banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Ez most komoly? A kliens gépre telepített AimBot szerintem max a célzásban tudna segíteni. Ami persze kétség kívül jogtalan előny. Én elvből elítélek minden ilyesmit, mert régen üzemeltettem játék szervert és az időm nagy részét a csíterek kigyomlálása kötötte le. De egy olyan progi, hogy minden esetben (és itt a hangsúly a "minden esetben"-en van) eltaláljam az online ellenfelet, akkor is, hogy ha össze-vissza cikázik, kliens gépre telepített moddal szerintem kizárt! Ezt csak szerver oldali csalással lehetne megoldani. Ahhoz meg a vérpistikék nem férnek hozzá.
    Az, hogy a WG-s srácok ilyen csalást építenek a játékba....hmmm....elgondolkodtató. A dolog nem kizárt. Ruszkikról bármit el tudok képzelni.
    De abban is biztos vagyok, hogy ha létezik is ilyen csalás szerver oldalról, az tuti, hogy a WG-s arcoknak nem érdekük, hogy tömegesen elterjedjen. Ez ugyanis élvezhetetlenné tenné a játékot és így a játékosok tömeges elvesztéséhez vezetne. Ez utóbbi, pedig súlyos bevétel kieséssel járna együtt. Belegondolva, hogy az elmúlt években mennyi lóvét ölhettek már ebbe a projektbe.....szerintem minden erővel azon vannak, hogy minél élvezhetőbb legyen a játék a nagyközönség számára és így minél nagyobb bevételt hozzon a konyhára.
    De ne feledjük, hogy ez még egy Béta verzió! Ezer sebből vérzik még. Úgy látszik nem csak a sebzés-sérülés modell kiforratlan, hanem a csaló MOD-ok kiszűrése is. Még évek, amíg rendbe rakják, és akkor sem lesz tökéletes (lásd a WoT esetét).
    Én a magam részéről már annak is örülök, hogy ilyen gyönyörű 3D-s hajómodellekkel szórakozhatok.