banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    hát jó kérdés,most nincs meg melyek vannak kilencesek szénért. miért pont kilences? de ha torpizni szeretsz,akkor torpedó reload alapján választanék.figyelembe véve a hatótávot és a damaget. all in nincs, felmentem gyorsba a honlap armoryra. ott a tizes hayate,erős torpik,van torp reload booster de amúgy lassú reload. a blacknek nagyon lassúak a torpik semmit nem találsz el vele a radarral pveben nem sokmindenre jó.de nézz róla egy vidit hátha neked bejön,a neutrashiminek papiron jónak tűnik,nekem nincs meg,erős heal,jó torpik,jó ágyúk,a z44 meg torpedós dd a német fajtából,gyors reload de kevesebb dam a torpikank és úgy másban sem tűnik ki

pveben és ha torpikra akarsz hagyatkozni,akkor sztem a gyors reload fontos,mert hiába vannak erős torpik ha nem találsz el vele semmit,aztán meg várhatsz másfél két percet a kövi salvora. inkább percenkét potyogtass kisebb dam torpikat,a nagyobb torpiszámból jobb a találat.ebből a z44 jönne ki,de az nagyon trágya dd sztem...

úgy gondolom ezeknél a szenes ddknél van jobb sima tech ágban,pl a kitakaze,végtelen skuló füstből,torpi kevés és lassú is a reload de üt,
    Jager nagyon jó torpis kilences dd,most nem tudom hogy lehet megszerezni,nekem meglett dockyardból asszem. gyors reload,gyors torpik,kevés dam,de bakker,percenként 12 torpi az elég ütős. ágyúk szarra se jók,nincs füst ha menekülni kell,csak egy speed boost,kevés hp,semmi armor...de az álca nagyon jó

sherman macreo tromp jager sztem ezek a top coal ddk(asszem már jager is coal) black inkább pvp,mert a füst radar kombó ott erős,gröninigennek nincs torpi,cserébe ütős ágyúk. ott van még az alvaró is,megvan de nem toltam vele sokat

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.27. 12:48:59