banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Ezzel csak az a gond, hogy akár 7 km-ről is fel tudok mutatni 310 sebzéseket, úgy cirkálók, mint csatahajók ellen, pedig 7 km az nem nagy távolság. 20 km-ről még talán elismerem, hogy nem találok el valamit rendesen. Korábbi hsz-ekben sírtam már bőven emiatt, mikor meccsek úsznak el azon, hogy 3ezer hp-s hajókba sebzek 7-8 km-ről 300-akat, pedig ott már nem az orrát lövöm gondolhatod, bőven testlövések, középen, sorozattal...

És jópár ilyen helyzet után azért már csak felmerül, hogy a szemben levő Nagato miért sebez egy sorozattal belém 30ezret én meg ugyanazzal a hajóval miért ütök vissza 150-et, mindezt akár 2x is egymás után. Vagy az enemy Kongo miért üt rajtam 15ezreket, míg én szintén Nagatoval 1500-at csapok oda neki... Ha néha előfordulna, nem izgatna. De minden csatában ez megy hetek óta. Ráadásul többnyire videózok is játék közben. És bizony a felvett videóim tanúsága szerint április 13, azaz a prémiumhajók bevezetése előtti csatákban igencsak voltak 70-80-98ezres csatahajós sebzéseim 3 killekkel (Kongo, Fuso), míg azóta érdekesmód 20-50ezer közötti sebzések vannak és 2 killnek már örülök... Persze ez nem manipuláció, nyilván én felejtettem el játszani hirtelen (ahogy a wotban sincsenek botok és nincs csalás sem, tök normális nyolcas szinten pl 15-1 vereség 3 perc alatt, vagy épp 12 vereség zsinórban...)...

Ettől függetlenül még mindig tetszik a játék, talán a magas hp miatt akkor is élvezetes, ha épp csúnya bukta, mert itt azért nem szednek ki egy lövésből. A hangulat miatt még mindig nem vesztett a "varázsából", ami a tankos játékokból már rég kiveszett.. Bár most a WT GF kijött valami nagyobb patch-el, majd lehet benézek van e érdemi változás...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.05.02. 13:54:50