22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #2782 Honnan töltötted le? Ha ne, illegális lehet szakítok az elveimmel, és mégis kipróbálom. De hát eddig is összelőttem a Nagato-val a saját hp-met. Nem kellet hozzá segítség. -
Dewri #2781 Kipróbáltam az AIM-Bot progi 3.0 verziót. Rögtön a második körben Nagatoval egyből 4 kill, sorjáztam a cirkálókat, 94ezer sebzéssel lett vége és még túl is éltem. Az első kör a jeges pálya volt, nem értem oda sehova, nem volt kire lőni, ezért az nem volt mérvadó...
Mindezt úgy, hogy Nagatoval SOHA nem sikerül a saját hp-mat se összelőni, és eddig 2 killnél nem lőttem vele többet, sőt, több mint egy hónap alatt 3 kill volt a rekordom a játékban, nem jött össze több! Nagy előny, hogy vonal mutatja a hajó irányát, illetve hogy már akkor rá lehet lőni, mikor még kis se bukkant a sziget mögül.
És a WG szerint ez nem csalás... Hát ezzel azért vitatkoznék ezek után. Mindenesetre így már érthető a sok brutális találat, miközben én lövöm a 310-eket. Merthogy ebben a körben többször is befigyelt 10-20-ezres sorozat, bár akadt ugyanúgy 300-1200 közötti is. Mivel engedélyezett cucc, sajnos szerintem eljutunk oda (ha már nem vagyunk ott...), hogy kifejezetten hátrányba kerül, aki nem használja sajnos... -
DantesHUN #2780 Azért van hogy én is kitudom találni hova célozzak mielőtt kibukkan a sziget mögül, minden csalás nélkül. Meg, ha közben a célpont irányt vállt, akkor mellé fog lőni. Ettől függetlenül csalásnak tartom én is, és tiltanám. -
Dewri #2779 A ruszki csávó élő adásban nyomja Yamatoval, hármas szakasz (mind Yamato), Aim rásegítővel. Így már akkor látja hova kell lőni, mikor az ellenség még a sziget mögött van és nem látni a testét! Ezek szerint nem tilos ez a mod, ha élőben simán tolják. Mindenesetre elég szánalmas, ezzel tényleg elveszíti az értelmét a játék, hiszen egy x-re kattintgatni bármilyen agyhalott képes...
Látható is, hogy tök amatőr a fickó, mert balra forduló hajó esetén is odalövi a sorozatot a hajó jobb oldalára, mert épp oda mutat az x. Persze semmi találat, mert mire odaér a skuló, a hajó már nem jobbra megy, hanem balra. Egy olyan játékos, aki nem az x-eket lövi, hanem aggyal játszik, az tudta volna ezt...
Rombolónál is az x-et lesi, közben kap van 8 torpedót, de leszarja, lényeg hogy az x-en tartsa magát, persze hogy bekap vagy 6 torpedót... Félelmetesen amatőr, mégis tier10...
Mindenesetre szépen látni, ahogy a Yamatot rommá lövik a kis rombolók ágyúi. A sokat emlegetett csodás sebzés/páncélrendszer...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.05.03. 16:20:34 -
toma77 #2778 Érdekes ez a billentyűzetbeállítás.
Free Cursor még véletlenül sem jön elő CTRL-lal, artillery camera még véletlenül sem működik azzal, amit beállítok, vagy be sem engedi állítani, amit akarok. A többi gombot is kész öröm volt kitapogatni, pedig láttam már pár játékot. -
DantesHUN #2777 Szerintem én is erről beszléltem -
#2776 Nem rég óta játszok, de a sebzés elégé random, viszont az se mind1 hogy a hajó oldalát vagy a fedélzetet találod el.
Szóval ugye kilövöd a lövedéket az egy fordított U alakot ír le. Ha az a hajó oldalát találja el nem fog olyan nagyot sebezni ha viszont a fedélzetet ott már elég nagy kárt tud okozni. Ugye messziről te azt nem nagyon látod hogy hol találtad el.
A másik meg hogy lehet hogy ők alapból AP val lőnek. Az meg ugye nagyobbat sebez mint a HE. -
DantesHUN #2775 Hát egyrészt, ismételten: random.
Másrészt közelről is lehet jó lőni. Én is láttam olyat, közelről alig sebeztem a másik hajóba. Van hogy nem értettem, van, hogy utólag rájöttem, egy hangyafasznit céloztam rosszul, és nem jó ívben szállt a lövedék, vagy kicsit elé lőttem mint szerettem volna.
Mentem egy kört az előbb Nagato-val, 60 k sebzés, 2 kill ,egy másik Nagato, és egy préium Warspite. Baromira könnyű volt kilőni. Akkor? Gondolod, én valami kivétel alá esek, és nekem direkt több sebzést enged? Ez nem túl valószínű.
Ezzel együtt nekem is volt egy rakás lövésem ami semmit nem sebzett. Nem igazán értem én se miért, csak gyanítom. Elősször, a másik Nagato, túl lassan jött, és elmértem a sebességét. Aztán meg, olyan ferde ívben közeledett, hogy hiába találtam el, abból a szögből azért nem sebzett. Végül csak sikerült kilőni. Majd a Warspite, első sortűz semmi, mellé. Második talál, de alig sebez. Harmadik sortűz se az igazi, pedig igen közelről lőttem, aztán a következő lövésekkel szépen leszedtem.
Ja, az egész csata meg úgy kezdődött, 20 km-ről lövök, talál . 4 ezer. Vissza lő a másik, és belém ver több 10 ezret. Hogy csinálta? Nem tudom ,szerencséje volt, jobban manőverezett, random, vagy mind ez együtt.
És legfőbb képp: a sokszor átbeszélt téma, amíg nincs rendesen a páncélzat beállítva, meg átütés, addig nem lesz rendben a sebzés, de aár hogy is, a random meg fog maradni. Az is meg fog maradni ,hogy ha picit mellé megy, már nem sebez. -
Dewri #2774 Ezzel csak az a gond, hogy akár 7 km-ről is fel tudok mutatni 310 sebzéseket, úgy cirkálók, mint csatahajók ellen, pedig 7 km az nem nagy távolság. 20 km-ről még talán elismerem, hogy nem találok el valamit rendesen. Korábbi hsz-ekben sírtam már bőven emiatt, mikor meccsek úsznak el azon, hogy 3ezer hp-s hajókba sebzek 7-8 km-ről 300-akat, pedig ott már nem az orrát lövöm gondolhatod, bőven testlövések, középen, sorozattal...
És jópár ilyen helyzet után azért már csak felmerül, hogy a szemben levő Nagato miért sebez egy sorozattal belém 30ezret én meg ugyanazzal a hajóval miért ütök vissza 150-et, mindezt akár 2x is egymás után. Vagy az enemy Kongo miért üt rajtam 15ezreket, míg én szintén Nagatoval 1500-at csapok oda neki... Ha néha előfordulna, nem izgatna. De minden csatában ez megy hetek óta. Ráadásul többnyire videózok is játék közben. És bizony a felvett videóim tanúsága szerint április 13, azaz a prémiumhajók bevezetése előtti csatákban igencsak voltak 70-80-98ezres csatahajós sebzéseim 3 killekkel (Kongo, Fuso), míg azóta érdekesmód 20-50ezer közötti sebzések vannak és 2 killnek már örülök... Persze ez nem manipuláció, nyilván én felejtettem el játszani hirtelen (ahogy a wotban sincsenek botok és nincs csalás sem, tök normális nyolcas szinten pl 15-1 vereség 3 perc alatt, vagy épp 12 vereség zsinórban...)...
Ettől függetlenül még mindig tetszik a játék, talán a magas hp miatt akkor is élvezetes, ha épp csúnya bukta, mert itt azért nem szednek ki egy lövésből. A hangulat miatt még mindig nem vesztett a "varázsából", ami a tankos játékokból már rég kiveszett.. Bár most a WT GF kijött valami nagyobb patch-el, majd lehet benézek van e érdemi változás...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.05.02. 13:54:50 -
DantesHUN #2773 A másik meg. A sebzés és a random egy dolog. De, ha mondjuk rosszul tippeled meg a sebességet, és a célpont orrát találod csak el, akkor nem sebez, csak minimálisat. Minnél nagyobb a távolság, ez annál nehezebb. Vagy, szintén nagyobb távolságbál, a célpont egy kicsit irányt változtat, így már nem pont ott találod el, ahová célozni akartál, és ezért ismét nem sebez semmit, hiába találat. Nem kell egyből azon gondolkodni hogy valami manipuláció van. -
DantesHUN #2772 A torpedók sebeznek többet is, jóval. -
StrikeFor #2771 másik poén,hogy 1.5 km-en egyszer csak mellettem van egy romboló és belémver 4 torpedót,......darabja 15 ezres DMG....ezmiez? :D -
DantesHUN #2770 A WG játékai mindig is a random-ról szóltak. -
StrikeFor #2769 de hogy a rákba ennyire random,hogy 30-40 találatos meccseim vannak és 10-15k-s sebzés :D random d100-al dob a gép ?:P -
DantesHUN #2768 Én mindenre csak AP-val lövök, és ugyanúgy működik mint eddig. Nem volt változás, csatahajóval is, ha el nem szúrom összejön az 50-60 ezer legalább. Nem kell belelátni az összeesküvés elméleteket, mint a WoT-nál. Ettől függetlenül a sebzés, egy rakás szar, és ahogy már ezerszer kilett tárgyalva(nincs páncél, stb) de nem az elmúlt egy hétben lett ilyen. A CBT óta ilyen. -
_dRaxx_ #2767 Nem tudom milyen volt a sebzés rendszer korábban mivel csak nem rég kerültem be... de szerintem így sem nagyon vészes.. az hogy cirkálóval HE lőszerrel semmit nem sebzel az nem cinkes mert kb folyamatosan tudsz sorozni és ugye tudjuk hogy sok kicsi sokra megy. :) Persze van amikor adhatna többet is ha szorult helyzetben vagy de hát jól nem jöhetsz ki minden helyzetből. Csatahajó.. szerintem a rombolókat meg a cirkálókat undorító módon sebzi HEvel az APval persze meg a csatahajókon lehet szépeket sebezni van amikor nekem is 50et sebez meg 100at de ez csak messziről van és amint tudjuk nagy a szórás legalábbis én ezt vettem észre és ilyen semmi helyen találod el az ellenfél gépét még jó hogy nem sebez semmit. DE! ha betalál akk nekem folyamat minimum 1500 sebzés egészen 7000-8000ezerig és ez az átlag citadellát nem írom ide mert az meg 15000 körül kezdődik szerintem. :D Ez még csak 50 meccs tapasztalata.. sry ha badarságokat írtam ez saját észrevétel, tapasztalat. -
Dewri #2766 Pár hete így nyomja a sebzés, főleg a csatahajók. Egész pontosan azóta, hogy bekerültek a prémium hajók. Azelőtt normálisan lehetett lőni. Gondolom probléma lenne, ha a drága prémiumokat egy sorozattal kilőnék a nem fizető játékosok, ezért kicsit egyenlítettek az esélyeken. De persze ez csak az én elméletem, biztos nem ezért ilyen a sebzés...
-
StrikeFor #2765 KONGO: 134..........és egy rakás 267-es.AP vel! 42 HIT-es kör egyetlen kurva hajót nem küldtem a tenger fenekére...0 crit,0 citadell...miafaxez? legjobb egy amcsi romboló volt amit 1,1 km ről 11x találtam el az orrtól az első harmadban ,lement belőle 20% és tovasuhant..... -
Dewri #2764 Az még egész jó. Az 59-152 sebzés az igazi Fusoval, Nagatoval...:) -
StrikeFor #2763 hmm megvan a Kongó...miért lövök 350-500as sebzéseket?? LOOL????? -
Dewri #2762 Kis OFF...
Beindul az Armored Warfare is lassan. Pénzért máris be lehet kerülni...
-
StrikeFor #2761 rákerültem a szopó rollerra,mert folyamatosan olyan teambe tesz a gép ahol a majom senkiházi idióta csapattársak 2-3 percig is kempelik a start zónát..............csak állnak mint egy FAX mire méltóztatnak hadba indulni a csapat 1/3 nak kampó -
Dewri #2760 Ja, a Fuso nem rossz. Csak az MM is elszáll kissé onnantól...:) -
kissssss #2759 imádni fogod a kongot :) ami pedig utána jön..... nyam
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.01. 20:35:23 -
StrikeFor #2758 hát gyerekek én összességében nagyon élvezem ezt a játékot! féltem,mert a WT-hez képest a tankos/repcsis része szerintem!!! ótvarszar :D,de ezeket a hajókat nagyon csipázom! féltem a HP-s megoldástól a WT-s sebzésmodellel szemben,de azzal sincsen bajom! a Japán nagy hajók /battleship-ek/ nagyon bejövősek formailag! most jön a KONGO ez tetszik most a legjobban igaz még nem vettem meg,de szerintem favorit lesz!
A torpedózásban béna vagyok :S pedig nagyon állat az effekt amikor becsapódnak! igaz kissé durva a sebzésük..... -
DantesHUN #2757 Úgy van nagyjából mint a Wot-ban szerintem, ha valaki fel spot-olja, vagy lő, akkor hamarabb is látszik. Ugyanez a helyzet a Warspite-al, elvileg 14 km-ről veszik észre, de gyakorlatilag úgy is fel spot-olja valami kisebb hajó, és akkor 20 km-ről is látják. -
kissssss #2756 felhasználónévnek már próbáltam teljesen random betű sorrendben nevet is beírni pl: thrszjtbjzukz(azért ilyen névvel nem sokan kóborolnak a neten) jelszó terén is hasonlóval próbálkoztam de semmi eredmény, gmail címem van és nincs banolva vagy egyéb hülyeséggel korlátozva.
chapta meg röhejesen egyszerű vak nem vagyok.... tudtommal majd holnap újból megpróbálom.
-
_dRaxx_ #2755 felhasználó amit nem használ senki, pw amit szoktál használni itt ott, mikor születtél, meg egy e-mail amivel még nem regeltél twitch-re meg azt a kódot beírod amit botok miatt raktak be és kész is. -
kissssss #2754 most már csak azt kéne kideríteni hogy hogyan lehet regisztrálni erre a hulladék twitchre mert én akármit próbáltam nem enged. -
_dRaxx_ #2753 Végre sikerült bekerülni hála a twitch tv-s infónak hogy osztogatnak kulcsokat. Ezen a két csatornánk szokott lenni adás. Ma volt 3. napja hogy osztogatták a kulcsokat. 20-22 óra között szokott menni a WoWs stream. Érdemes figyelgetni aki szeretne bekerülni. Remélem nem szabálytalan hogy ezt a két linket beraktam. Ha még is akkor szóljatok. :)
http://www.twitch.tv/feedmepixelslive
http://www.twitch.tv/unbrkble/profile -
tutyimutyi2 #2752 hát igen ez pontosan az enemy bejön a pofádba úgy hogy nem is látod de ha te probálkozol akkor meg egyből észrevesznek és nem vagy láthatatlan :( -
Dewri #2751 Viszont 14,2 km-ről veszik csak észre, tehát elvileg van esélye a saját lőtávján belülre sunnyogni mielőtt kiszúrják.
Minket tegnap fingatott meg egy romboló, folyamatosan tolta a torpedókat ránk, de nem láttuk!!! Csak jött 1-2 torpedó, aztán egy sorozat a semmiből, az üres vízről!! Amikor végül így kinyírt (2 csatahajót...), előbukkant, akkor 7,7 km-re volt... Tehát egy romboló a NYÍLT VÍZEN be tud jönni 7 km-re úgy, hogy nem látja senki??? Ez a Wargaming-féle "nyílt mezőn eltűnik a tank" effektusra emlékeztet, nem kicsit! Hiszen azért nyílt vízen, ahol semmi fedezék, nehogymár ne lehessen észrevenni egy rombolót. Kis hajó, de nem gumicsónak azért...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.30. 20:40:56 -
DantesHUN #2750 Furcsákat mond a magyar srác, például hogy az Amagi mint jól, erősen páncélozott hajó? Hát most attól eltekintve, hogy mi van a páncélzattal jelenleg, akkor se mondanám nagyon erősen páncélozottnak., különben is, inkább csatacirkáló az Amagi. 254 mm-es öv, meg 98 mm fedélzet, azért nem olyan erős. -
DantesHUN #2749 https://www..com/watch?v=3afiFjRtuH0
És magyar videó is a warspite-ról, hát engem ez se győzött meg valahogy, hogy jó hajó lenne. -
DantesHUN #2748 https://www.youtube.com/watch?v=QDn8bL6VcTs
Warspite gameplay. Engem nem győzött meg, szerintem csak szerencséje volt, de nézzétek meg. Amúgy meg: a végén látszik hogy keveset sebzett, 39 k körül? A saját hp mennyiségét se lőtte le ,hiába a három kill. -
#2747 Ez a Warspite, jelenleg olyan gyenge, hogy 3 sorozattal kapott tőlem 4 citadel hit-et. :D (Pensacola-val tolom) -
DantesHUN #2746 Aha. Hát igen, a közelharcra alkalmatlan mert lassú, és ügye nincs páncélzat, tehát a gyorstüzelő cirkálók szarrá lövik kis távolságról, a csatahajók meg szarrá lövik a Warspite lőtávján kívülről. Így seggre ül az elképzelés. Mondjuk nem néz ki rosszul a játékban a hajó de...nem működik. -
Sendrov #2745 A WG-sek szerint a Warspite nem egy nagy távolságról operáló "sniper" BB, hanem afféle közelről verekedős, mint a WoT-ban a KV-1.
Erre a játékosok felháborodtak, hogy közelharcra alkalmatlanná teszi a csatahajó viszonylatban is nagyon lassan forgó lövegtornyok, amelyek így közelharcban nem hogy a gyorsan mozgó rombolókat, de még a cirkálókat sem tudja lekövetni.
Magán véleményem az, hogy a WG a CBT "nagyközönségével" is tesztelni akarta a Royal Navy egy jellegzetes csatahajóját. Techh tree hiányában ezt csak prémium formában tudta megtenni és így két legyet ütött egycsapással. Élesben is tesztelt és lóvét is keresett vele. Szerintem ugyanezért hamarosan a Bismarck is megvásárolható lesz, még a CBT-ben. Már látszik, hogy rengeteg kritika érte a Warspiteot, gondolom még csiszolgatnak rajta és ezért nem lesz elérhető az OBT elején.
Azt is közölte a WG a fórumon, hogy CBT teszterek az OBT indulásakor nem csak resetet, hanem ajándékot is kapnak majd, illetve azt is, hogy ez az ajándék nem a Warspite lesz. :( -
DantesHUN #2744 Én csak azt nem értem, mi értelme megvenni? Már úgy értem, az adatai alapján nagyon vacak a Warspite. 16 km lőtáv? Miért? Ez gyenge. -
Sendrov #2743 Na végre, a Warspite-al kapcsolatos vásárlási aggodalmakat többé-kevésbé tisztázták a WG fórumon. Tehát az OBT kezdetén a megvásárolt Warspite törölve lesz. A vásárlás értékét az OBT-re visszaadják a játékpénzben, ami akár egyéb prémium dologra vagy más prémium hajóra elkölthető. Arra azonban nincs garancia, hogy a Warspite az OBT kezdetekor azonnal megvásárolható lesz (feltételezem később visszarakják és újra megvehető lesz).