banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    kérdés h mit vagy hajlandó költeni? dubi/pénz,acél vagy szén?

szénért: kurfürst,Napoli(másodlagos cirka),moskva(ruszki cirka még a nerfek után is jónak tartják,nekem nincs meg)Tromp(bombázós repcsis dd,én szeretem),ezek a tizesek amik jók
    HAlford nincs meg nekem,de amit láttam vidikből nem nagy szám,ddkén sem erős,és a repcsik sem nagy számok,akkor inkább Tromp,annak holland bombázós repcsijei vannak
    Kilences szenesből amik jók szerintem : Black amcsi dd,és Pommern német bb..
    nekem még megvan a jager,gyors kis dd,sok torpival,az egyik legjobb álcatávolsággal,azonban a torpik sebzése kevés,légvédelem kb nulla,és ágyúk is max dísznek vannak rajta,én el tudok lennei vele,de egy gunboat dd,meg egy cv spot meg tudja keseríteni az életet vele

acélos hajók közül a burgonya,francia csatahajó a legjobb...majdnem én is kivettem,de várok valami még OP-bb dologra,a többi acélos hajó sincs meg,de erre mindenki egyöntetűen mondja h jó
    A rosewelt cv nagyon op,de lassú a játékmenet,és a cv reworkkel sokat veszít majd a fényéből,de erről a cvről írtam már korábban

a dubis hajók nagy része szénért is van. Nekem Tirpitz van,az első prém hajóm volt,jó másodlagos,rövid hatótávú torpik,t8ban erős hajó,de fölötte már nem tud annyit
    nyolcas cvként nekem még a kaga van meg,én nagyon szeretem,szinte kifogyhatatlan repcsimennyiség,a torpisok erősek,a többi viszont felejthető. t7es repcsijei vannak,szal elég könnyen elhullanak,de sok van és gyors az újratöltés,és erősek a torpik
    t6 cv a francia nagyon erős a pattogós bombáival,szét lehet szopatni a ddket,de ha jól manőverez,nehéz eltalálni. emelett még ap bombázói vannak,ami t6 környékén a cirkálókra életveszélyes

Az amcsi prém 8as cv még elég erős,de jelenleg megszerezhetetlen

Malta cv nekem megvan de nem lettünk barátok,pedig a statjai alapján erős cv,de valahogy nem áll kézre nekem,bár nem is sokat mentem vele

TopTIer youtube csatornáját ajánlom,pont most tolja végig a cvket,és jó cv player is,szal láthatod h jó kezekben mire képesek a cv-k

nehéz jó hajót ajánlani,mert ami nekem működik,nem biztos h neked is fog,amit én útálok,neked lehet kedvenc lesz... :D ha vannak public tesztek,akkor elég sok hajó elérhető ingyen kipróbálásra.

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.22. 22:32:49