítő, gyorsan lő, olyan ütemben gyújt fel, és mellé még sokat is sebez.
    Jó, és oké értem én egyensúly, meg a cirkálóknak is legyen szerepük, de kicsit vissza vehetnének szerintem a HE sebzéséből illetve a kigyulladás esélyéből. Ez ellen védekezni se lehet. Most komolyan, a Cleveland cirkáló...akkora tűzgyorsasággal...no meg a Des Moines.

Mindenesetre így világosabb pár dolog. Lehet amúgy csatahajókkal is menni, a rettenet lőtáv ellenére, eddig egész jónak találom az USA csatahajókat. Az Amagi amit nagyon ócskának érzek.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.06. 17:17:37