A Wargaming új MMO játéka
-
a prém kaptánynak nincs hülye szövege,cserébe igencsak jó skilljei. Történelmi kapitányok,a legtöbb nemzetnek van. pl a német jut most eszembe,a Günter Lütjens,ami ha elértél asszem 100 darab másodlagos találatot,akkor aktiválódik a fő skillje,és gyorsabb és pontosabb lesz a másodlagos lövegeid. vagy a japó yamamoto isiroku,ha kraknet csinálsz,kapsz egy erős healt és rohadtul lerövidül a töltési idő...párszor megcsináltam yamatoval,poén tizenpár másodpercenként lőne azokkal a baszó ágyúkkal :P
emelett van egy rakás másik aprobb skilljük..a legtöbb kapi megvan nekem,de pl a libertados hiányzik,azt ki szeretném venni,annak hasonló a skillje a némethez,ha elérsz 175 másodlagos találatot,akkor 22 százalékkal gyorsabban töltenek a másodlagosok...mondanom sem kell ez libertadon mekkor OP dolog...és 175 másodlagos találtot elérni egy másodlagos BB vel,aminek amúgyis ütősek a másodlagosai,nem túl nehéz feladat
csak ezt a kapit úgy kapod meg,ha kiraksz egy kollekciót,pár hónapja lehetett behúzni a ládáit,de valamiért nem vettem észre vagy nem volt idő játszani,aztán most lesz lehetőség megint megszerezni ezeket a ládákat,amik a kollekció darabjait dobják
persze lehet ládát venni,de sajnáltam rá az aranyat,vagy a szenet,most talán küldikkel vagy nemtom valahogy lehet majd szerezni. ha hazaérek és aktiválódik a mai patch,kiderül
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.07. 09:46:23