22567

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #22287 Pedig szerintem az ARP kapitányoknak van még a legkevésbé irritáló hangja. A HSF kapitányok hangját én se szeretem, meg... nem tudom amik legutóbb voltak azok mik, talán KK? Az is borzalmas. -
Alvarohoz annyit fűznék hozzá, hogy egy mocskos pofátlan dd. A funny button pedig 3 salvot ad le 3 mp alatt. Mivel sok hp-ja van, ezért csak a Marceau tudja megverni gunfightban. Ha egy dd-nek 10-11 ezer hp-ja maradt, akkor a tripla salvoval garantáltan elvitted. Verhetetlen alacsony hp-s hajók ellen és papír cirkálók ellen. 3 AP salvo és vége (mino, smolensk 8-11 cita kb) nagyon jól gyújt és a legtöbb csatahajós eloltja az első tüzet. Máris mehet a triplázó, abból biztosan lesz újra tűz. A hátránya, hogy lassan forognak a tornyok.
-
pajer_csaba #22285 "Váó, micsoda? ezt mégis hogy érted?" - kb, szabad fordításban. A 1200 decibeles kislányvisítást mögé kell képzelni. :D -
Plata #22284 Ez meg mi a rossznyavalya,csak nem ferengi nyelv? :D -
pajer_csaba #22283 OOOOOAAAAHHH... NANINANI, NAI KORE... DOYU IMIDA? XD -
Plata #22282 Én a vonyítós kapitányt dobtam a kukába. :D -
az anime jó,az nekem is bejött :p a festések csúnyák sztem,túl csilivili,meg a kapitányok hangja.....az elég kemény,értem hogy animében ez a szokás,de ezt a kiabálós részét sose szokom meg :D -
pajer_csaba #22280 Az Arp-ot csak azért tolerálom egy picit jobban, mert néztem az animét és ott megszoktam. DAe fun fact, a Black hajókat feketén használom, viszont a Haruna-n - már ha nagy ritkán beviszem, a Kongo-osztályjal sosincs szerencsém - viszont az olcsó festést hagyom meg. Ki érti ezt... :P -
az arp festések sztem is okádékok,de a black nekem bejön . nem vagyunk egyformák :P -
Plata #22278 A supercontiról jut eszembe,ugye a havi bejelentkezésért jár kettő,meg kettőt kaptam még napi ládából,semmi jó nem volt bennük,csupa signal meg egyéb szemét. -
pajer_csaba #22277 Én nem szeretem a Black-verziókat, mármint szépek, elnézegetem őket a kikötőben, meg játszani se rossz velük, de a koromfeketeségükkel olyan "tájidegenek" a számomra a csatában. Az Arp Haruna-mon is ezért van olcsó japó skin, nem pedig az arp-festés. -
most nézem hogy tervező asztalon van a hull,ami egy amcsi dd,203mm ágyúkkal,amiből csak 3 db van,de 3 sec alatt tölt :P
amolyan brutálosított forest sherman -
Plata #22275 Tényleg nekem is van egy B-s,bár nem emlékszem honnan. -
a most menő leyte gulf combat ládából eshet 2 százalékkal az enterprise. 10 kivehető combat küldikkel,illetve lehet venni dubiért és pénzért szokás szerint
igen,black friday boxból esik,prémből 12 százalék,simából pár százalék. lehet venni is,de küldikkel is szerezhető jópár. nekem minden évben kiesett ingyenes ládákból egy black változat,jean bart,saipan,kaga,arkansas,atlanta. ezek vannak meg,de volt ami pénzért vett ládából esett. elég jó esési aránnyal dolgoznak a black fridayes ládák,12 százalék is elég jó esély pl egy superkonti pár százalékához képest.
de nyílván szerencsejáték,mert eshet más ,mint a brisbi. de pl a münchen t7es német cirka is op a tierjében,gyújt mint állat,cserébe papír
A másik kettő az azuma t9japó nehézcirka,brutál ágyúkkal pontossággal és hatótávval, az alabama,ami egy Norca lényegében,csak sokkal pontosabb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.29. 11:08:20 -
Plata #22273 De gondolom black friday-en majd valami vehető boxból esik.
Nekem az Enterprise kellene,de nem tudom hogyan lehet megszerezni. -
Plata #22272 Tromp,Malta,G Kurfürst,Napoli,F Sherman és U-4501 megvan már.
Azt hiszem ennyi,fejből több nem jut eszembe. -
Amúgy a Brisbi is jó választás lehet,jó torpik,viszonylag jó ágyúk,kis kaliber,de van HE
sztem még várj,jön a black friday,és elileg az egyik nyitható hajó a brisbane black lesz
hátha kiesik :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.29. 09:53:05 -
A brisbane nem olyan jó mint a minotaur,cserébe van HE.a szenes hajóknak majdnem mind megvan a maga tech trees alternatívája,csak kicsit mások.
először is,saját vélemény: salem nagyon jó,de ott a des mo,brisbane jó,de ott a mino, Malta sztem jobb mint az immelmann, immelmann jobb damageben,de a malta nagyon mocskos az ap bombázókkal,és könnyebb is vele kicsit játszni.
DDben egyértelműen a marcau a legjobb,de nagyon kézre kell h álljon,nincs füst,szar a conci,cserébe üt az ágyú és a torpok sem katasztrófák,na meg a sebesség,ha ügyesen játszol a sebességgel,szinte kilőhetetlen...élmény vele torpedós ddkre vadászni,egy sem tud elfutni előle.
cirkák közül sztem most a nápolyi a legjobb,illetve a salemet nagyon dícsérik,de én nem érzem azt hogy kell a desmo mellé.
Tromp szintén egy fun és különleges dd,lehívható bombázókkal,jó a conci,közepes torpik és ágyúk,de nincs füst.Én élvezem vele a játékot
Moskva is egy egy erős heavy cirka,hydro és radar.nekem nincs meg,petro mellé nem éreztem a szükségességét,de sokan dícsérik
sokan útálják a német subit is,víz alatt rohadt gyors,szal gyorsan lehet vele flankelni,és megáldani torpikkal a figyelmetlen ellent,és menekülni is gyorsan lehet vele a sebesség miatt. felbukkansz,torpizol párat,aztán pár perc múlva a térkép másik felében vagy
Ott a hayate ami egy shima/haragumo hibrid dd,jó torpik,jó ágyúk,de egyik sem kiemelkedően jó,amolyan mindenes,engem nem fogott meg.
Alvaro de bazan szintén nincs meg,én úgy ítéltem meg h nekem nem kell,amolyan mindenre is jó ca,de semmiben nem kiemelkedő. van funny button,ami asszem két szalvót tud eldurrantani gyorsban egymás után
ha valami egyedire vágysz,akkor Tromp dd,amúgy meg a te döntésed lesz úgyis :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.29. 09:46:53 -
Plata #22269 Srácok a brisbane-t érdemes megvenni.
Van kb 254 ezer szenem.
Valami T10 verda kellene.
Tizes BB már nincs,csak 9-es,van még cruiser,dd vagy Cv.
De nem hiszem hogy az immelman be jönne,bár még nincs német CV-m. -
pajer_csaba #22268 Köszönöm. És a segítséget is. :-) -
gratula -
őszi :p -
pajer_csaba #22265 És a 3. küldi. Ez már sétagalopp volt.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.28. 17:00:18 -
pajer_csaba #22264 A képek lemaradtak az előző posztban, remélem most látszanak
-
pajer_csaba #22263 Hát úgy kb a Mindenszentekről, a Mikulsáról, Luca-napról, Karácsonyról, Újévről (micsoda buli volt!), a Valentin-napról, farsangról, március 15-éről, meg a Húsvétról... jó kis téli álmot aludtál... XD -
pajer_csaba #22261 A qrva anyját, csak sikerült végre! Persze, röktön 3 kill, first blood, győzelem meg mindenfszom... ehhhh...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.28. 16:21:41 -
Darun #22261 Tavaszi szünet? Lemaradtam valamiről? -
most az esti játékkal nem sokra mész sztem,tavaszi szünet van,a sok kölök tolja éjszaka is,de reggel tuti nem kelnek korán :p
-
Plata #22259 Újra visszajön az asszimetrikus csata,végre újra játszhatom subbal. -
pajer_csaba #22258 Battle of Leyte Gulf event
Combat Missions -> Battle of Leyte Gulf -> Battle of Cape Engano (bocs, WG angollal: Battle off Cape Engano) -> 2. küldi -
pajer_csaba #22256 Köszi a tippeket. Amint a gyerek elalszik, adok neki még egy esélyt, aztán meglátjuk. -
Darun #22256 Ez melyik kampány küldije? -
ne siess előre,ne te akarj spotolni. flankelj,japó ddnek jó a conci,van füst is,ne akarj capelni az elején, ha te oldaladon van sub,akkor szemben is lesz,úgy nehezebb
vagy subbal,pl a japó prém ha megvan,annak üt a torpi akkorát mint a ház
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.27. 19:41:46 -
pajer_csaba #22254 Próbáltam, kb esélytelen volt azokkal is. Szinte mindig volt velem szemben player is, és richtig engem akart kiszedni a bot társaimat le se sz*rta, és miközben arra figyeltem, hogy a bot DD ki ne torpedózzon, a player meg 2-3 másik bot folyamatosan engem lőtt (dd priority target a botoknak), szóval igen gyorsan haltam, még ha meg is volt a kill (legtöbbször még az se). -
hát én valami kis tieres op torp rombolóval próbálnám. japók nem rosszak pl
extra tipp,low tierben előfordul h korán reggel vagy késő este hétköznap nincs elég player és botokat ad be nagy számban,akkor még egyszerűbb
fubuki vagy hatsuhari t6ban op torp romboló,főleg ha tierjében van,és nincs cv
esetleg pan asia,jó conci,deep water torpik nagyot ütnek és későn veszik észre,Fushun meg a gadja nekem nagy kedvenc volt amikor húztam a vonalat,és a yueyanggal is sokat tolom.
nagy tierben szinte biztos van cv,és sok radar. kis tierben esélyesebb h nem dob cvt,és radar is ritka,szal t5-6 ban próbálnám,és meló előtt 5-6 körül reggrl :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.27. 19:25:34 -
pajer_csaba #22252 Kizárólag Random vagy Ranked lehet... -
Plata #22251 Opearations? -
pajer_csaba #22250 Faszom, feladom, ezt a szart nem lehet megcsinálni. Se ksi tierben, se nagyban, se ilyen hajóval, se olyannal. 3 napja próbálkozom folyamatosan, de csak az ideg basz szét. -
pajer_csaba #22249 Oh, its my bad then...^_^'
Mondjuk a sérthetetlenséget még mindig nem magyarázza.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.27. 15:06:44 -
Plata #22247 Már megint vacak a fórum.
Nem látom az új hsz-eket.