22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kailee
    Na ez már döfi kihúztuk a végéig lejárt az idő. és nem kíméltük egymást. soroztuk rendesen manőver megvolt mindenkinél. Valaki végig dirigálta az egész mecset aim et szidták hogy valaki azt csinál mert hogy lövi ki csak úgy stb. ÉN meg mentem játszottam szépen és Lám Aim nélkül is van élet úgy bedöngöltem mindet hogy az csak na.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[IMG]http://kailee.atw.hu/egyeb/Amagi best 2per4 15.05.04.jpg[/IMG]

[IMG]http://kailee.atw.hu/egyeb/Amagi best 3per4 15.05.04.jpg[/IMG]

[IMG]http://kailee.atw.hu/egyeb/Amagi best 4per4 15.05.04.jpg[/IMG]

Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.05.04. 19:57:28
  • ikarus44
    Azért nincsenek torpedók az amerikai cirkálókon, nehézcirkálókon, mert az amerikaiak inkább a főtüzérséget fejlesztették, mint a torpedókat. Ezért volt, hogy az Amerikai lövegek sokkal hatékonyabbak voltak, mint a japánok, és szinte feleslegessé tették a torpedókat az olyan hajókon amilyeneken erős tüzérség volt.
  • kissssss
    hamarabb fogunk orosz hajókat látni mint német vagy angolt.
  • DantesHUN
    Amerikai cirkálókon is van némelyiken, de amúgy igen, azért mert nem mindegyiken volt valójában.
  • kabel15
    Az mitől van hogy a japán cirkálók kapnak torpedókat az amerikaiak pedig nem. Gondolom történelem hűség miatt van ez így.
    Vagy majd későbbi patch ek során variálva lesznek azért a hajók? Bár az is meglepő hogy nincs a játékban német hajó (még).
  • DantesHUN
    Na mindenesetre én kiiktattam a csaló modot. Szóval, azért nem akkora csalás, de azért csalásnak tartom. Nem lehet tőle mindenkit kilőni, de azért elég tisztességtelen.
  • Dewri
    A fórumon valaki azt írta: ő úgy tudja még "pár hét" mire kijön, de ő nem bízik ebben...
  • Pluskast
    Jöhetne már az a patch....
  • Sendrov
    Elméletileg a 0.31-es patch-el nem csak a az USA csatahajók és a Japán hordozók jönnek, hanem a kliens programba beépített script védelem is. Ez utóbbi pedig kiüt minden eddigi mod-ot.
    A vicc az, hogy a fejlesztők még elnézést is kérnek a játékosoktól, hogy nem fogják tudni használni a megszokott modjaikat.
    Azt is ígérték, hogy lesznek majd használható modok, de csak olyanok, amelyeket ők (a fejlesztők) jóváhagynak.
    Továbbra is kérdés az aim bot. A patch egy időre ki fogja ütni, de az lenne a normális, ha a WG egyértelmű állást foglalna ez ügyben.
  • DantesHUN
    Az a legfurább az egészben, hogy nem mondják meg a fejlesztők se, hogy most akkor legális vagy sem. Kereken, egyértelműen meg kéne mondaniuk.
  • Sendrov
    Én a gyakorlatban nem nagyon érzem ezt az aimbot problémát. Valószínű azért, mert alapból cirkálós vagyok és a csatahajóktól a világvégéről bekapott találatok és a semmiből 2,5km-re mellém teleportálódott ellenfél rombolók, amelyek torpedókkal szántják fel körülöttem a tengert, leszoktattak arról, hogy egyenes vonalú egyenletes mozgással haladjak akár kevés ideig is. Szóval én állandóan össze vissza forgolódok a cirkálóimmal. Ez a dolog odáig fajult, hogy a létező összes toronyforgás gyorsító cuccot ki kellett fejlesztenem illetve meg kellett vennem, hogy célon tudjak maradni. Sőt a Cleveland nagy tűzgyorsaságát gyakran ki sem tudom használni, mert állandóan a repülőket, torpedókat, szigeteket, csatahajókat stb. kell figyelnem ahhoz, hogy eredményesen tudjak manőverezni. Két sorozat között egyszerűen nincs mindezekre idő. Sniper nézetben vakon cikázni halálos luxus. Így Clevelanddel még a nagy adok-kapok idején is egy-egy sorozatot kihagyok, hogy szétnézzek, manőverezzek stb.
    Aobánál a hosszabb töltésidő miatt már egy picit több időm jut ilyesmire.
  • DantesHUN
    És honnan tudod hogy mi miatt történt? Ha 20 km-ről 4-5 sorozattal kiszednek, az elég baj. Amikor látod hogy rád lőnek, manőverezz. Csökkents a sebességet, kormányozz oldalra, távolodva a korábbi helyzetedtől. Még ha az ellenfeled csal is, mivel a lövés után változtattál irányt, nem fog pontosan eltalálni, ha egyáltalán eltalál. Nem mindig jön be persze, de manőverezni kell.
  • _dRaxx_
    Nem azt mondtam hogy folyamatosan az miatt szednek ki. Van ami saját hibámból történt meg olyan is biztos volt hogy nálam sokkal jobb játékos szedett aki akinek nagyon jól megy a célzás dolog vagy pedig az ellenfélnek szerencséje volt hogy így be tudott találni. De az hogy 20+kmről 4-5 sorozatból kiszednek az elég lehangoló.
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.05.04. 10:40:51
  • DantesHUN
    Ja. Ettől függetlenül biztos vannak akik csalnak, csak az van, attól hogy valaki sokat sebez, nem biztos hogy csalt is.
  • Pluskast
    Ilyet én is kaptam. Volt olyan eset, hogy 30K sebzést vittem be, nem tudom, hogy hogy (gondolom pont jó helyen találtam el) de bejött. Persze megkaptam, hogy aimbot, meg csaló meg ki kellene bannolni a játékból.
  • Pluskast
    A csapatjáték nagy átlagban ugyanannyira hiányzik ebből a játékból mint a wot esetében. A fórumon felvetették, hogy ez az egész A,B,C foglalós rendszer nettó baromság és igazuk is van. Ez ugyanoda vezet ahova a wot. A játékosokkal van alapvetően a baj. Amíg vér pistikék és idióta kölkök játszanak addig ilyen is marad a játék, ergo mindig ilyen lesz. Csak két példa tegnapról. Saját csapattársam aki rombolóval játszik azért lőtt ki rám egy sorozat torpedót, mert nem az ő szája íze szerint játszottam és úgy nagy átlagban mindenki szar, szemét szar alak volt a csapatban csak ő volt a jó játékos . Másik példa, az a pálya volt amikor nálatok és az ellenfélnél is csak egy - egy kör van amit be kell foglalni. Elmegyek X irányba csatahajóval távolabb a saját pontunktól, majd kb 7-8 perc játék után látom, hogy baj lesz mert a másik oldalon jönnek át a cirkálók. Visszafordulok, hogy bevédjem a pontot. Az ellenséges Mogami cirkálót kinyírom aki a mi pontunknál volt és elkezdett foglalni, majd miután kinyírtam elkezd engem mindennek lehordani, hogy mekkora noob camper vagyok, hogy távolról (volt köztünk kb 12-13 km) lövöldözök. Szóval amíg ilyen emberek játszanak ne várjunk sokat a játéktól.
  • DantesHUN
    Na most meg ezt a hülyeség fog terjedni. Akit kieszednek, az csak azért, mert a másik csalt. Hjaj. Nekem eddig is, többször is írták chat-en hogy csalok, pedig nem, azt se tudtam akkor még hogy van a játékhoz ilyesmi. Ennek ellenére kilőttem egy másik hajót, aki kapásból vádaskodott.
  • Sendrov
    Szerintem is nagy szükség lenne rá, hogy valaki elmagyarázza a "Tisztelt" játékközönségnek, hogy mért van néha a tárképen az A-val, B-vel C-vel jelölt kör! Gyakran van olyan érzésem, hogy a csapatomból én vagyok az egyetlen, akit ez érdekel. A csatahajók a térkép szélén krúzolnak és lövöldöznek valamerre, a rombolók oldalt slisszolnak, hogy repülőgép-hordozóra vadásszanak. Én meg cirkálóval próbálok foglalni, vagy az ellenfél által befoglalt pontról a rombolókat elüldözni stb. Persze egyedül ez igen nehéz.
    Nem azt várom el, hogy a csatahajók bejöjjenek apró szigetek közé foglalni, de adhatnának normális tűzfedezetet oda, ahová kell, a rombolók meg ahelyett, hogy beszáguldanak az ellenség sorai közé és egy-két esetleges torpedótalálat fejébe szarrá lövetik magukat, jobban tennék, ha nagy ívben kikerülnék az ellenséget és elszáguldanának visszafoglalni az ellenség által már magára hagyott pontokat, hogy ne nekik peregjen a pont.
    Én túlnyomórészt Tier6 cirkálóval játszom (Cleveland és Aoba), de a t.köm ki van már attól, hogy én szerzem a legtöbb pontot, én sebzek legtöbbet, elsüllyesztek 5 hajót és folyamatosan bukó a meccs, mert mindenki lekakkantja a foglalandó pontokat.
  • _dRaxx_
    Hát ez egyre elkeserítőbb. Az első 20-30 meccs alatt 74%os winrate. Feljebb kerültem 4-5tierbe és ez le mennt 54%ra és egyre jobban észrevenni hogy mennyien csalnak. Ma is folyamat pár sorozatból kiszedtek. Legjobb most este volt 20+km-ről 4-5 sorozat és kiszedtek pedig Kongoval mentem.. Nem éppen erre vártam 1-1,5 hónap várakozás után :\
  • Dewri
    Megvolt az már korábban is, régóta vannak vicces sorozatok az ellenség részéről...:)
  • StrikeFor
    látom terjed az AIMBot............2 kör alatt 2x nyírták ki a Kongom 1-2 sorozattal-12+ km-ről...............! BRAVO B+
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.05.03. 22:45:15
  • Dewri
    Nem ártana egy olyan mod is a játékba, ami megmutatja a sok gyökérnek, hogy hogyan találnak oda a foglalnivaló pontokra, mert még mindig nem megy a 3 pontos meccseknél ez a dolog...
  • Dewri
    Ugye... Ezek után csak az a kérdés, hogy játékélmény enélkül, vagy hatékonyság és gyorsabb fejlődés (a több kredit és több xp miatt, ami körönként bejön emiatt...) ezzel? Bár a wotban is voltak olyan infók, hogy használnak ilyet, meg lézercélzást, meg egyebeket, amik tiltottak voltak... És hát a torrentoldalak nyüzsögnek a tört játékoktól, a neten meg sok a tört szerver, stb... És ha lenne gold cheat a wothoz vagy a hajóshoz, ki nem használná? A "csalás" a játékostársadalom szerves részét képezi...:)
  • Toweliee
    Semmi, részemről a téma lezárva. Bánom, hogy kipróbáltam, kis gyakorlással orbitális pusztítást lehet vele csinálni, a játékélmény rovására, töröltem is le pár meccs után, mert az izgalmat vette el. Én még a wot féle randomot is szeretem, ha minden kiszámítható lenne akkor nem játszanék ezzel a játékkal.
  • DantesHUN
    Nyugi. Lassan írom: ennélkül is lehetsz simán eredményes. Vannak akiknek megy ,csalás nélkül is. Másrészt: lehet hogy későbbiekben tiltani fogják.
  • DantesHUN
    Oszt velem most bajod van? Nekem ehhez semmi közöm. Nyugi már ember. Engem ne keverj bele.
  • StrikeFor
    ELMENNEK A PICSÁBA!!!!!!!!!

pofám leszakad!

én meg a becsületes társaink élvezettel ,érzésből meg tanulásból lövünk erre a sok majom meg nyomogatja a bal egérgombot a semmire??!! faxkivan!! nagyon elkeseredtem! az meg maga az űberszánalmas,hogy még az is be van rajta állítva ezek szerint,hogy fontos részeit találja el az ellenfélnek..........pfejjjj
  • Toweliee
    Tényleg? Fura? Olvastad a 2782-es hszt? Délután még nem volt fura? Oszlassuk fel a fórumot, hisz a neten minden rajta van.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megvan, kipróbáltam, te is meg dantes is tekerjétek össze az aimbot módotokat és üljetek bele.
  • Dewri
    Fura, hogy az internet korában még mindig ott tartunk, hogy linkeket kéregetnek az emberek ahelyett, hogy szétnéznének. Pl egy gyógynövényes csoportba is mindig beírnak valami kérdést: mi jó a náthára, meg ilyenek, mikor ha a keresőbe írná be ugyanezt, nem kéne a csoportra várni... Na mindegy.

Egyébként nekem se küldte senki, csak érdekelt. A google a barátod, én is oda írtam be, hogy "aim assist world of warships" és csoda történt: a google válaszolt... Első találat egy videó volt, második lett a jó oldal, onnan lehet letölteni...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.05.03. 20:41:43
  • kissssss
    ősi íratlan játékszabály a játékostársadalomban hogy aki külső programot használ játékelőnyért az bizony csaló(függetlenül attól hogy milyen hatásfokkal használja) na most a wg ezt szarja le ami nem meglepő mivel 2 dolog nagyon jellemző az orosz játékosközösségre... a pofátlan csalás és a tonnaszámra gyártott PC vírusok.
  • Toweliee
    Lassan jön át egy ilyen link?
  • Dewri
    Az élő adásnál beírtam a ruszkinak, hogy miért használja, erre azt válaszolta, hogy "wg által elfogadott cucc"... Az egyik wg fórumban valaki beszólt a másiknak, hogy "csaló aki ezt használja", erre egy moderátor bannolta, hogy "amíg a wg szerint ez nem minősül csalásnak, mert csak célzást segít, addig nem nevezhet senkit csalónak, mert bünti lesz"...

Szóval úgy néz ki, hogy hivatalosan ez "célzást segítő alkalmazás", ami "nem jelent jogtalan előnyt", mivel nincs extra sebzés, örök élet, több lóvé, stb (és ezzel is mellé lehet lőni...). Ráadásul élő twitch adásban is merik nyomni, ahol mindenki láthatja, nem izgatják magukat.
  • Toweliee
    Nem tervezek csalni, arra kell amire neked is.
  • DantesHUN
    Azért ne nagyon csaljatok mégse szerintem. Meg én tartok tőle, hogy mi van ha ki bannolnak érte?
  • Toweliee
    Dobjátok át a linket nekem is légyszives, ha másra nem, tanulni jó lesz. Köszönöm.
  • DantesHUN
    Mentem még egyet. Persze ez se jelent sokat, mert két csata sem sok.
    Előzetesen: szerintem annak segít, aki nem túl jó játékos. Aki jó játékos, az enélkül is tud célozni. Ettől nem lesz sokkal jobb. De biztos van akinek ez segít, és akárhogy is, erz mégis csak csalás, legyen úgy jobb hogy gyakorol. Ne így.

Ellenben rossz is lehet, mert nem jó mindig erre a piros X-re hagyatkozni.

Aztán a szóráson ez persze nem változtat. És azon se, ha a célpont tüzelés után változtat irányt, és épp ez az, ilyen helyzetben én inkább a tapasztalatomra hallgatok, mint erre a cuccra, az hatásosabb. Majd meglátjuk,úgy 10 csata után mit látok belőle. De egyelőre, szerintem annak segítség, aki nem jó, és ettől jobb lesz, és időnként, ha a random is segít neki, tényleg ki tud kapni olyan helyzetből hajót, ami szinte lehetetlennek tűnik, de teszem hozzá, hogy szerintem aki igazán jó, az ennélküól is képes rá, és írtak ide igazán jó játékosok is.
  • Dewri
    Én majd tesztelem mondjuk 10 csatában. Azután már talán el lehet dönteni, hogy van e jelentős különbség, vagy csak szerencsém volt először.
  • DantesHUN
    Hát kipróbáltam, kösz hogy átküldted. Szerintem ez nem sokat ér. Igaz, egy csata alapján nem lehet véleményt mondani, de kevesebbet találtam mint általában. Nem győzött meg hogy érne bármit is.
  • Dewri
    Ment privát.
  • _dRaxx_
    WoWp-nél oké hogy van egy kis kör ami mutatja hogy hova is kéne lőni meg hogy le tudd követni a mozgását de azok fürge gépek amik több 100km/h mennek és azt elég nehéz lekövetni meg eltalálni. Itt viszont lomha gépek vannak amiknek a mozgását jó pár csata után ki lehet következtetni hogy hova is kéne tartani a célkeresztet. Ez miatt izgalmas a játék hogy neked kell átgondolnod hogy mit és hogyan is kéne csinálni hogy eltaláld... Ha ezt a segítséget tényleg továbbra is legálisnak tartják akkor lehúzhatják a rolót. Mert ezzel a hajós résszel szerintem el is dőlt a WG vs WT küzdelem a WG javára.