23075
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    utána olvastam ennek,és azt irják neten az okosok,hogy az évfordulós kontit konkrétan az évfordulós napon kapod meg(mármint az acc évfordulóján),ha korábban regeltél mint a mai nap 5 vagy 10 éve,akkor megkapod ma

nem tudom mennyire igaz,neten olvastam
  • Caliph
    akkor kevertem,akkor majd jön az assi ... sajnos én nem tudok ránézni majd csak estefele :D

az ajándékot meg majd javítják,vagy épp nagy a terhelés,bár igazán odaadhatnák csak úgy,ne kelljen kéregetni :D

és ne felejtsd h az ingyenes battlepass végén is hozzádvágnak egy t7 hajóskontit,a fizetős részért meg 2500 dubiért egy t7 olasz cirkát

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.04. 12:21:31
  • Plata
    Valami spanyol cruiser,canaries talán.
    Nincs asszimetrikus csata,csak múltidéző csata.
    Jah egyébként van 10 évfordulós ajándék is,csak nem adja ide a játék,ha elkérnéd kiírja hogy a server unavailable.
    Max meglehet nézni az elmúlt 10 évedről a videót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 10:14:35
  • Caliph
    elvileg visszatértek az asszimetrikus csaták is,de nerfelték a hozamokat sajnos,pedig jó kis mód volt ez
  • Caliph
    T6 hajót mindenki kap. a t8 vagy t10 konténer formájában jön,nincs benne a konténerek között? én majd csak estefele tudok belépni,szal addig nem tudom mi a helyzet

a tesztelők meg kupont kapnak,ami az armoryban felül kell majd h megjelenjen

btw milyen t6 hajót kaptál?
  • Plata
    Alfa tesztes vackot sem kaptam meg,pedig benne voltam a zárt alfa teszben,igaz a játék csak bétát ír,de a WoWs és a WoWp-ben is alfa tesztelő voltam,a WoT-nál béta.
    WoT szülinapi ajándék tokenből ilyet vettem.

Prém T8 med és T9 heavy.
    Még egyre maradt token.Majd meglátom mi lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 08:37:59
  • Plata
    Csak egy T6 hajót kaptam,semmi mást. XD
  • Plata
    Tudom hogy lehet lőni,de nem volt időm rá,folyton dobáltam ki a rajokat.
  • Caliph
    sőt gondolom észrevetted h manuálisan is lehet lövöldözni vele,és bár kicsi a hatótáv,de effektíven lehet ddk ellen védekezni :P
    sok volt a meló,tegnapra lett meg a narratív kampány aztán ránéztem a dockyard küldikre és fos kredit keresős küldi van....jó BB megvan,a többiből kb semmi,szal ezzel elleszek rendesen,ez nem lesz meg holnapig.
    a cvs lőj le 100 repcsit küldi a bearnnel megvolt 3 coop csata alatt,nem is sebeztem,csak a vadászokkal nyírtam a bot cv repcsijeit ,csak odarepültem fölé, AA hatótávon kívül és ha jött egy század csak elédobtam a elfogókat...bearnnek sok vadásza van,még player cvt is lehet lockolni ha kicsit bénább a tag
    nagy a terület amit véd,interceptor kiskillezve,és sok vadászgép is van benne :P

de a többi kredit keresős küldit randomban kell csinálni. meg piros kredites bonussal :P
  • Plata
    Hornet másodlagosa eventen kiszedett két DD-t és egy cruisert. :D
    Mentem védeni a hajót úgy hogy közvetlen mellé mentem,állandóan dobtam ki a rajokat,közben meg láttam hogy a másodlagos meg több hajót kilő.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.02. 15:46:16
  • Plata
    Sokkal többet adnak,ha nem tankoztál két ágat,15k kötvényt,10 milla creditet és még ezer dolgot.
    Képzeld eventre mentem hornet-el,az éjszakai pálya volt,a B25-ösökkel felgyújtottam a boss-t és olyan 60k hp-ja leégett. XD
    Felgyújtottam és elindítottam rá egy torpedós raj-t,már majdnem odaértem amikor kiírta hogy megöltem. :O
    És látom hogy a marhát totál leégettem.
  • Caliph
    Premium ship elite container a neve,szal prém hajó lesz,meg úgy ér valamit,ha sima tech hajó lenne az szarnak a pofon.
    Btw tankosba ahogy nézem pont azt adják,hogy egy tech ágat ingyen megkapsz t10ig amit választassz...nem tankozok már,csak szembejött valahol
  • Plata
    Azt hiszem két super verdám van.
    T11 dd japcsi meg t11 amcsi cv.
    T8-as vagy T10-es prém vagy sima?
    Jah tényleg van egy amcsi Bb t11-em is.
    Ha lenne lóvém vennék még egy T11-et,de nincs.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.01. 17:50:01
  • Caliph
    majd jöhetnek az infók ki mit kapott,mert ugye emlékszünk hasonló hajós konti osztogatásra a WGtől,amikor az playerek nagy részének ugyanaz a 3 hajó esett(makarov volt talán az egyik :D )
  • Caliph
    most csütörtökön indul a decade at sea,belépéskor kapod a t6 prém hajót,és első regtől számított idő alapján egy t8(5év),vagy t10es hajó (10 év)kontit
    a karácsonyi pelyhes izéhez hasonlóan lehet nullázni a kikötőben lévő hajókat,amiért tiertől függően változó mennyiségű tokent kapsz. ebből a tokenből lehet kivenni egy rakás dolgot,köztük a t10es kushiró japán nehézcirkát is. superhajókért acélt adnak
    lesz event pass,aminek a végén hozzádvágnak egy t7 prém hajó kontit
    130 db superkonti kivehető ha minden tokent begyűjtessz(azaz rohadt sok hajód van),de érdemesebb a kushirót kivenni,a superkontik már pár éve szarok,és kevés eséllyel esik t10 hajó,vagy valami értékes belőle,szal jobb a fix t10 cirka

alfa teszeterek két kupont kapnak,ami 90 százalékos kedvezményt ad 1 acél és 1 szenes hajóra
    béta teszterek szintén két kupont kapnak 50 százalékos kedvezménnyel
    erről eddig nem volt szó,szal Plata pont rosszkor vettél ki Shinanot meg a Hornetet(ha szénért volt,már nem emlékszem)

napi bejelentkezés kalendár is több értékes cuccot ad majd a szokásos dolgok helyett

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.01. 17:36:47
  • Plata
    T8 megvolt,most megvettem T9-et,rohadt durva.
    Alapból 12km a másodlagos lőtávolsága,a spéci képességgel meg a fene tudja,legalább 15.
    Az éjszakai pályát kaptam és egymás után szedte ki másodlagos a dd-ket.
  • Caliph
    libertad vonalat húzd ki,jó kis másodlagos BB-k
    és most behúzható hozzá kollekcióban a kapitány,valami lisboa,amivel még durvább lesz
  • Plata
    Sajnos semmi T9 hajóm nincs ami mehetne rá,Pommern meg a többi nem mehet mert német meg japó meg satubbi. :D
    T8 nem nem az igazi.
  • Caliph
    én most los andessel tolom,jó kis másodlagos dög,de a főágyúk szarok,nagyon szórnak
  • Plata
    Nekem nincs kilences hajóm,csak japó vagy német,de az nem játszik.
    Egyébként füstös Cv sem rossz.
    Füstel lehet rejteni a védett hajót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.29. 14:33:11
  • Caliph
    próbáltam cvt én is,de sztem nem jó ezekre az operationokra. másodlagos bb,vagy gyorstüzelős cirka,ha van hydró még jobb
    esetleg gunboat dd
    mondjuk hornetem pont nincs :P
  • Plata
    Nem sajnos van korlát.
    Nem sokkal több hajó lehet mint eddig.

Tegnap öt csatát mentem,mind win,ami csoda.

Hornet nagyon jó ebben a módban,gyakorlatilag állandóan van rajta legalább 2 raj készen.
    Ha egy rajt el is küldök és elhasználok mindig van legalább 1 de van hogy 2-3 is készen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.29. 12:27:48
  • Caliph
    ja akkor vége a vonalnak. irták korábban h random lesz,aztán meg elvileg úgy módosul h nem lesz hajókorlát sem,tehát be lehet vinni pl német vagy japó hajót is...ha jól emlékszem. az már van most,vagy még a jövő zenéje?
  • ToMy_
    Nem erőltették meg magukat, az eddigi háromból ad egyet random.
  • Caliph
    az új operation milyen? tegnap későn estem haza,csak gyors megcsináltam coopban a napi 5 csatát,majd ma megyek operationt is.
  • Caliph
    hat tengós matchmaking :D

• Plata

• Plata
    Hát én le vagyok maradva mint a borravaló.
    Tegnap is majdnem éjfélkor jutott eszembe hogy le kéne tolni az öt küldit,így mentem coop csatát.
    Elcsesztem az időt STO-ban.
    Star Trek Online-ban épp nagy hajóvásár van,a lock box loot box és egyéb szarokból kb 0.00000001%-al eső promós hajókat betették store-ba pénzért.
    Csak ez már nem karakter bound hanem acc wide,ha lock boxból szerzed meg a promós hajót akkor 1 karaktered használhatja,megveheted a piacon is 1.7 milliárd kreditért.Kb.
    Most viszont három négy hajót becsomagoltak egybe és két féle kiszerelésben árulják choice vagy mega pack. A 150 dolláros choice packból három dolgot választhatsz,a 300 dolláros mega packból mindent meg kapsz,de csak 3-4 hajó van meg marhaságok,mint lock box kulcs,ship upgrade token és a többi.
    STO-ban a lock box ingyenes,csak a kulcs kerül pénzbe. :D
    Én vettem két 150 dolláros csomagot az egyikből három szuper hajó jött ki,a másikból 1 szuper hajó egy 3-as hajópack, és egy kettes hajópack.Ami jó vétel,így hat hajó jött végül is.A hármas packon konzol szett van,ami nagyon szuper,felszereltem vele a dreanyámat és hát elcsesztem az időt vele.Végül is szerintem megérte,vagy 30 karit át kell szerelnem majd,ezek a konzolok ütősek.
    Ma kiakarom próbálni elite-en hogy mennek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.25. 11:11:31
  • Caliph
    az szép :)

igen,azok a b25 repcsik nagyot ütnek és szépen gyújtanak is
  • Caliph
    Tegnapra ismét meglett az összes narrativ kampányos fokozat,csupán napi 5 hozzá való operationnal,így a napi 5 csata is,és dockyardhoz is 5 küldi. hatodiknak a cirkáló elsődleges és másodlagos löveg sebzést választottam . Sima coopban is 100k körül lehet sebezni,ha feléd jönnek a botok,de a régi operationsban is szépen jön napolival,még úgy is h a felét számolja
    ha sima coop csatát megyek napi 5 dbot a csüti frissítésig napolival vagy valamelyik golyószóróval,simán megvan ez a küldi is.
    PL a brit minotaur vagy edgar is jó lehet erre a küldire,ha feléd jönnek a botok,csak füst,és mehet a dam farm
  • Plata
    Nem bántam meg hogy megvettem,mert aranyos CV,de idegesítő a sebzése.
    Tegnap T10 operationsba rakott,ott T10 hajók ellen akkorát sebeztem B25-el mint állat,az egyik B25 bevetésemnél csak lestem több mint 70k hp-t ütöttem be.
    Ott T9-11 ellenségek voltak,T11 cruiserbe akkorát ütöttem ap bombázóval mint a fene.
    Utána mentem eventes küldire,teljesen beszűkülve T6 BB-be sebeztem 15k-t B25-el. :O
    Na elmegy ám a bánatos mamuskájába.
    Ap bombázóval telibekapom és csupa overpen meg 1 pen.Aszittem lefejelem az asztalt. XD
    Voltam azon az idegesító opersationson amikorjön sok hajó és védik őket és meg kell őóket szerezni.
    Ott szerintem némelyik cruiser bugos,mert nincs légvédelmük.
  • Plata
    B25 mocskosul nagyot sebez és még gyújt is.
  • Plata
    Nagyon jók a repcsik,kicsit lassúak,de jól bírják,b25-nek marha sok hp-ja van és piszkos nagyot sebez.
    BB-t fél hp-ra csaptam vele.
    Ap bombázó BB-be is három citadellát ütött egyetlen adaggal,a torpedókat nagyon jól lehet ledobni,egy DD megtalált,mert le voltam maradva a többiektől és rámszállt.
    Egy torpedós raj megoldotta.
    Nem tudtam sokat harcolni mert gyorsan vége lett.
    Mondjuk jó végre nyertünk.
  • Caliph
    na,örülök h megérte :P
  • Plata
    Azt hiszem hogy nagyon jó barátság kezdete ez. :D

• Plata
    Volt egy 10 skilles kapitányom valahonnan.

• Plata
    Aranyos.
    Úgyis amerikai bolond vagyok. :D
  • Caliph
  • Plata
    Ez a taktikai bombázó érdekesnek hangzik.
  • Caliph
    nézz a Blackről is vidit,lassúk a torpik,de van radarja,szal érteni kell hozzá,de jóféle cucc

a t8 cvk közül nekem a kaga van meg,szal a többiről nem tudok nyilatkozni.Azt erősnek tartom a tierjében

A amcsi hornet annyiban különleges h van taktikai bombázói,b25ös

az idomitable -vel meg kell tanulni "slingshotozni",van róla vidi youtubeon. ezt elvileg minden cvtől elvették,kivéve ettől,mert kb ebből él. Lényege h a célponttól kb 7-8 kmre eldobsz egy támadást,és amig az zajlik a többi repcsi kb sebezhetetlen ,és mire visszakapod az irányítást,már a célpontnál is vagy,és támadhatsz,kikerülve AA flaket ami a legtöbbet sebez a gépekre. a repcsik gyorsak . viszont a kevés a repcsi,és egy rajos támadásokat tudsz csinálni vele,ha másodszor is támadnál,már sok repcsit veszítessz. ez a szőnyegbombázókra igaz,nagy a pen,jó gyújtás,a rakétás repcsik viszont nem olyan jók.

aquila: low hp de gyors repcsik,ap rakétás és torpedós de az egyik legnehezebben játszható cv a nagyok szerint,kb csak annak javasolják kivenni,aki gyűjti a hajókat/cvket. viszont ha kézreáll,szintén erős egy dög

Graf Zepp: Sztem a leggyengébb mind közül,a ap bombázói nagyon pontatlanok,de erős másodlagosai vannak,a topis repcsik jók rajta.

kaga jól működik operationban,azok a torpis repcsik nagyon erősek,de csak t7esek,szal AA cirkák ritkítani fogják,illetve dd ellen nehéz,a rakétások keveset sebetznek,a zuhanó bombázó meg pontatlannak érzem. de a csatahajók szenvedni fognak a topedóktól
    kicsit sok az élesedési idő,de a legnagyobb baj,hogy elég szélesen dobja le a 4 torpit,sokszor csak 2-3 találatot lehet behúzni egy csatahajón is,annyira nagy területre dobja a torpikat
    de nagyon sok repcsije van,még talán a t10es cvknél is több

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.22. 23:52:31