A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2533 Persze nem ártott volna ha nem agyhalott a csapat, de ahogy írtam, simán le tudtam volna hozni, mert az Aoba-Kongo-Sims is csupán pár ezer hp-val lézengett a végén és nekem még bőven megvolt a hajóm fele. 2x is rá tudtam lőni az Aobára, a Sims is kapott egyet míg a Kongo takarásban volt. Ha ezeket csatahajóhoz méltó sebzésekkel megadja (nem mellesleg a másodlagos ágyúk is osztották az Aobát, azoknak is érdekes, hogy miért nincs rendes sebzése, pedig a 152 mm ágyúk azért nem annyira rosszak egy cirkáló ellen...), akkor a Kongo jött volna és utána már csak a Saipan marad. De mivel párszázas sebzéseket adott/sorozat és utána ugye fél perc töltés/sorozat, persze hogy buktam, az Aoba nem fél percig töltöget, a Sims is küldte az ágyút, aztán a torpedót is...
Az egy dolog, hogy ha mellélövök, vagy rosszul helyezkedek, vagy bármit elcseszek ÉN, akkor bukta van. De hogy azért bukjak, mert, mint jelen csatában is, a JÁTÉK nem adja a sebzést és EMIATT halok meg, pedig bőven erősebb vagyok, eltalálom a célt, megvan hozzá az ágyú is?? Amikor abszolút egy nyomorult random számon bukik el a meccs, és semmi köze a hajóhoz, a legénységhez, a játékoshoz, na ez a legrosszabb! És amikor ez már lényegében 10ből 8x így megy (pl wot...), akkor lesz elég...
De mindegy, ettől függetlenül izgalmas kör volt, a végén sajnáltam is, hogy nem vettem fel videóra.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.22. 15:33:46