banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Holmatro
    Szerintem ha a Navyfield I.-et átültették volna a WoWs-be, atom jó játék lett volna. Ott a nemzetek és a hajóosztályaik rendszere is tök fasza. Korlátozott lőszerkészlet, ágyú és lőszer karakterisztikák, variálható bulge-belt-deck-structure armor rendszer. Fejleszthető matrózok: kétféle lövész(pontosság/gyorsaság), torpedós, légvédelmi, szerelő, tűzoltó, gépész, vadász, bombázó, torpedós... Na mármost, mivel nem szimulátorról beszélünk, egy mmo rendszer nagyon feldobná. Tudom hogy zárt béta, de jó lenne ha ezek közül vmi megvalósulna. Például ha a matrózok fejlettsége is befolyásolná pl. a szórást, vagy a gépészek tudása a hajó agilitását, ezzel párhuzamosan a páncélzatot is lehetne változtatni, szinte nem lenne két egyforma hajó.

Jelenleg én is a torpedókat tartom a játék gyenge pontjának, 3 DD simán megnyer egy meccset. Korlátlan torpedókészlet, és a villámgyors utántöltés hihetetlenül ünnep-romboló. Kipróbáltam én is... egy rombolóval 3 csatahajó. Szemből kell menni, 3km kiszórni és angolosan távozni smoke-kal. Vagy várni kel 5 percet, átsuhanni a CV-ért, elsüllyeszteni oszt' jónapot. A torpedóknál az aim assist-ot megszüntetni gyorsan, így valamelyest ellensúlyozni lehetne a nyomasztó torpedó hullámokat. A CV-t kipróbáltam, de ha az ellenség okos, simán le tudja fogni. A torpedózás 90%-ban sikerül, ha nincs a közelben CL vagy vadászok, akkor nincs gond.

Szerintem a probléma az ott van, hogy random-ban mindenki szólózik. A BB-k mellett nincsennek CL-ek vagy vadászfedezet, amik megvédenének őket a repülőktől. A DD-k nem egyszerre támadnak, pedig 3-4 DD smoke-kal simát át tud törni, és kiszednének az összes CV-t. Csapatszinten semmi harcászati elképzelés, taktika, stratégia nincs. Kb. arról szól, hogy aki lőtávon belül van, azt lövik. Ha minden rendeltetésének megfelelően lenne használva, nem lenne gond. Hát én így látom.

Jó játékot mindenkinek!