A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2487 Ma csak a Cleveland-ot toltam, nagyon ráéreztem, szinte minden körömben 1000 xp fölött kaptam, függetlenül attól, hogy győzelem vagy vereség, de bőven 80% körüli volt a győzelem, és az MM is kivételesen többnyire saját, elvétve +1 tiereket adott. Nagyon jó kis hajó ez, olyan sorozatokat kibír, hogy félelmetes: 69 hp/388 hp/39 hp, ilyen kis életekkel, rommá lőve jöttem ki pár csatából, az egyiknél pontosan akkor robbantottak föl foglalás közben, amikor épp lejárt az idő, így a végső képen a szétrepülő hajóm volt...:)
A 'nyílt óceán' pályát is kaptam egyszer, de ott a wotos gyökerek lehettek többségben, mert foglalás miatt buktuk, még mindig sok a retardált, aki nem harcolni jár be, hanem ülni a körben. Pedig fej-fej mellett haladt a két csapat, bármi lehetett volna, idő is volt bőven. Azon a pályán csak úgy engedném a játékot, hogy 1 bázis van, akkor talán már muszáj lenne harcolni a győzelemhez...
Hogy negatív élmény is legyen, egy Kongo 14 km-ről, hátulról lőtt belém 34ezer sebzést egy sorozattal, miközben távolodtam tőle és pont a hajó fara volt csak felé, tehát a legkisebb keresztmetszetet látta. Természetesen mondani se kell, hogy cirkálót én így eltalálni nem nagyon tudok csatahajóval, nemhogy agyonsebezni ilyen pozícióban, ráadásul Kongoval nekem 20ezer sebzés volt a rekordom. 30ezernek a környékén nem voltam...
Na mindegy, a csúcson kell abbahagyni, ki is léptem gyorsan, mielőtt átfordul negatívba a széria...:)