22346
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Hát én most inkább nem cserélek,ez minigumó izgis,de a hónap végén jön Star Trek event,hátha adnak valami érdekes hajót,azt a kevés aranyamat arra tartogatom.
    Bár félek nem lesz klingon témájú hajó úgysem. :(
  • ozimak
    Igen a 18% az nekem is gyanús volt :D Ráadásul azért az a 22 mpes reload sokat dob a 305mm-en!
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2024.06.11. 19:53:05
  • whiskeyman
    30% a tűzgyújtás :/
  • ozimak
    Mondjuk itt toptier voltam, de tegnap este pont toltam vele egy jó kört. Nekem nagyon bejön!
    A jó concealment, és a torpok is igen jól használhatóak! Nekem tank build van rajta (legalábbis egyenlőre), és működik.
    Az ágyúkra sincs panaszom. Izumo-t és Iowa-t is megcsaptam jó 20-30k-ra APvel. Mint látható a survivability is menedzselhető.
    És sokan nem is gondolják szerintem, hogy vannak torpedói :) Hálistennek! :D A Scharni is így járt, pedig több HPje volt mint nekem. Azt hittem kinyír secondary rangen belül. De elkezdtem kiteolni és a whiteline torpokba szépen belemenetelt.
  • pajer_csaba
    Nekem a Karl-al az a bajom, hogy nagyon kicsi a kaliber a Tier IX-X-hez... 305 mm, 18% gyújtással, AP max sebzés alig 8k, miközben egyik Tier IX-es BB-nek sincs 11k alatt és gyújtogatásban is csak spanyol prém Bb (Victoria, 11%) és az olasz Lepanto (0%, érthető okokból) rosszabb? Elismerem, antiCA-nak talán jó, de itt már sok olyan CA mászkál, amikről még a 406-osok is lepattannak néha... A torpedófegyverzet viszont menő. Azt adom.
  • ozimak
    Én a Khabát adtam a Karlért :) Szegénykém, olyan szinten kint van a metából, hogy lehet vissza se veszem :D Pedig meg lenne rá a szén :)
  • whiskeyman
    1700-ért egy 9-es prémium csatahajót persze, hogy megéri. Szén meg mindig lesz, maradt így is kb 90 ezer, mert 228k volt a Sherman.
    Kupon is megmaradt, jó lesz majd valami acélosra...hátha jön még idén karácsonyig. Ha nem, akkor gyűjtök a Lauria-ra.
  • Plata
    Srácok jön a Star Trek a játékba. :D
    Akarok egy klingon álcás torpedós hajót,lééééééégysziiiiiii. :D
  • Caliph
    és jó,megéri az az 1700 dubi meg 200k szén ? :D
  • whiskeyman
    Minegumot már februárban kinyitottam random szuperkonténerből :D
    Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 13:55:41
  • Caliph
    ne foglalkozz velük,csak az adott küldire koncentrálj
  • Plata
    Minegumo?
    Nekem egyik sincs meg csak sherman.
    A Wisconsin sem lesz meg nekem,elegem lett a hülyékből randomban és d-day eventen.
    Sőt tegnap még randomon is voltak barmok.
    Azért jönnek be ramkedbe hogy kezdőhelyen afkoljanak.
    Dögöljenek meg hogy kivették az asszimetrikus csatákat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.10. 09:08:09
  • Caliph
    nekem a Karl megvan,én a minegumora gondoltam,mert az nem kapható sehol,és most van esély megszerezni. hasonlóképp sherman+1700 dubi,aztán sherman vissza szénből
    minegumo lényegében egy yugomo,torpedós dd,az extra hogy két féle torp van rajta,egy nagy hatótávú messziről észrevehetős lassabb,és egy extra rövid hatótávú baszótorpedó :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.10. 07:06:48
  • whiskeyman
    Csak egyet. Sherman csere Karl XIV Johanra, ezer valamennyi ráfizetéssel. Volt 330 ezer szenem, így visszavettem Shermant, mert ez a legolcsóbb 10-es szenes hajó. Karl pedig jó lesz rankedre.
    Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 06:22:20
  • pajer_csaba
    Ti fogjátok használni ezt a prém-hajó becserélést?
  • pajer_csaba
    Olasz BB-ág kipipálva. Már csak egy maradt... oh boy... még autóban sem látom sok értelmét a hybrideknek (különösen a tanyasi hybridnek: Tesla, utánfutón a dízel aggregátorral...), hát még hajóban...
  • Plata
    Én még nem vagyok kész a 250k commander xp-vel,mára feladtam mert két csata elég volt.
  • pajer_csaba
    Kontiból kiesett a Nelson. Bódottá'... (^_^) Mát csak valami japános event kéne, amiben a Musashi is kontis hajó...
  • Plata
    Klassz,sima operationsban is van jó pár kill vele,a másodlagosa veszett jó.
    Az a legröhejesebb hogy sok modult kilő,amikor Cherry blossom operationsban egyszerre jön 4 Dd és kilövöldözi a torpedóvetőjüket még mielőtt rám fordulhatnának,az nagyon vicces. Mire rámfordul DD nincs mivel lőnie.Ugyanebben az operationsban simán túlélhető vele ha 5-6 dd meg 2-3 cuiserből álló csapatot betámadod,a sziget mögül úgy lövi őket mint állat a sziget miatt torpedózni sem tudnak.Aki megkerüli úgyis megdöglik elsődlegestől.
  • whiskeyman
    Pro tipp a "Csatahajóval 45 kilőtt hajó" küldetéshez...majd, ha már ott tartasz. Itt van ez az új D-Day operation. Bemész ezzel a hajóval full másodlagosra húzva, HE lövedékekkel, csatánként 8-11 hajó hozható. 4-5 csata alatt megvolt.
  • Plata
    Megnyertem Split-el egy Brawl-t egyetlen lövés nélkül. XD
    Három bb meg én split-el négy Bb ellen.
    Mindegyik lassú volt,én turbó mocival eltipliztem és befoglaltam a két bázist majd füst függöny és elbújtam,a négy idióta nem mert bejönni foglalni a füst miatt.
    Nyertünk és én egy lövést sem adtam le. XD
    Nekem lett a legtöbb Xp-m így is.
    Nevetséges,de újra sikerült. XD
    Most ki löttem egy gyors BB-t torpikkal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.29. 22:09:53
  • Plata
    Ez a Virginia kegyetlen jó hajó.

Úgy kiszedi a DD-ket meg cruisereket másodlagossal mint a fene.
    Operations-on bitang jó,a hatalmas másodlagos lőtávja eszetlen.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 22:36:17
  • Caliph
    amikor grindeled a cvvel a spot damaget,és a meccs elején beírja a satsuma-shikishima div hogy spot enemy cv,már tudod hogy jól indul az este...190k spot damage egy meccsen :p
  • Caliph
    Találtam egy dockyard grinding guideot,szerencsére én is ezekkel a küldikkel foglalkozom,de hátha segítség lehet valakinek. ha fordítás kell ,szóljatok

itt
  • Caliph
    ja,nekem is meglett tegnap. tolom a grindfesztet,most össze kéne hozni 1.2 milla spot damaget cvvel :D meg a 225k sebzést is egy csatában...nem egyszerű,rohadt gyorsan elhullanak a csapattársak,vagy az ellenen rohanunk át 5 perc alatt
  • Plata
    Meg van a 20-as szint így meg kaptam a T7 amcsi BB-t,ez valami nagyon jó operationsban.
    Ott próbáltam ki.
    A másodlagosa veszett jó.
    9.5km.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.27. 21:55:57
  • Plata
    Te jó ég,miért nem jutott hamarabb eszembe bayard.
    Haza értem és próba.Erre tessék.
  • Plata
    Tegnap mentem vele jobbat is,de most megint megpróbáltam.
    Három ilyen csata és kész.
    .
  • Plata
    Sajnos kurfürstel nem volt szerencsém,randomban nem volt jó,co-op-ban meg esélyem sem volt semmire lőni.
    Kipróbáltam több t7-8 cruisert is,míg végre megtaláltam a tökéletest,túl későn,pont feladtam és azt mondtam ez az utcsó csata.
    Francia T8 prém cruiser,bayard vagy mi a túró.
    Operations csatában kb 400 ribbon jött vele össze,le is fényképeztem,de már megint nem ment a printscreen,hogy rohadna meg.
    Az biztos csak main battery hit 369 volt. XD
  • Caliph
    menj coopba,rakj le fighter planet hogy spotolja az ellen hajóit, te meg spotold a ddt. előbb utóbb meglesz. ez működik randomban is,ugye itt most a spotra kell menni,nem a sebzésre neked. szal zaklasd a ddket,ha van esze a csapatnak lőnek rá,aztán spotold a többit ,fighterrel akár két csoportot is spoton tudsz tartani. asszem megvan neked a hatos francia cv is,annak van vagy 9 fighterre / repcsiszázad,az simán kitart a meccs végéig. arra figyelj hogy a fightereket AA hatótávon kívül tedd le,mert gyorsan lelövik őket. szerencsére tudnak spotolni AA hatótávon kívüldől is. MÉG :D
    utálni fog az ellen,lesz report is bőven :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:33:20
  • Plata
    T8 ilyen van.

T9-10.

Van egy T11 is.
    Yamagiri.
    CV meg ilyen.

T10-11 random csatában 11k spot sebzésem lett úgy hogy spotoltam majdnem mindenkit,de hiába.
    Amikor még más nem spotolta őket nem lőtt rájuk senki,amikor meg már más is spotolta igen.
  • Caliph
    a ribbonos egyszerű ,kell hozzá egy golyószóró vagy egy durva másodlagossal bíró hajó,és egy csatában több száz ribbon is összejöhet. haragumo vagy schlieffen a legjobb,de kurfürst is jó,az asszem van neked. günter lütjens prém kapitánnyal még jobb mert az pont a másodlagosokat erősíti
    a spotolós sem nehéz,szintén dd az ajánlott,vagy cv. ja látom az pont cv spec küldi
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:04:07
  • Plata
    Ezzel a két küldetéssel vagyok elmaradva.

20 csatában top 5 játékos megvan,5 achi megvan,500k spot DD-vel kész van,20 citadell hit kész.
    Cruiser BB és sub küldik sehogy,mert nem játszottam velük.
    Van valami ötletetek?
    CV-vel hiába spotolok sokat alig van spot sebzés t10 csatában is,sajnos asszimetrikus nincs,randomban a játékosok hülyék,operationsban dettó.
  • Caliph
    ne utánozzátok ha nem akartok banánt

• ozimak
    Áh... ne is mond, én is. :/ Pipa lettem nagyon amikor realizálódott bennem, hogy az új patchel kivették.
  • Plata
    Kár,reménykedtem hogy véletlen vissza tették. :D
  • ozimak
    Ezt még hét elején tettem fel az oldalra, csak most ránéztem esetleg van-e videó is róla.
  • Plata
    Hogy van neked asszimetrikus csata?
  • ozimak
    Háh! Ritkán teszi fel a videót is a replayswows oldal, de ezt most hálistennek feltette! :) Yodo-t grindolom épp a Shimantoval. Nem mondom, zabszem benne volt a valagamban az utolsó 5-6 percben :D 10k hp, 3 BB meg a CV volt még ellenem... Gondoltam kihozom a maxot. Ha kikapunk, hát kikapunk. Úgysem miattam kaptunk volna ki az tuti :) De hálistennek rnjesus mellettem volt az enemy találatoknál :) Azért ebben a hajóban a 2 milla potential az nem rossz :D
  • Plata
    Tromp-al volt egy vesztes csatám,de nagyon szórakoztató volt,végig az ellenséges hajók közt a saját oldalukon lavíroztam.
    Egyszer sem vettek észre. :D
    Igazán jó móka volt.Végül megtaláltam a pálya szélén a CV-t,át mentem a pálya teljes hosszán az ellenséges BB-k cruiserek közt.
    Sokkal jobb szórakozás volt mint gondoltam volna,sokszor féltem hogy fel spotolódok,mert volt hogy mindkét oldalamon BB-k voltak meg előttem is,de megúsztam.