banner
A Wargaming új MMO játéka
  • bendsara
    - Amennyiben Te nem láttál Dantes viselkedésében, írásaiban semmi kivetnivalót, akkor nincs miről beszélnünk..... Nem gondolom, hogy Dantest meg kellene védeni. Azt sem értem, hogy neked minek kell beleszólnod. Tudtommal nem neked írtam. Akkor ki generálja a vitát? Teszem fel a kérdést.

- Nem én kezdtem el minősíthetetlen stílusban írogatni.( "kibaszott hülyék" és sorolhatnám, amivel fórumtársait illette). Amennyiben a való életben is így viselkedik, akkor nem sokra juthat....

- Én nem vitát szeretnénk kirobbantani. Valós javításra szoruló problémáról (jelzem bétáról van szó. csak elmondhatjuk, hogy szerintünk mi nem jó) volt szó a hozzászólásokban. Igazából egy ember, Dantes akar mindenkit meggyőzni az ellenkezőjéről. Levezetve, hogy mi vagyunk a hülyék. Utána pedig megsértődik, hogy az ideáját más nem fogadja el és elkezd mindenkit gusztustalan módon gyalázni. Őt (Dantest) még az egyértelmű screenshotok, a videók és a rengeteg fórum hozzászólás sem tántorítja el. Ez nem baj, csak ne akarjon meggyőzni az embereket és teleírni vele a topicot.

Ha Dantes nem lenne itt akkor is elmondanám/elmondtam volna a véleményemet, hogy milyen problémát látok a játékban, csak éppen akkor nem kapnék/nánk idióta demagóg válaszokat, ami csak szítja a tüzet és amire semmi szükség.

- Semmi közöm, ,nincs Boomillerhez.