banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani. Az alapok valamennyire már mennek, de hát ugye még elég kezdő vagyok. Adódott néhány kérdés, amire nem találtam eddig választ. Örülnék, ha valaki megválaszolná őket.
    -A többi WG-s játékba az elit egységeknél be lehet kapcsolni gyorsitott képzést, igy nem gyűlik feleslegesen az xp. Itt van ilyen? Vagy "majd a paraszt aranyér átváltja free xp-re" rendszer van még a bétában?
    -Tök jók ezek az admirálisok. Viszont ugye ezt játék közben adja be, ha eléred az adott szintet. Minden meglévő hajóba automatice tesz, az újakba azonban lehet választani, hogy akarok e ráfizetni a képzésére. Ez az admirális dolog pontosan hogy működik? Hogy lehet átképezni másik hajóra? Meglévő hajóból el lehet bocsájtani? És miért nem? :D (nekem nem sikerült, pedig 5000 pezót megérne hogy vehessek egy első szintűt)
    -A 6. profilszinten vásárolható upgragedek gondolom úgy működnek, mint a WoT-ban az equipment. Csak egyszer lehet mountolni, ha leszedem elvész. Ezzel kapcsolatban meg pl az érdekelne, hogy a másodlagosnál (motor/irányitás/mégvalami) milyen hajón melyiket érdemes felszerelni?
    -Illetve a végére az über kérdés: valaki aki komolyabban foglalkozik a játékkal, nem tervez a hasonló kérdésekre egy GYIK-ot?
    Köszöntem :)