banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Szerintem is nagy probléma a játékban a másodlagos tüzérség kis lőtávja és így korlátozott haszna. Én a valós értékhez közeli lőtávot adnék nekik, de hogy a rombolóknak is legyen esélyük megszüntetném az automata tűznyitást. Csak akkor lőne a másodlagos tüzérség, ha én célt adok neki. Légvédelemnél persze megtartanám az automata tűznyitást.

Szent Istvános példád rendben van, de annyival kiegészíteném, hogy 2 db torpedó robbantott bele léket és nagy valószínűséggel további kettő is eltalálta, de ezek nem robbantak. A roncs állapotát felmérő magyar és horvát búvárok találták meg a korábban ismeretlen sérüléseket, amelyekből az egyiket a középső két lék előtt a másikat pedig a lékek mögött, a tat irányába fedeztek fel. A sérülésekről készült képeken jól látható az a hely, ahol a torpedó megütötte, beszakította a külső héjalást, majd detonálás nélkül végigszántotta, horpasztotta a hajó oldalát. Egyébként a Szent István süllyedését okozó két felrobbant torpedó igen mélyen, az övpáncél alatt szakította át a hajó oldalát. Ha csak egy méterrel is feljebb csapódnak be, akkor a 280mm-es övpáncél felfogta volna a robbanás erejének nagy részét és valószínű a hajó sem süllyedt volna el. De mint tudjuk, a történelemben nincs olyan, hogy "mi lett volna ha" :)