A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #2345 Azért nem mindegy, hogy valami hitvány légitorpedót találja el a hajót vagy a japánok Long Lance torpedója. Míg egy légitorpedó csak 150-200 kg-os tölttettel rendelkezik, addig a Type 93-as 490 kg-al, sőt a 44-től 790 kg-al. De a korábbi japán hajó/tengeralattjáró torpedók se piskóták, azokban is van simán 300-400 kg-nyi robbanóanyag.
Szerintem a légitorpedók most nem vészesek a játékban se. Volt hogy Fusoval egyáltalán nem figyeltem és egy Independence két osztagából minden repülőgép azaz 12 torpedó elkapott. Volt ott minden orr, tat, és közép találat, és pont hogy csak meghaltam, ha 4000 HP-val több életem lett volna túlélem.
Amúgy a vízbetöréstől nem csak többet sérül a hajó, mint a tűztől, hanem amíg tart a vízbetörés addig csökken a sebesség és romlik a fordulékonyság.
A csatahajók mozgékonyságának egyik legfontosabb paramétere a rudder shift time. Ez a kormánylapátok reakció ideje, azt hiszem az az idő amely ahhoz kell, hogy egyik végállásból a másikba kerüljön. Ebben nagyon rossz a Yamato. Szóval igen elég lomha lesz. Még csak olyan hajóm van amire négy upgrade lehetséges, ott a negyediknél van egy olyan ami 20%-al csökkenti ezt az időt. Lehet ez alap felszerelés lesz BB-n.
Amúgy pedig a hajók adatainak nagy része csak ideiglenes. A hajók komolyabb kiegyensúlyozása később jön majd.