22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Dagohun74 #2182 Ezért voltam kíváncsi. Oké rakják befelé ezeket a hajókat de mégis hogy teszteli az ember? -
_dRaxx_ #2181 Ez a nullázás dolog mikor szokott lenni? Open betanál vagy ha már rendesen kijött a játék? -
DantesHUN #2180 Csak ha van rá gold-od( vagy piaster vagy mi itt a neve) , de gold-ot nem osztanak egyelőre, és máshogy szerezni se lehet. Legalábbis semmi ilyesmi lehetőségről nem tudok -
Dagohun74 #2179 OK. Thx. Még egy kérdés hogy lehet kipróbálni a prémium hajókat? -
tutyimutyi2 #2178 no és mikor jönnek az amcsi csatahajók meg a japcsi hordozók? -
DantesHUN #2177 http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/10070-update-0303-07042015/page__p__172430#entry172430
Ezen a fórumon -
#2176 Meghívót folyamatosan osztogatnak vagy most az szünetel? -
Dagohun74 #2175 Háááát nem sok semmi. Open ocean, na ez érdekes lesz. Itt a BB-kel jól lehet majd aprítani. Vagy nem. Úgy egyébként merre leledzik a teljes patch lista? -
csoszi87 #2174 Üres óceáni pálya.
Ezen mennyit kellett agyalni? -
DantesHUN #2173 Captains,
While we are working on an announcement, here are the main points of today's update:
New ship! Well, it is "just" a Premium but still... Say hello to the cruiser Murmansk! Looks familiar? It should - it is basically a late war Omaha class that was borrowed to the Soviet Navy! Especially recommend to have a look at the wonderful baby Catalina called Beriev 4.
Balance changes - especially for certain IJN destroyers. Gun turrets will be back in business - still not as fast as the US Navy DDs though.
Reworked map - the New Dawn. That is not all however:
New map: Open ocean. Nowhere to run, nowhere to hide - let's try it out!
Slower cap both in "Capture the flag" and in Domination.
Turkish localisation was added to the game client.
Apart from this, a whole host of bugs was fixed - you will see the detailed list later today.
-
Brinn #2172 Hol találok infót a mai peccsről? -
#2171 Az meg, hogy kinek melyik hajó típus felel, meg, majd mindenki eldönti szépen. Látok csatahajóval is komoly köröket menni, de látok cirkálóval is. A rombolókat meg nem szabad leírni. Már magam is mentem olyan csatát, ahol négy hajót süllyesztettem el.
A repülőgép hordozó egy kissé más tészta. Nekem nem megy vele a csata, de mivel a végelszámolást mindig megnézem, sokszor voltam olyan csatában, mikor 5-600 pontot kaptam, miközben egyik, másik hordozó meg a játékban 1200 fölött kapott. Valamit mégiscsak tud az a hajó osztály.
-
#2170 Nos, megnéztem a Yamato c. filmet. Aki esetleg még nem tette volna meg, közeljövőben feltétlenül pótolja. Szép és megható tisztelgés egy csatahajó és a legénysége előtt. Tudomásul kell venni, hogy a japán kultúra eltér mind az európai, mind az amerikaitól és ilyen szemmel kell nézni a filmet. Nekem határozottan tetszett.
Egy biztos. Csatahajóval, légi fedezet nélkül sehová sem megyek ezentúl. -
DantesHUN #2169 Cirkálóval lehet jobbakat menni, és gyorsan nagy sebzést osztanak ki. Csak az a gáz, a magas szinteken a cirkálók páncélja fájdalmasan hiányzik, mivel a kisebb szintű cirkálók szarrá lövik. A hatos Cleavland komolyabb sebzésre képes mint a 8 as New Orleans, mármint egymással szemben párharcban. Így a 8 9 es cirkálók nem túl jók: már kevésbé mozgékonyak, páncél nincs. De megéri szívni a Des Moines ért -
Dewri #2168 Hát pedig én a csatahajóval élvezem igazán a játékot. Nagy sebzés, nagy hp, sokat elvisel, életerő visszatöltés, egy jobb sorozat kinyír egy rombolót vagy akár egy sérült cirkálót is. Nem az van mint a kicsikkel, hogy az első pofon szinte lenulláz... Várom is már az amcsi csatahajó vonalat, mert addig nem nagyon van választásom, a hordozó az vicc (hajós játékban nem fogok repülőkkel szórakozni...), a romboló nulla (annyira közel kell menni a torpedózáshoz, hogy onnan már simán kinyírnak...), a cirkáló meg elég szenvedős. -
davidbog #2167 Látod te milyen szerencsés vagy. Átütő találatokkal számolva 2419 az átlagsebzése egy lövedéknek. Most mentem egy statisztikailag ugyanilyen csatát: 99k sebzés, csak AP, ugyanígy csak csatahajókba sebeztem, de nálam csak 1523 volt az átlagsebzése. :D
Ez nagyon szar, semmi értelme csatahajókkal menni, egy normálisabb CL/CA jelenleg nagyobb tűzerőt tud. Távolról 15+ km-ről lőni BB-vel nagyon lutri, lassú BB-t hais eltalálja az ember akkor is csak a lövedékek kb fele talál be. Gyors, manőverező hajóra meg felesleges ilyen távolról lőni. Közelről meg nem érdemes harcolni, mert a CL/CA hajók szétkapnak, mert nem sebez normálisan az AP vagy a szórás miatt nem talál minden lövés.. -
PzPuma #2166 Remek könyv, többször elolvastam már én is.
Yamato film is jó, a Csatahajó c filmmel össze sem hasonlítható...
Bár nálam még mindig a Tengeralattjáró (Das Boot ) az etalon.
Utoljára szerkesztette: PzPuma, 2015.04.06. 22:20:19 -
Dewri #2165 Megvan a Cleveland. Rögtön az első csatában kapott egy csomó találatot, ki is gyulladt, mégis túlélte és még ki tudtam szedni vele egy másik Clevelandet. Érzésre sokkal erősebb mint az Omaha volt.
Trucker, te meg már csak akkor írtál rám az ütközésveszély miatt, mikor már rég elkerültelek...:)
Kicsi a világ, az egyik csatában ellenfél volt a youtube-os Phelan is, Fuso vs Nagato csatát toltunk egymás ellen, persze ő volt a Nagato, így az eredmény is sejthető... -
Dewri #2164 Azért az nem rossz, mikor a romboló rátol mindent az idegenekre szemből, ami csak van, torpedókat, lövegeket. Meg amikor a Missouri oldalsortüzet oszt, az is ott van. Előtte a horgonyos drift kicsit erős...:) -
#2163 A Midway-i csata igazából könyvben jó. (Hihetetlen győzelem). Jó néhányszor kiolvastam már. A Yamato című filmet meg majd estére megnézem.
A Space Battleship Yamato-t meg azt hiszem, messze elkerülöm. -
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.06. 20:20:17 -
ikarus44 #2161 A Midway-i csatában egy rakás falls jelenet van, bár a háttértörténet egyszerűen fenomenális. A Yamato meg összességében nem annyira jó szerintem, mert túl sokszor eltérnek a fő tárgytól. -
#2160 Nem azt kell nézni. Midway-i csata (1976) és a Yamato (2005) filmeket nézd inkább. -
DantesHUN #2158 Úrsiten az a film. Egy jelenet van benne, ami jó. Amikor a régi Iowa-t beindítja egy rakás öreg nyugdíjas, és közben AC/DC Thunderstuck...mekkora marhaság, de azért király jelenet. -
_dRaxx_ #2157 Senki nem tud semmi infót mikor lesz valamikor pár órára open a béta? Meg érdekelne hogy kb mikor is lesz open béta ez az egész. Már 3x néztem meg a Battleship című filmet mert már nem bírok várni... ^^ -
Dewri #2156 Bandicam. Utána még kisebbre kell tömöríteni egy másik progival, bár a Bandicam alapból kisebb videót készít mint a Fraps. -
#2155 Most mit látsz meg 2-3 km-ről? Torpedót, hajót? Mind a kettőnek van láthatósági távolsága. hajóknak le van írva a paraméterek között. A torpedóknak is biztosan van, csak arról nem tudok, annak hol van leírva. -
tutyimutyi2 #2154 mér van az hogy akárhányszor halok meg torpedók által mindig az van hogy tőlem 2-3km-re látom csak meg addig meg olyan mint a wotban mozog a tank de láthatatlan közben az orrom elött van. -
DantesHUN #2153 Hogy veszed fel? Fraps? -
Dewri #2152 Ma sikerült olyan MM-et kapni, aminek köszönhetően a Fuso ellen bejött egy Yamato (és egyéb tier9-10 hajók...)!!! Nem is ez a legjobb, hanem az, hogy a végére 1v1-be kerültem vele, tehát pár km-ről kellett lődözni egymásra. Mákom volt, hogy a csapatom távolról osztotta, és egy torpedósorozatot is bekapott. Mindenesetre sikerült kilőnöm a végén.:)
-
DantesHUN #2151 Nem lesznek -
SzocsA #2150 Tengeralattjárók kimaradtak a játékból vagy külön játék lesz rá? :D -
DantesHUN #2149 Tegnap:
Utolsó csata a Fuso-val Ezzel végre sikerült kimax-olni.
4 kill-es mogami 66 ezer sebzéssel. És azt hiszem mind a kettő vereség lett. -
Dewri #2148 Azért nem kicsit bosszantó, hogy miközben megfutom életem körét az Omahával, torpedókat kerülök el, 3 hajót kilövök, köztük egy csatahajót, közben úgy laggol a játék, hogy minimum 10 másodpercig csak állókép van, illetve a végén a győzelem panelt be se hozza... Megvan a Fuso, azzal is egy 3 killes kör, kinyírtam egy Nagatot is, erre a végén összefossa magát, kivág, mire visszamennék, már vége, pedig nagyon sokat sebeztem érzésem szerint. Így e 2 felvételen pont a lényeg nem látszik...:(
Viszont a Fuso nem rossz. Vettem rá upgrade-t mindenből, a 6 torony nagyon kellemes a Kongo után.:) -
Dewri #2147 Ez lehet hogy nem rossz ötlet. A torpedó miatt úgyis igyekeznek közel jönni, olyankor meg szórja őket a másodlagos ágyúzat. Kösz a tippet. -
Dewri #2146 Én a Kongora a gyorsabb töltést tettem, bár nem tűnik soknak, de azonos nagy dög ellen hátha számít. Wargaming játékban nem adok pénzt a "pontosságot" módosító dolgokra... -
DantesHUN #2145 Én azt hiszem azt tettem fel, a Nagato-ra ami a másodlagos tüzérség lőtávját növeli. Azt fontosabbnak értem az alattomos rombolók ellen, mint hogy egy picit gyorsabban töltsön a fő tüzérség, -
silverchain #2144 Fuso -ra gun fire control system (pontosabb lövések) -et vagy main battery modification 2 -őt (gyorsabb betöltés) javasoltok?
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.04.05. 15:30:15 -
Dewri #2143 A youtube-on Phelan és cleverland szokott videózni élőben is, ilyenkor általában kiosztanak kódokat is a játékhoz a szerencséseknek. Más forrást nem nagyon tudok így hirtelen. -
Brinn #2142 Hali,
lemaradtam a jelentkezésről és most kódot keresek. Van valami tippetek honnan lehet szerezni?