23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Userx2
    Azért ez + 2 tier sokkal játszhatóbb, mint a wotban. Mi itt a gond?
  • DantesHUN
    Statisztikától függetlenül, csatahajónak az a célja, hogy minnél többet sebezzen, legalább a saját hp-ját. Ha az meg van, akkor jól csináltad.
  • Lokker
    Leginkább hiszti volt.
  • kissssss
    nem lógok 24/7 wg fórumon/oldalon de jó tudni hogy nem lesz végleges, mert elég hülyén nézne ki hogy a hajóosztálynak tirpitz nevet adjanak a játékban vagy csak simán german tier xy.. az már legalja lenne.
  • Dewri
    Sose értettem a statvadászokat.

A youtube-on biztos ismeritek Phelant, élő adásokat is szokott adni, néha belenézek. Csomószor van olyan helyzet, hogy bazi nagy tankkal beül a domboldalba és néz, sniperkedik, miközben 5 méterre van 2 ellenfél a domb tetején, amikkel simán elbírna. Vagy mellélő. Vagy benézi a helyzetet. Pedig lila player. Nekem van videóm, ahol 8 killt hoztam össze a kis Type t-34 tankkal, kiszedtem VK3601-et, KV-2-t vele, izgalmas, látványos kör volt, egy olyan tankkal, ami a KV-2 lövésének szelébe is belehalt volna... Van 9 killes Hetzer köröm. 8 killes T-150 zúzásom. Van olyan meccsem, ahol KV-3-al egyedül tartom föl az ellenfél áttörését, 160 hp-val lövök ki fullos hetes nehéztankokat közben. Vagy épp Tigris szakasszal 12 killt hozunk le haverral. Páncélvadásszal küzdök 4 ellenféllel közelharcban és hármat kiszedek mielőtt kinyírnak. Vk3601-el függőlegesen ráugratok egy lenti Hellcatre, a becsapódás előtt még rá is lövök egyet... KV-1-el harcolok egyszerre 5 ellenféllel, amik ráadásul magasabb szintűek és nem bírnak kiszedni, csak egy hatodik, távolról... És nem vagyok lila player. De ezekre a köreimre igazán büszke vagyok, mert valódi teljesítményt jelentenek (túlerő ellen, magasabb tier ellen, gyenge tankkal, stb...). Én ezeket a csatákat mutogatom a youtube csatornámon, nem a százalékokat meg a számokat a profilomon...:)

Itt a hajósban is, sokan csatahajóval ülnek a pálya széle vonalon és lődöznek. Én meg megyek és harcolok. Lehet, hogy engem előbb kilőnek, de legalább izgalmas csatákat tolok és harc közben halok meg, nem úgy veszítek, hogy a horizonton lebegésem közben befoglalták a bázist és kihalt a csapat, de a lényeg, hogy kurva jó legyen a túlélési arányom...

Ráadásul az ilyen "statvitézek" már az elején elkezdik szapulni a saját csapatukat is, ha az xvm szerint nem olyan színesek a többiek, mint ők. Igazi csapatjátékoshoz méltó viselkedés...
  • DantesHUN
    Szerintem a Warspite is lesz prémiumként és a Bismarck is. Nekem úgy rémlik azt írták valamilyen formában vissza kerül majd a Warspite. Különben, minek modellezték volna le? Felesleges munka. A Bismarck-ot meg mindenki megveszi majd. Mert Bismarck. A Tirpitz meg inkább való rendes hajónak, mivel a jobb légvédelme miatt, kicsit hatékonyabb lehet mint a Bismarck, és elvileg a prém és nem prém járművek közül, az utóbbinak kell jobbnak lenni.
  • Pluskast
    Zárt béta végével megszűnik. Leírták és mondták, hogy ezek a prémium hajók nem biztos vagy biztos, hogy nem lesznek benne a végleges változatban. A Warspite pl tuti nem lesz prémium hajó.
  • Caliph
    60 új üzi omg. vissza merjek olvasni vagy csak flame meg cry megy?:D
  • kissssss
    én már azt se értem hogy a fenébe kerülhet prém kategóriába a hajóosztály névadója, pénzért pont hogy a Tirpitz bb-t kellene adniuk.
  • Dewri
    Hát nem tudom, én félek a prémium járművektől, mert igazán egyik se éri meg szerintem. Wotban is talán a T34 amcsi nyolcas, meg esetleg a Löwe az, ami páncél/ágyú tekintetében fölveszi a versenyt a sima nyolcasokkal, illetve megállja a helyét +1-2 tierben is. A többi? IS-6 tier8-ban 175 pennel? Mind kissé alul van tervezve. Ha meg gyenge a jármű, akkor nem sokat ér a 1,5 szorzó rajta, mivel szar körökkel a bevétel is szar...

Itt most sokan várják a Bismarckot, mert legenda volt. De a Tigris 1-2 is az volt, a wotban mégis leginkább ágyútölteléknek jók, a Tigristől nemhogy nem félnek, de egy KV-1 is rommá lövi... Ez alapján a Bismarck vajon milyen lesz? Vagy látótáv, vagy ágyú, vagy páncél terén biztos problémái lesznek, de az is lehet, hogy ő lesz a hajós T34. Viszont mivel a páncélzat jelenleg vicc a játékban, illetve a sorozatok is bőven 1000 alatt sebeznek időnként, nem biztos, hogy fizetnék az "élményért", hogy a Bismarckot szaros cirkálók gyilkolják halomra...
  • Plata
    Jaj nekem,megint verzió váltás,szerezhetek új modokat,még a múltkori verzió modjai sem voltak tökéletesek.
  • Jacktor
    Itt már van pár magyar FAQ cikk a játékkal kapcsolatban, ez folyamatosan bővülni fog (lehet most lassan jön majd be, mert a wot-ban verzióváltás van épp és egy vps-en van a wotinfo-val).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.05.27. 13:47:37
  • Plata
    Én szerintem majd csak amerikai vagy angol hajót vennék.Bár most nincs sok aranyam,azt hiszem 2000 körül van.De azt is majd csak élesben látom,mert az accomon van nem a hajós játékon.
  • Plata
    Szerintem jó,én amint lehetett raktam fel modulokat.Szerintem az amelyiktől gyorsabban fordul a hajód vagy jobban gyorsul az elég jó.
  • DantesHUN
    http://www.wows.hu/index.php/faq/item/57-felszerelesek-es-hatasaik Amúgy itt nagyjából leírják mi mire jó
  • Pluskast
    Ez igaz. Kb én is azon a szinten kezdem felpakolni.
  • DantesHUN
    Hát szerintem t6-ig amúgyis felesleges feltenni modult, gyorsan átmész azokon a hajókon.
  • Pluskast
    Igazából engem a modulok kapcsán az zavar, hogy nem tudom, hogy ténylegesen mennyit segít. Főként az, hogy az elején amikor fapados a hajód akkor mennyi előnyt biztosít ha fel vannak egyből pakolva. Tényleg jó lenne ha benne lenne már az az opció, hogy le tud tesztelni a hajód.
  • Pluskast
    Ha megjelenik a Bismarck lehet meg fogom venni. Persze ez függ attól is, hogy mennyi lesz meg azért az is benne van, hogy ez csak a zárt bétáig marad meg és tudom az open kezdetével minden aranyat visszakapok de azért ez a "felállás" elgondolkodtat, hogy megvegyem.
  • DantesHUN
    Értem, de gondolom erre a célra csak nem vennél ,hogy modult cserélgess. Jobban megéri akkor egyszeri nagyobb kiadás valami farm hajóra.
  • Plata
    Nekem van és volt is annyi goldom ami ilyesmire kellet,egyrészt ugye volt a kódos bug,ott megszedtem magam,és klántól is kaptam cw miatt régebben,és jött arany jelszócseréért is.
    Vettem is prémium tankot,meg prémium repülőt is,utóbbit bánom,mert WoWp egy rakás vacak lett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 13:12:49
  • DantesHUN
    A hajók nagyobbak, többe kerül, fizess többet, valami ilyesmi lehet a WG logikája. De ez nem olyan nagy gond, ha egy hajót eladok, eladom a rajta lévő modulokkal együtt, aztán valami farmolós hajóval pár kör alatt megvan az új hajóra az új modulok ára. A WoT-ban se volt hosszú ideje egy fia gold-om ,se. Igaz voltak korábbról vett prém tankok kreditet farmolni. De farmolós hajó lesz. Főleg ha jön a Bismarck.
  • Plata
    Remélem ez csak most 100 arany,élesben annyi lesz mint a WoT-ban,ott 10 aranyba kerül a modul leszerelése.
  • BooMiller
    yep
  • Pluskast
    Úgy van, hogy ha feltetted akkor 100 arany ellenében meg tudod tartani őket amikor eladod a hajódat és ilyenkor a következő új hajódra (vagy már meglévőre) fel tudod ismét rakni ingyen és bérmentve. De külön eladni nem tudod őket.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 12:42:17
  • DantesHUN
    Na meg, még úgyis fognak változni az adatok, szerintem ez még nem végleges.
  • BooMiller
    Itt nem kell foglalkozni a leszerelt dolgok eladásával ugye?, mármint nincs is ilyen lehetőség?
  • DantesHUN
    Semennyire. Vagy attól függ, hogy olyan állapotba kerül-e be, mint ahogy most vannak a hajók, vagy mire bekerül, végre ténylegesen rendbe teszik a páncélzatot. Ha utóbbi, akkor igen nehéz lesz.
  • DantesHUN
    Befejezted?
  • DantesHUN
    Ja, akkor össze lehetne írni dolgokat, a házigazda meg épp ezért kell, mert tudtommal az tud betenni a fejlécbe dolgokat( nem moderáció miatt gondoltam erre, hanem emiatt)
  • Pluskast
    Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire nehéz lesz bevinni neki citadel hitet. Ahogy olvasgatom a fórumot a fejlesztők elvileg abba az irányba mennek majd a németeknél, hogy nehéz lesz bevinni ilyen találatot. Meglátjuk, de az adatai ígéretesnek tűnnek.
  • BooMiller
    Ja gondolom a tartalékoltad a skillt a hajósra OMG:)
  • DantesHUN
    Igen, és ez a WoT, szóval releváns. Ja, várj nem.
  • DantesHUN
    A hajó amúgy jó lesz, gyorsan tölt, és nagy sebességű lesz a lövedék is, ha jól láttam. Elég gyilkos dolog.
  • Pluskast
    Semmi baj azzal ha kint van egy FAQ mert egyszerűbb azt mondani valakinek, hogy nézze meg (már ha olyan a kérdés ami benne van) mint leírni neki. Házigazda meg idővel majd úgy is kell ha open béta lesz a játék. Annyira felkapott lesz úgyis a topik mint a WOT.
  • BooMiller
    Megnéztem a wotos statodat nem kell több:)
  • DantesHUN
    Érdekes, de szerintem, jó lenne megbeszélni, hogy kell-e, van-e értelme FAQ-nak, és általános tippeknek, és kirakni a fejlécbe, (és akkor írjuk meg) vagy úgyse olvasná el senki, és mindenki szarna rá? Szerintetek? Felesleges vagy hasznos volna?
  • DantesHUN
    A statisztikát én inkább a helyedben meg nem hoznám fel. Még a végén égő lesz.
  • Pluskast
    Hogy témát váltsunk.

Akit érdekel itt a Bismarck játékon belüli adatai. Már hivatalosan is elismerték, hogy prémium hajó lesz belőle a zárt béta alatt.
  • DantesHUN
    Erről beszéltem...most mit az ilyen emberrel kezdeni?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 12:22:29