banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Én is mentem pár kört.

South Carolina, az első amcsi csatahajó: cirkálószinten fordul, belső nézetben többször eltévesztettem hol tartok, olyan gyorsan elfordult... Ezzel együtt csúnyán leforogja a saját tornyainak forgását is, így ha csak a manőverezésre figyelünk, nem biztos hogy sikerül lőni, mert már rég túlforgunk az ideális íven, mire odaérne az ágyú. Elsőre ez iszonyatosan szokatlan, zavaró... A lövések kezdősebessége jóval nagyobb mint a japánoknál, de olyan szinten, hogy 12 km-ről se tudtam meglőni az ellenfelet, annyira elé lőttem a korábbi japán tapasztalatokkal... 7-8 km-ről szinte pontlövő, alig kell eléhagyni. Rombolókat eltalálni még így se egyszerű, de könnyebb lesz, ha megszokjuk. Mindenesetre ez nem rossz, viszont nagy hátrány lesz a váltás a nemzetek között, mert ha ezzel játszok sokáig és aztán visszamegyek japóra, lesz szenvedés, és fordítva.... Páncél nincs, bármi, bárhonnan, bármivel szarrá... A harmadik körben vele már sikerült egy 70ezres sebzéses kört hozni, ez tetszett, de már eladtam, jött a négyes Wyoming.

Wyoming: elöl 2 torony, hátul 4... Két kört mentem, mindkettő bukta, bár tökéletes az MM, de agyhalottak a csapattársak, páncél nincs, lövések totál randomban sebeznek, ahogy eddig... Ellenfél repcsi egyetlen torpedóval, teljesen szemből kiszedett, 32ezer hp-ról, köszi... Ezek szerint ennek a szarnak az orrában van a lőszere, mert "Detonation medált" kaptam ezért a buktáért...

A látótávok tényleg nevetségesek, szerencsére most még mindenki ezekkel megy, így mindenkinek egyforma, de ha majd elmúlik az újdonság varázsa és visszajönnek a japánok, nem tudom mi lesz itt, mert másfélszer olyan messziről rommá fognak lőni mindent...

A hordozókat felőlem ki is vehetnék, ez HAJÓS játék, aki repülőzni akar, vannak repülős játékok, ha meg ikonokat akarnak térképnézetben pakolgatni, arra vannak a stratégiai játékok, menjenek át oda!!

Működnek a zászlók és bizonyos cselekedetekért ad medált, mint a wotban. Ez jópofa...