A Wargaming új MMO játéka
-
Sendrov #3468 Na, tegnap rászántam egy kis időt a játékra.
Aobával váltogattam a lőszereket, ahogy javasoltad. Most már volt némi sikerélmény is.
Egyedül belefutottam egy Amagiba. Forogtam össze-vissza mint egy búgócsiga. Lövegtornyokat fixáltam egy irányba és forgolódás közben ha a cél felé mutatott, küldtem rá a HE áldást. Hosszú-hosszú percekig ment a tánc, Amagi egyszer sem talált el, de azért forrt körülöttem a víz rendesen. Ráadásul 9 km-ről ráküldtem egy adag torpedót és szépen bele is gyalogolt. A HP-jának 3/4-ét leszedtem az Aobával egyedül, úgy, hogy közben sértetlen maradtam. Tiszta ideg volt az Amagis :) Aztán befutott a segítségemre egy Baltimore cirkáló és kivégezte az Amagit. Közben az ellenfél részéről befutott egy Fuso is, ami meg szépen engem talált el. Mázlija volt, egy sziget kikerülése miatt pont belefordultam a sorozatába. HP-m 80%-a huss... Utána áttette a tüzét a Baltimorera, aki erre lelépett. én is próbáltam messzebbre cikk-cakkolni a Fusotól, de egy lövedéke eltalálta a tatom végének csücskét a zászlórúdnál és azonnal elsüllyedtem. Ez milyen hülye találat már...pont mint a WoT-ban, amikor egy periszkóp csücsök találattal kilősz egy tankot. :)
Fel kellett volna vennem az egész ütközetet. Látványos volt.
T6-os Aobával az esetek 3/4-ében T9-es csatákba pakolt az MM. Ez azért nem volt valami felemelő élmény, de legalább T10-es hajóval nem találkoztam. :)
Nagy szívfájdalmamra a T2-es Albany továbbra is játszhatatlan, így hiába prémium, kapitány képzésre is használhatatlan.
Mostanában nagyon rászoktam arra, hogy folyamatosan irányváltoztatásban vagyok és soha nem haladok lineárisan (csatahajóval sem). Ott tartok, hogy a nyílt óceános pálya a kedvencem, pedig eredetileg nagyon utáltam. De ott legalább nem akadályoznak a szigetek manőverezés közben.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.05.29. 10:15:16