banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Hát én le vagyok maradva mint a borravaló.
    Tegnap is majdnem éjfélkor jutott eszembe hogy le kéne tolni az öt küldit,így mentem coop csatát.
    Elcsesztem az időt STO-ban.
    Star Trek Online-ban épp nagy hajóvásár van,a lock box loot box és egyéb szarokból kb 0.00000001%-al eső promós hajókat betették store-ba pénzért.
    Csak ez már nem karakter bound hanem acc wide,ha lock boxból szerzed meg a promós hajót akkor 1 karaktered használhatja,megveheted a piacon is 1.7 milliárd kreditért.Kb.
    Most viszont három négy hajót becsomagoltak egybe és két féle kiszerelésben árulják choice vagy mega pack. A 150 dolláros choice packból három dolgot választhatsz,a 300 dolláros mega packból mindent meg kapsz,de csak 3-4 hajó van meg marhaságok,mint lock box kulcs,ship upgrade token és a többi.
    STO-ban a lock box ingyenes,csak a kulcs kerül pénzbe. :D
    Én vettem két 150 dolláros csomagot az egyikből három szuper hajó jött ki,a másikból 1 szuper hajó egy 3-as hajópack, és egy kettes hajópack.Ami jó vétel,így hat hajó jött végül is.A hármas packon konzol szett van,ami nagyon szuper,felszereltem vele a dreanyámat és hát elcsesztem az időt vele.Végül is szerintem megérte,vagy 30 karit át kell szerelnem majd,ezek a konzolok ütősek.
    Ma kiakarom próbálni elite-en hogy mennek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.25. 11:11:31