A Wargaming új MMO játéka
-
kailee #3353 7 kört mentél még csak amagival az alatt még nem nagyon ismered ki a hajót, arról nem is beszélve, hogy lehet még nincs kifejlesztve rajta semmi, csak maga az alap hajód van. + az upgradeket sem szabad elfelejteni azok is sokat dobnak.
Ha már az Amagival nem tudsz kitérni torpedók ellen akkor az amerikai csatahajókat ki se próbáld, mert azok fele annyira fordulnak. Jelenleg a Csatahajók között a japánoké fordul a legjobban, pláne rudder shiftel.
Csatlakozom előttem szólókhoz sokat számít mikor veszed észre a repülőket és hogy merre fordulsz. a sebességgel is játszani kell ilyenkor. Ha torpis repülők jönnek akkor meg az számít legkevésbé hogy épp ágyúval lőnek téged. mert a torpedó az nagyobb kárt okoz mint egy másik hajó ágyúja. próbálj úgy mozogni, hogy legyen környéken egy cruiser vagy kérj meg valakit hogy kövessen és őrizzen téged. az is sokat számít.
elég sok torpedó támadást kerültem már ki. és szidtak is már érte. mert kerül fordult a mecs végén ha csak 1 torpedo is betalált volna meghalok, de sokszor túléltem.
Nyilván van 2 hordozó annak van 4 torpedósa és mindegyik téged szemel ki nem sok esélyed van .de még ilyen kor is sokat ér ha időben reagálsz. fordulsz sebességet csökkented növeled. Ha látod azt hogy egyik irányból 8 torpedó jön amásik ból 4 és bármerre fordulsz valamelyik betalál, válaszd a kisebbik rosszt ne a 8 torpedóst várd be hanem inkább a 4et.
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.05.26. 15:20:09