banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Sose értettem a statvadászokat.

A youtube-on biztos ismeritek Phelant, élő adásokat is szokott adni, néha belenézek. Csomószor van olyan helyzet, hogy bazi nagy tankkal beül a domboldalba és néz, sniperkedik, miközben 5 méterre van 2 ellenfél a domb tetején, amikkel simán elbírna. Vagy mellélő. Vagy benézi a helyzetet. Pedig lila player. Nekem van videóm, ahol 8 killt hoztam össze a kis Type t-34 tankkal, kiszedtem VK3601-et, KV-2-t vele, izgalmas, látványos kör volt, egy olyan tankkal, ami a KV-2 lövésének szelébe is belehalt volna... Van 9 killes Hetzer köröm. 8 killes T-150 zúzásom. Van olyan meccsem, ahol KV-3-al egyedül tartom föl az ellenfél áttörését, 160 hp-val lövök ki fullos hetes nehéztankokat közben. Vagy épp Tigris szakasszal 12 killt hozunk le haverral. Páncélvadásszal küzdök 4 ellenféllel közelharcban és hármat kiszedek mielőtt kinyírnak. Vk3601-el függőlegesen ráugratok egy lenti Hellcatre, a becsapódás előtt még rá is lövök egyet... KV-1-el harcolok egyszerre 5 ellenféllel, amik ráadásul magasabb szintűek és nem bírnak kiszedni, csak egy hatodik, távolról... És nem vagyok lila player. De ezekre a köreimre igazán büszke vagyok, mert valódi teljesítményt jelentenek (túlerő ellen, magasabb tier ellen, gyenge tankkal, stb...). Én ezeket a csatákat mutogatom a youtube csatornámon, nem a százalékokat meg a számokat a profilomon...:)

Itt a hajósban is, sokan csatahajóval ülnek a pálya széle vonalon és lődöznek. Én meg megyek és harcolok. Lehet, hogy engem előbb kilőnek, de legalább izgalmas csatákat tolok és harc közben halok meg, nem úgy veszítek, hogy a horizonton lebegésem közben befoglalták a bázist és kihalt a csapat, de a lényeg, hogy kurva jó legyen a túlélési arányom...

Ráadásul az ilyen "statvitézek" már az elején elkezdik szapulni a saját csapatukat is, ha az xvm szerint nem olyan színesek a többiek, mint ők. Igazi csapatjátékoshoz méltó viselkedés...