22410
A Wargaming új MMO játéka
-
kissssss #2382 elvileg van egy ilyen játék, valami naval action-nak hívják azt nem tudom hogy most hol tart a játék videó -
Plata #2381 Szerintem rosszul látod,régi vitorlás hajókkal szerintem mindenki szívesen játszana,olyan tömeg lenne hogy a szerverek behalnának. -
#2380 A zseb viszont tele és ez a lényeg. -
#2379 Kongóval 200-500 között sebzek AP-val... időnként bedob 2-4000-est. Én meg kapom a bazi nagy találatokat, kisebb hajóktól.. -
Dewri #2378 Mekkora poén lenne, ha a War Thunderes fejlesztők, látván, hogy a wargaming már előbb kijött a hajókkal, kijönne egy ősrégi vitorlás verziós játékkal! Sorhajók, fregattok, 2-3-4 ágyúfedélzet, 50-100 ágyú a hajókon...:) És persze war thunder szintű grafikával-fizikával-extrákkal. Na az igazi konkurencia lenne, nem másolat! Biztosan sokan játszanának azzal is, mert azok a hajók is gyönyörűek voltak és nem nagyon van játék, ahol lehet velük csatázni. Lehetne hp-s meg szimulátor verzió: hp nélkül, full sérülésmodellel (mert azért 100 ágyúlövés egy fahajóba azért nem pár hp-t sebez...). Szép álom nem? :) -
Lokker #2377 -
MuldR #2376 En az 5900 ftos Yubari csomagot vettem es beengedett a jatekba. -
DantesHUN #2375 6800-an? Tegnap azt hiszem olyan 4200 körül már nem engedett be... -
kailee #2374 Vérpistikéknek szerintem nincs köze hozzá. Lehet hogy többen akarnak bejutni meg stb-. de anno amikor elindult a CBT akkor 6800 an voltunk a szerveren most meg a 3000 főnél is laggol. És ne higgyétek, hogy a magasabb tierben nicns láma, mert van. Amagival mentem ellenfélnél volt szintén egy amagi és a jeges pályán voltunk. Én lövöldöztem szépen távolságot tartva de nem teljesen a lőtávol szélén hanem bentebb úgy 15 kmeren. megtaláltam az amagit amit egy fuso kísért.
Amaginak első lövésnél beütöttem egy 20k-s találatot. utána csak ilyen 5000reket vertem bele. közbe javította magát stb. engem szintén soroztak 2szer is a halál széléről javítottam magam vissza. Na mindegy párhuzamosan haladtunk közbe nekem kerülnöm kellet egy jéghegy mögé. amikor jöttem mögüle láttam hogy az Amagi neki rongyolt egy jéghegynek így megállt. gyorsan lelassítok. és becélzom. eleresztetem rá 2 sorozatot is. mire mind2őben volt crit hit. így a 2. találatnál felrobbant.
Erre jön a beírás noob iam bot. report
meg a sok destro időnként saját maguk ellen nyomják a torpedot körbevesznek 1 csatahajót 4 irányból indítják a torpedót de arra már nem gondolnak hogy ha nem talál be akkor a túloldalt belefut a sajátjába
-
Bellator #2373 De gondolom, hogy a vérprofi kapitányok már nem tier 1-3-ban játszanak.
Így nem hiszem, hogy zavarja őket a sok új "vérpistike" aki most ismerkedik a játékkal.
Persze lehet, hogy szeretnének egyedül hajókázni, hogy ne zavarja őket a sok idióta csapattárs akik csak összevissza nyomkodják a gombokat. -
DantesHUN #2372 Akkor ezt jól megcsinálták. Sok új játékos, de legalább a szerverre nehéz bejutni. Okos. -
Sendrov #2371 Az még hagyján, hogy nehéz bejutni a szerverre, de ezzel a sebzés dologgal tényleg nagyon elszúrtak most valamit. Nekem is teljes káosz a sebzés és nem csak csatahajóval. Bár az tény, hogy csatahajóval a legidegesítőbb. Remélem mihamarabb javítják a dolgot. az esztelen csapattársakkal meg nem lehet mit kezdeni. Azért néha összefutok olyannal is, aki érti a dolgát és nem ellenem van. -
#2370 Tegnap megint egy csodás nap volt. Végre volt időm hajózni egyet, de a csapatok.... ehhez még hozzájön a folyamatos lag.
Sebzés "rendszer" elérte nálam a teljesen kaotikus állapotot. Azt hittem, hogy már kezdem érteni, de ...... teljes káosz.
Egyik pillanatban T5ös rombolóval kilövök egy kisebbet egy sorozat HE-vel, később egy T5 csatahajóval 500-at lövök egy kis rombolóba nem túl messzire... nem értem. Egyelőre nagyobb lutrinak tűnik mint a wot. -
#2369 A többihez is oda van írva.
Én pl. a Yubari-t néztem, ahhoz oda van írva. -
Lokker #2368 Van egy csomag a shopban amit ha megveszel akkor garantáltan bejutsz a zárt bétá fázisba. 15e Ft -
#2367 Elvileg igen, oda is van írva hogy access to CBT vagy valami ilyesmi.
Pont tegnap néztem én is. -
SzocsA #2366 Ha veszek prém hajót kapok kulcsot a béta tesztre?
Új hír van a honlapon. csak nagyon nem tudok angolul, googlival lefordítottam ugyan de...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.04.15. 00:04:12 -
TuskoMobile #2365 Látom WG-elemében van de hát ezt már megszokott tőlük annyira nem jó ez a játék mint gondoltam wot se piskóta a szuperartyval. -
Dewri #2364 Kész, befejeztem egy darabig ezt a szart... Nagato, nyílt óceán pálya. 3ezer hp-s Cleveland 7 km, sorozat a 410 mm ágyúval, AP lőszerrel, sebzés: 152!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mögötte jön egy másik cirkáló, 4ezer körüli hp, sorozat, sebzés: 340!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi. A csatahajókat tönkretették teljesen és mivel nekem ez volt a fő profilom, így nem tudok játszani tovább. Simán le kellett volna szedni pár ezer hp-s fos cirkálókat ilyen távból, ahogy a gold patch előtt többnyire meg is történt! De ez?? Több cirkáló pár km-re, engem ugye folyamatos tűz alatt tartanak, mert 100x gyorsabban lőnek mint én, és természetesen ők nem is 150-eket sebeznek. És akkor ilyen nullákat lövök beléjük CSATAHAJÓVAL, majd 30 sec töltés zárótűzben. Elmegy a wg a *************-ba... -
Dewri #2363 Bejutottam. Kár volt. Nagato. 12 sorozatot lőttem távoli célokra., ebből kettőt egy megfeneklett Clevelandra 12 km-ről. És ebből egyetlen egy találatot se jelzett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyet se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig sírtam, mert 200-500 sorozatokat adott, de full nullás, az azért már durván nevetséges!!!!!!!!!!!!!! Álló hajóra?????? Ki is léptem a csatából, elvégre ha szemmel láthatóan csak a vizet lehet eltalálni, akkor mindegy, hogy bent vagyok vagy kint...
Kevesebb mint egy hónap alatt eljutottunk a wot szintjére, gratulálok a wargaming-nek ehhez. Felnőttek önmagukhoz, pedig majdnem jó játéknak tűnt... -
DantesHUN #2362 Nocsak, a szerver már buzi? Ma a GTA szerverrel kínlódtam, hajókra időm se volt. Amúgy nem baj ha több játékos van, legalább az MM jobban össze tud rakni, csak bírják, és ne omoljon össze . A szerver nálam is buzi, azért a fene beléjük. Most komolyan, a WG-nek is sok esze van...beengednek sok új játékost, de nem számolnak vele, hogy akkor a szerver nem bír többet? 4200 ember van fent amúgy és már szerver buzi. Hm. Érdekes
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.14. 21:29:44 -
Dewri #2361 Majd délután kell próbálkozni ezentúl, mert így este úgy látszik vége a játéknak... -
DantesHUN #2360 Na, ez legalább jó hír. Nagyon helyes. Nem tűnt fel, mert tényleg nem sokszor fordult elő, hogy torpedó és vízbetörés után ne tudtam volna javítani, szerencsére. Amikor meg még se tudtam javítani, olyan gyorsan süllyedtem el, hogy mindegy volt. -
Dewri #2359 Az történt, hogy mivel ez nemzetközi szerver, nekik meg nem pénz bevásárolni magukat, vélhetően hirtelen teleszökkent a szerver az általam már korábban említett 5 éves Vérpistikékkel, akik eddig nem jutottak be, de mostmár könnyedén... Eddig minden nap játszottam akármikor, most meg server busy. De a pénzesek bent vannak, nincs gond, dübörög a wargaming... -
#2358 Valami csak történt ezzel a kódos dologgal, mert már meg várakozni kell, hogy beengedjen a játék.
-
davidbog #2357 Igen. Én már tapasztaltam, elvileg a sebesség lecsökken 1/2-esre és annyi lesz a max, és lassabban is fordul. -
#2356 Nem tudom, hogy volt e már, de itt egy szenzációs cikksorozat az Iowa osztályú csatahajókról. Mellesleg a blog tele van jobbnál jobb cikkekkel, de most ez vág ide: IOWA -
DantesHUN #2355 Szerinted, van benne jelenleg olyan ,hogy a betörő víztől csökken a sebesség? Nem vettem észre, igaz, ha vízbetörés van egyből javítok, ritkán fordul elő, hogy vízbetörés, és nem tudok javítani, így nem tudnám megmondani, de abban a pár esetben nem vettem észre hogy bármi hatása lenne. -
DantesHUN #2354 http://en.wikipedia.org/wiki/USS_St._Louis
Ennyi féle .St. Louis volt, ez öt hajó. -
Sendrov #2353 Szerintem meg nem igazán hasonlít. Max annyiban, hogy ugyanannak a kornak a "gyermeke". Így ugyanazon elvek szerint építették. A századfordulós orosz flottaépítés keretében szinte minden nagy hajós nemzettől vásároltak licenszeket. Ezért az 1900-as évek orosz flottája elég vegyes képet mutatott. Voltak hajók, amelyek a Brit (pl. a Gromoboj is) vagy Francia hajókra hasonlítottak. De volt olyan cirkálójuk is, amit egyenesen Amerikában, Philadelphiában gyártottak pl.: Varjag. -
Dewri #2352 A dokufilmet elnézve elgondolkodtató mi lett volna, ha a légierő nem szól bele a tengeri csatákba. És itt most nem a politikai/ideológiai dolgokra gondolok, hanem pusztán az egyes hadihajó vs hadihajó csatákat nézve. Szerintem Japán elég csúnyán odaléphetett volna, ha mondjuk a Yamato hajók ellen harcolhatott volna, ahogy a németek is, mert sok esetben a légifelderítés/légibombázás miatt nyertek a szövetségesek. A játékban is elég undorítóak a repülők, ezek szerint a valóságban is azok voltak, nem csoda, hogy a flotta és a légierő nem szereti egymást...:) -
Dewri #2351 Hátha még nem láttátok ezeket:
-
Dewri #2350 Neked is köszi! -
Dewri #2349 Köszi, ez az! Azért kerestem, hogy megnézzem, tényleg úgy nézett e ki, mint egy úszó erőd. Elég hihetetlen, hogy ennyi ágyúja volt, de ezek szerint tényleg...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.14. 16:46:35 -
Dewri #2348 Igen, ez a képesség nálam is rajta van a csatahajókon, ahogy a másodlagos fegyverzet +20% hatótáv képesség is. Kár, hogy nem lehet betenni egyszerre a gyorsulásival, az se ártana, de így inkább a fordulás a fontos. -
Sendrov #2347 Itt van, amit keresel: http://en.wikipedia.org/wiki/USS_St._Louis_(C-20) -
Scharnhorst #2346 4. St. Louis
Te a 4. St. Louis-t keresed. -
davidbog #2345 Azért nem mindegy, hogy valami hitvány légitorpedót találja el a hajót vagy a japánok Long Lance torpedója. Míg egy légitorpedó csak 150-200 kg-os tölttettel rendelkezik, addig a Type 93-as 490 kg-al, sőt a 44-től 790 kg-al. De a korábbi japán hajó/tengeralattjáró torpedók se piskóták, azokban is van simán 300-400 kg-nyi robbanóanyag.
Szerintem a légitorpedók most nem vészesek a játékban se. Volt hogy Fusoval egyáltalán nem figyeltem és egy Independence két osztagából minden repülőgép azaz 12 torpedó elkapott. Volt ott minden orr, tat, és közép találat, és pont hogy csak meghaltam, ha 4000 HP-val több életem lett volna túlélem.
Amúgy a vízbetöréstől nem csak többet sérül a hajó, mint a tűztől, hanem amíg tart a vízbetörés addig csökken a sebesség és romlik a fordulékonyság.
A csatahajók mozgékonyságának egyik legfontosabb paramétere a rudder shift time. Ez a kormánylapátok reakció ideje, azt hiszem az az idő amely ahhoz kell, hogy egyik végállásból a másikba kerüljön. Ebben nagyon rossz a Yamato. Szóval igen elég lomha lesz. Még csak olyan hajóm van amire négy upgrade lehetséges, ott a negyediknél van egy olyan ami 20%-al csökkenti ezt az időt. Lehet ez alap felszerelés lesz BB-n.
Amúgy pedig a hajók adatainak nagy része csak ideiglenes. A hajók komolyabb kiegyensúlyozása később jön majd. -
Dewri #2344 Érdekes módon az 1901-es Gromoboj nevű OROSZ cirkáló elég erősen hasonlít a játékbeli St. Louisra...
-
Plata #2343 Cikkben benne van hogy ez az ötödik St Louis nevű hajó,és ez 1939-es hajó,a játékban meg korábbi van.