22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ikarus44
    Hogy örültél volna, ha nem süllyed el másodjára mi?
  • tutyimutyi2
    jéh sűllyedt el a hajóm aztán mikor már csak az orra látszott ki akkor hirtelen kiugrott a vízből és még egyszer elsűllyedt.
  • SzocsA
    Nagatoval megyek mind a 8 lövés talál HEvel a fedélzeten és csak 3800 dmg? 7.5 kmrel volt tőlem.
    Az van írva hogy az AP sebez max 12000ret kb a he meg 4000ret kb. dupla ágyúm van, ha leadok az egyikkel egy lövést és mind a kettő betalál APpal akkor 24000 dmgnek kellene mínuszban lennie nem?
  • DantesHUN
    Egész pontosan ezt írják:

,,Armour: Many testers voiced concern that armour played an insufficient role in the game. Having studied the feedback and compiled the damage statistics, we decided to make a slight change to the armour calculation—now it takes into account the plating and construction steel. This provides a moderate defense boost for a number of cruisers and battleship"

Hát ez alapján ez csak kis változás lesz. Nem az igazi, de talán lehet reménykedni, elindulnak egy jó úton ,és lassan megcsinálják.
  • DantesHUN
    Ja, amúgy lesz más is, nem csak a lenti dolgok, új hajók is, ha jól olvastam, a hiv fórumon. Ez végülis jó...csak a fránya páncél...ha rendbe teszik hátha...nem is merem remélni. Szóval japó hordozók és USA csatahajók jönnek.
  • DantesHUN
    Változtatnak a páncélzat működésén? A működésén? Nincs páncélzat...előbb talán legyen benne...bár lehet így értik a dolgot. Nagyon remélem, mert ez legnagyobb baj vele.

Nekem a töltési idővel nincs bajom, a csatahajókkal nem ez a gond. És a lőszereknél, bár az jó hogy a HE hasznosabb lesz kis hajók ellen, de inkább az kéne, hogy egyrészt páncélzat, másrészt sebzést normálisan beállítani, azaz például nagy kaliberű AP lőszer menjen át robbanás nélkül a kis rombolón, illetve a kis romboló AP lőszere meg NE üsse át a csatahajót.

Nem rossz ötlet HP vissza töltés a cirkálóknak, bár ha van hajó ami nem szorul rá az Des Moines. Akinek azzal se megy...

De hurrá hurrá! A Kitakami kap füst generátort. Aki nem ismeri azt a hajót, az egy cirkáló ami kis millió torpedót lő ki. Egyszerre. De legalább már látni se lehet. És prémium hajó.

A zászlós cucc érdekes, jól hangzik.

Összeségében ígéretes, nagyon ígéretes, ha...a páncélzatból lassan tényleg az lesz amit várunk. Akkor jó lesz. De ha az nem lesz jó, akkor
  • Dewri
    Nagy változások várhatók hamarosan!

• Toweliee
    Mondjátok el légyszives, hogy a torpedóval való sikeres találat bevitelének mi a módszere, és, hogy a célkereszt rovátkái csak van vagy konkrét távolsági érték (+ magassági/mélységi célzás) rejtelmei.
  • DantesHUN
    Fehéroroszok, tudtommal, szóval olyan orosz-szerűek. Fehéroroszország az utolsó európai diktatúra, és a mostani Putinyi államnak is jó barátja, szövetségese, ideológiában is igen oroszokkal értenek egyet, tehát olyan orosz-szerűek.
  • Plata
    Orosz szerűek?Ruszkik fejlesztik nem?Az egész WG ruszki.
  • Tono34
    Murmansk, T5 orosz.
  • Pluskast
    Gratula! Mivel mentél hordozóval?
  • Tono34
    Végre volt egy jó köröm. 2 kis pici romboló majdnem sok volt egyszerre, de mázlisan kikerültem a torpedóikat és utána nem élték túl :)

• DantesHUN
    Mert az oroszok nagy piac, és fejlesztők is olyan orosz-szerűek.
  • Pluskast
    Köszi! Bár azt nem értem, hogy miért az oroszoknak kell jönniük. A németek vagy az angolok de még a franciáknak és az olaszoknak is érdekesebb hajóik voltak mint nekik. Ráadásul az első világháború után tudtommal az oroszok nem is építettek klasszikus csathajót (kivéve a Szovjet - Szojuz-t de azt sem építették meg csak részben).
  • DantesHUN
    USA csatahajók jönnek legközelebb, aztán japán hordozók majd oroszok, aztán németek, a terv szerint.
  • Pluskast
    Egy kérdés. Melyik nemzet várható legközelebb és kb mikor, illetve van esetleg arról infó, hogy a japók mikor kapnak hordozókat illetve az amcsik csathajókat?
  • Hell Girl #2495
    Amerikai Cruiserek-nek egyértelműen + AA képességek kellenek. Legalábbis brutális a Cleveland ezekkel. :)
    Utoljára szerkesztette: Hell Girl, 2015.04.20. 22:10:33
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • Dewri
    Én a javításos képességeket toltam rá először. Aztán az ágyús képességeket (gyorsaság, hatótáv, ilyenek). Most a situation awareness-t nézegetem, az olyan mint a hatodik érzék a wotban, ha jól olvasom.

Meg hát az egyes hajótípusokra vannak specifikus képességek (torpedós cuccok, repülős cuccok), aki olyan hajókkal játszik, annak gondolom azt is érdemes lehet húzni. Előbb-utóbb mind meglesz úgyis, csak pontok kérdése.
  • Toweliee
    S milyen képességet érdemes neki képezni?
  • csoszi87
    Kezdett ma leáldozni a csillagom a végére.
    Kipróbáltam a 2 vadász, 1 bombázó beállítást. Ellenfélnél nem volt hordozó.
    Azonnal visszaváltok, ez így nem móka.
    Köv körben egyedül voltam 2 hordozó ellen, és mind2 torpedókkal volt felszerelve.
  • DantesHUN
    Jelentettem...és tuti, nincs ott semmi, mégis felakadt a semmin.
  • Dewri
    Fene tudja. Nekem még nem volt fantomzátonyom. Korábban írtam, hogy kilőtt rombolók felől kaptam torpedókat, ma már ezt se láttam, több rombolót is kilőttem, de nem jött torpedó. Jelenteni kell a hibát gondolom.

De nem csak ez a játék ilyen, a GTA5-ben pl van olyan videó, ahol issza az ember a bort, csak éppen nem látszik a pohár a kezében. És az vadiúj, agyonreklámozott, fizetős, nem béta játék...

Egyébként meg a zárt béta simán magyarázat bármire, pláne ha WG...:)
  • Dewri
    Csak kapitány van, ha a felhasználóddal eléred az ötös szintet. De lehet hogy már a négyesnél előjön, nem tudom így fejből. A kapitány olyan mint a wotos legénység, képességei vannak, át lehet rakni másik hajóba, ilyenek.
  • Dewri
    Ma csak a Cleveland-ot toltam, nagyon ráéreztem, szinte minden körömben 1000 xp fölött kaptam, függetlenül attól, hogy győzelem vagy vereség, de bőven 80% körüli volt a győzelem, és az MM is kivételesen többnyire saját, elvétve +1 tiereket adott. Nagyon jó kis hajó ez, olyan sorozatokat kibír, hogy félelmetes: 69 hp/388 hp/39 hp, ilyen kis életekkel, rommá lőve jöttem ki pár csatából, az egyiknél pontosan akkor robbantottak föl foglalás közben, amikor épp lejárt az idő, így a végső képen a szétrepülő hajóm volt...:)

A 'nyílt óceán' pályát is kaptam egyszer, de ott a wotos gyökerek lehettek többségben, mert foglalás miatt buktuk, még mindig sok a retardált, aki nem harcolni jár be, hanem ülni a körben. Pedig fej-fej mellett haladt a két csapat, bármi lehetett volna, idő is volt bőven. Azon a pályán csak úgy engedném a játékot, hogy 1 bázis van, akkor talán már muszáj lenne harcolni a győzelemhez...

Hogy negatív élmény is legyen, egy Kongo 14 km-ről, hátulról lőtt belém 34ezer sebzést egy sorozattal, miközben távolodtam tőle és pont a hajó fara volt csak felé, tehát a legkisebb keresztmetszetet látta. Természetesen mondani se kell, hogy cirkálót én így eltalálni nem nagyon tudok csatahajóval, nemhogy agyonsebezni ilyen pozícióban, ráadásul Kongoval nekem 20ezer sebzés volt a rekordom. 30ezernek a környékén nem voltam...

Na mindegy, a csúcson kell abbahagyni, ki is léptem gyorsan, mielőtt átfordul negatívba a széria...:)
  • DantesHUN
    Ez a játék komolyan egyre nagyobb szar. Hogy tudnak bele egyre több hibát tenni? És az nem magyarázat hogy béta...javulnia kéne, nem még több bug-ot beletenni...beszarok. Több száz méterre se mögettem, se előttem se bal se jobb oldalra nincs semmi, és a nyílt vizen zátonyra futott, és felakadt a hajó. Ott ahol eddig mindig ellehetett menni. Na ezt hogy sikerült?
  • Toweliee
    Itt vannak legények?
  • Tono34
    Az az 5ös orosz nekem is nagyon bejön :) Csak egy "gyorsított képzés" hiányzik nagyon.
  • Dewri
    Igen, első 3 tierben még valóban egész élvezetes. Majd nyilatkozz, ha tier5-6-7 körül jársz...:)
  • Dewri
    Nem, már régebbi eset és nem a havas pályán volt. Valamelyik sokszigetes pályán nem figyeltem jobbra és így kimentem elé egy sziget mögül...
  • Toweliee
    Oké köszi, akkor nem veszek másik, a játékban kapható low tier prémet.
  • tutyimutyi2
    5 perc afk-al jónak számít egy ilyen kör?
  • tutyimutyi2
    az a csomag amit vettél az abban lévő hajót és aranyat a nullázás után újra megkapod.
  • Toweliee
    Két nap után a véleményem: baromi jó a játék. Fogalmatlan vagyok még, tier 3-as japán és usa hajókig jutok el ma, de idáig nagyon tetszik. Nem tartom unalmasnak, lassúnak a játékmenetet.Az ötös ruszki prém amit megvettem lehet, hogy rossz, de nekem tetszik. Gyors, mozgékony, a lőerejét nem tudom mihez viszonyítani. Olyasmi, mint a wotban egy light tank. Ha itt a kapott goldból veszek prémhajókat az megmarad vagy a nagy nullázásnál elveszik?
  • tutyimutyi2
    a cleveland nem 6 secenként tudott eddig lőni?
  • Tono34
    A minap (kb péntek) egy csapatban voltunk, köszöntem, de biztosan nem figyeltél :)
  • tutyimutyi2
    fuuu ez a camp csatahajóval dolog már kezd igazán idegesíteni mostani csatámban tier6 volt 5 csatahajónk ez az 5 hajó mind hátul áldogált szigetek mellet és onnét lövöldöztek.
  • viper07
    na ez eddig a legjobb csatám.
  • Scharnhorst
    Mely pályán történt a Clevelandes eseted? Mert a mai nap folyamán volt olyan, hogy Fusoval 1 lövésre kikaptam egy Clevelandet a ratyi havas pályán. Csak pislogtam, hogy jól látok-e. Lehet, hogy pont te voltál?