A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2781 Kipróbáltam az AIM-Bot progi 3.0 verziót. Rögtön a második körben Nagatoval egyből 4 kill, sorjáztam a cirkálókat, 94ezer sebzéssel lett vége és még túl is éltem. Az első kör a jeges pálya volt, nem értem oda sehova, nem volt kire lőni, ezért az nem volt mérvadó...
Mindezt úgy, hogy Nagatoval SOHA nem sikerül a saját hp-mat se összelőni, és eddig 2 killnél nem lőttem vele többet, sőt, több mint egy hónap alatt 3 kill volt a rekordom a játékban, nem jött össze több! Nagy előny, hogy vonal mutatja a hajó irányát, illetve hogy már akkor rá lehet lőni, mikor még kis se bukkant a sziget mögül.
És a WG szerint ez nem csalás... Hát ezzel azért vitatkoznék ezek után. Mindenesetre így már érthető a sok brutális találat, miközben én lövöm a 310-eket. Merthogy ebben a körben többször is befigyelt 10-20-ezres sorozat, bár akadt ugyanúgy 300-1200 közötti is. Mivel engedélyezett cucc, sajnos szerintem eljutunk oda (ha már nem vagyunk ott...), hogy kifejezetten hátrányba kerül, aki nem használja sajnos...