banner
A Wargaming új MMO játéka
  • davidbog
    Amikor a kezdő ponton állsz akkor a körülötted lévő hajók 3-5 km-re vannak és nem karnyújtásnyira melletted állnak. Mivel nem síkban nézi a játékot az ember ezért többnek látja. Szerintem jó adatokat ír ki a játék, nagyok a pályák.

Elsietik a dolgot? Az ismerősöm szerint annyi a még megvalósítandó, letesztelni való dolog, hogy már az is nagy szó lesz ha év végére eléri az open béta státuszt. :(

A WT átütési rendszere se jobb semmivel mint a WoT-é. A WoT-ét a +/-25% random teszi tönkre, de az nagyon. A WT-ben viszont a páncélátütés modellezése szerintem sokkal rosszabb, még annyira se realisztikus mint a WoT-é. Például mi f*sz az a 100%/50%/0% change of the ricochet adat, minden lövedékre más szöggel megadva? Honnan, mi alapján szedtek ilyet? Még ballisztikai dokumentumokba sincs ilyen. Lövedék normalizáció persze itt is van (mert ugye fő a realisztikusság). Ez kombinálva a történelmi átütésekhez képest agyon tápolt átütéssekkel még annyit se ér a páncél mint a WoT-ban. Sokkal kevesebb a lepattanó mint a WoT-ban, a WT-ben olyan az egész mintha a WoT-ban fix +15% "random" lenne, csak ugye az már nem random, mert egyetlen adat.
    Amúgy a modulos dolgokban tényleg sokkal jobb a WT. Olyan pontosságú modellezés el kelne itt a WoWs-ban is. Mondjuk a WT féle páncélzatmodellezés megint csak nem hiányzik, abban megint csak gyengébbek.

Kérdezősködtem, erről a német ágról, mert páran itt is írták, hogy az orosz után az lesz a következő. Ismerős nem tud róla semmi biztosat. Egyenlőre csak annyi a biztos, hogy a következő brancs ami bekerül az az US BB ág.
    Ez után csak feltételezések vannak attól függően hogyan haladnak a többivel. Szóval ez a német ág valószínűleg megint a pompás WG féle belső kommunikáció szüleménye. Az US BB-k után feltételezhetően a japán CV-k jönnek, aztán az orosz DD-k, CL/CA-k (az orosz BB-kkel tier 5-6 környékén elég nagy probléma van).
    Mellesleg jelenleg a japán Shinano csak tier 9 és megpróbálják kibalanszolni tier 10-be az amerikai Midwayt. :D