World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hornet csodás az eventes küldiben is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.17. 11:37:22
Eagle nagy kedvenc,azzal randomban vesztes csatában is könnyen megvan az 1000 basexp
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gondolom több xp-t kap,operationsban biztos jó lehet,bár creditet nyeli. 😄
Vagy T8 Cv eventes küldiben.
bár operationsban kb mindegy,ott mindig ugyanúgy történik 😛
nekem már csak 10k base xp kell cvhez,az kb 9-10 csata. aztán jön a sub operationsban,de lehet a 60k free xp hamarabb meglesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.17. 08:16:39
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Múlthéten is meg a héten is megszoptam vele.
Legalább is asszem az vót. 😄
T9 hajóval úgysem mehetek rankedre mert sosem foglalkozok vele.
Biztos hogy brawl volt,bementem DD-vel és a csapattársam végig ugatott hogy miért vagyok olyan hülye hogy DD-vel megyek.
Másikon meg lazán kitolt a füstből hülye cruiser csapattárs.Szándékosan belém jött oldalról és kitolt.Elegem is lett belőle. Pedig lóvét akartam csinálni DD-vel,gondoltam ott jól jön.
Plusz egyszer voltam BB-vel is szintén küldi miatt,kétt bb egy cruiser volt a felállás mindkét csapatnál.Cruiser kezdésnél belerohant az ellenség két csatahajójába hogy le torpedózza őket és instant halt,a csatahajó meg elmenekült a térkép sarkába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.16. 10:41:55
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Még azt hiszem a pénzt sem felezi.
Látod zöld pénzes boosterrel és fehér hajó xp boosterrel ennyi jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.15. 17:52:53
operation a felét adja,xp dam mindenből,le is van írva a combat mission leírásnál
brawlon sem jött sokkal több base xp,de legalább gyorsan megy a 2v2
opot mindjárt kipróbálom,nemtom base xpt felezi e ott a küldihezt
A sok spot miatt sok xp jön.
Nem tudom melyik küldi sor,még kettő van hátra ezen kívül.
Rájötem operationsban kurva szívás,szerzel párszázat és simán csak a felét kapod meg.
Base xp szerintem a hülye eventen jön jól.Vagy subbal operations.
Nézd a süket szenes subbal ennyit kaptam zöld és fehér boosterrel.
De ma arctic eventen Black-el szintén jó csatát mentem.Halford-al meg tokio mittomén mi eventen szuper jót.
Tény hogy a black jobb.
De a halford szórakoztató.
Kiderült hogy a repcsijei nagyot ütnek a földi bázisokba.
De szerintem a Sub-októl biztos el fogják venni a repcsit operationsban.Ha tudod hol fog az ellenség jönni és idő előtt fel spotolod repcsivel akkor megzakkanhat tőle a bot. 😄
Raptor rescue-n a satsuma meghülyült tőle és forgott egy sziget körül. XD
Múltkor a carrier hajót hülyítettem meg mikor idő előtt spotoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.15. 16:57:12
kipróbálom a brawlt hátha több jön
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.15. 16:18:50
A rokker meg folyton nyomatja a zenét.
Nagyon furi.De jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.08. 13:09:44
A szuperkonti az lényegében egy szerencsejáték,van akinek alig esett valami a 130 kontiból,van akinek meg 3 hajó is,szóval.....
mérlegeld a fix ajándékot a talán valami eshettel szemben. ha hajó esik vagy gold vagy acél,akkor azt mondom azok értékesebbek,minden más nem
meg ugye ez a bonusz fix,viszont csak egy hajóra lehet rárakni,nem lehet utána átrakni másikra,viszont nem is jár le,ez örökké azon a hajón marad,szal amíg játszol,fixen hozza a bonusokat.
én sztem a kushirót veszem ki ,mert az a cirka is fix,aztán sztem ezt veszem ki,a maradékból meg kijön még pár superkonti
a superkonti már nem olyan mint régen,nagyon nerfelték,kicsi az esély bármi értékesre

Lehet hogy megbánom,de olyan pofásan néz ki.
Csak nincs lóvém hogy felszereljem. XD
Tromp nekem is megvan.
Burgonya egész jó,csak kevés a hp-ja és szeret égni.
De a 12km másodlagos nagyon jó.
én is erősen gondolkodtam a burgonyán,de végül a Willem lett,Tromp is bejön,ez meg egy bb szintén bombázóssal
más: mentem subbal operationt,elég opk a repcsik valóban 😛
90% coal,90% steel.
Mivel a múltkor black-et és krumplit ajánlottad azokat vettem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.06. 21:26:20
a t10es a salemet dobta...átbaszás,nem akartam kivenni mert ot a desmo,és amúgysem tolom sokat cirkákkal,szal szenes hajót kapta...úgy h több mint egy milla szenem van...jó tudom ingyé van,de akkor is basszák meg 😄
csütörtökön 48 órát ígértek,h mindenkinek megjön,meg h ne irjunk ticketet pls mert nem győzik. a szerver reset valamikor hajnalban van,ha holn ap délig nem jön meg azért írok én is egyet
most viszont beváltom valamire a két kupont,mert az 2 hajóval kevesebb ami eshet majd a kontibólm,csökkentsük az esélyt,hogy egy szenes hajót húzok be én is 😄
szerk :mire ezt leírtam,meg is jött a tizes konti
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.06. 17:53:36
Japcsi BB-k nem szeretik a bombázókat. XD

Ebben a csatában japán Bb-t tökre leégette.
Iszonyú sok spot sebzésem lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 19:52:36
Vettem volna egy T8 CV-t. XD
csak pénzes vásárlásra jó,semmi másra 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 18:20:45
az acélos/szenes kupon meg a t10 még nicns 😄
más: a decade at sea menüben az armoryban ki lehet venni 1500 tokenért egy t10es bonus packaget,amit bármelyik t10 hajóhoz hozzá lehet kötni
a kötés végleges,nem lehet levenni,és extrákat ad minden csatához
több hajó xp(100%)
több kredit (50%)
több kapitány xp(100%)
több free xp(100%)
szal ha van olyan t10es tech hajó,ami bejön,jó vagy vele és sokat is tolod,akkor megéri megfontolni,lényegében prém hajót csinálsz belőle
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 17:46:59
@Caliph, nekem is Orkan volt. A tankost 2011-ben kezdtem. Azért tudom így, mert életem első online játéka volt 😄
nekem is az van beírva pedig tankossal már az eleje óta toltam,és a hajósban talán zárt alfában,de zárt bétában biztos nyomtam már
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 16:52:17
a nyolcas nekem is megjött,Orkan volt benne...ez is elég gyakori drop 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 16:49:00
Az nap jött ki a játék hivatalosan.
Ezt írta valaki.
Szóval valószínűleg régebbi az accod. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 14:37:29
Najó a chkalov b klassz verda,de az cv.
Mentem vele egy kört. De rá csesztem volt egy kb 3-4 perces afkolásom,mert melóban akartam játszani. 😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 12:59:00
kár h régen tech trees volt ,és szénért most is kivehető...kicsit megszopatott téged ezzel a wg,dehát ahogy mondani is szokták ,ingyen még az ecet is édes 😛
remélem nekem nem szenest ad,mert amit akartam h meglegyen,az már megvan 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 12:42:27
Csak szerkesztettem a hozzászólásom, mert a mobil átírt pár szót.
Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
WoT-ban is az acc kreálásának az ideje április 12 talán. Mert az éles szerver akkor indult, de az accomat egy évvel korábban Azt hiszem augusztusban kreáltam.
Hajós accom meg ugyanaz.
Superconti jutalma.
T10 random jutalma.