21244
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Gondolom az valami pre-alfa verzió lehetett. Amikor én kezdtem a tankot, akkor már évek óta ment a játék és tier alapú MM volt, nem rakott össze Lt-t E100-al. A Historical battle mód meg talán 2 hónapot ha futott, nem csoda ha nem emlékszel rá.

#20880 Majd jön a portálos event, gondolom én. Tavaly is igy volt, semmi hir, de kaptuk a portál tokeneket. Gondolom ha lemegy ez a Transy-s bohóckodás, az után jön majd a portál. Úgy rémlik két éve még lehetett belőle kivenni prém camo-t, tavaly már nem igazán voltak értelmes jutalmak, most lehet kiszúrják a szemünk egy sima camo-val.
    Mondjuk az is szánalmas, hogy a semmit nem éri skin/camo a mostani szülinapi eventben ugyanannyiba került, mint a régi prém camo, amihez még volt boost.
  • Caliph
  • Plata
    Nekem még az is eszembe jutott,hogy annak idején még M4A1 sherman-al királytigrist is megöltem,volt olyan csata amikor kettőt is,szerintem a való életben ha egy M4 meglátott egy Királytigrist a legénység visítva el szaladt.Ha légycsapóval mennek neki az is nagyobbat ütött volna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 08:39:17
  • Plata
    Én játszom zárt béta óta,de nem emlékszem Is vs Tiger módra.
  • mumus70
    Helló Mit takar ez a portál zseton? Néha látom csata végén hogy jött belőle, csak máshol meg semmi nyoma, mennyi van, no meg hogy mire jó? Valami elkerülte a figyelmemet? (Nem ami a küldikkel jön, ez valami más dolog!)
  • Darun
    Ez fura, mert amikor én bementem Tigrissel vagy Ferdivel, ált az oroszok vertek el minket úgy, mint a huzat. Am ez nem külön csatamód volt?
  • carp3tm0nster
    Törtélemi hitelesség azért nincs, mert akkor nem lehetne berakni sci-fi orosz flottát...
    A WoT-ban mikor még volt akkor a 15 Tiger vs 15 IS-1 csata általában egy mészárlás volt, kb 2 max 3 Tiger veszteséggel. Azt nem értem, miért vették ki ezt a mod-ot, mivel az options-ben benne volt a pipa, hogy lehetnek ilyen csaták, vagy nem. Ergo a hisztis ruszki player, ha nem tetszett neki, hogy taknyosra szopatják, kiveszi a pipát és jóccakát...
  • Darun
    A történelmi hitelesség tekintetében mindenkinek addig nagy a szája, amig rá nem jön hogy ez mit is jelent. Csak érdekességképpen, a Hood-nak 52 perc kellett amig eléri a teljes sebességet. A másik dolog, szerintetek a Bismarck-ra anno hány gránátot lőttek ez az angolok és ebből hány talált? Biztos hogy ezt akarjuk? A japán prém sub merülve max 13 csomót tud (mert ugye a japánok nem tudtak tengeralattjárót épiteni) az orosz viz alatt is 20 csomó felett tud (mert az oroszoknál meg olyan fejlett volt a technológia).
    A WoT-ban anno volt "történelmi csata" mód. Pár hónap után kivették. Miért? Én is próbáltam. És még azt sem mondhatom, hogy a németek olyan op-k voltak a Tigrissel meg Ferdivel, mert nekem a csapataimat pl rendre letolták a T-34/85-ök meg az IS-2-k.
    Ami az MM-et illeti, valóban lehet kompetencia alapú meccsmékert csinálni? Lehetne, megmondta a WG is, de nem fognak. Erre ott van a Ranked meg a CB (mondjuk a Ranked azért sántit kicsit, mert még low WR-el is feljuthat valaki Goldba, ha naponta 5-6 órát játszik).
    Hány olyan játékot tudtok mondani, ahol rendesen működik az MM? Mert sokat én se.
    Ha kevésbé árkád hajóst akarsz, akkor marad a War Tündér. Ha az sem tetszik, akkor meg lehet Silent Service-ezni, meg nem tudom milyen hajós játékok vannak még, de azt azért nehezen hiszem, hogy egyáltalán nincs.
  • Darun
    Az Armored Warfare-ben előbb volt BP, mint a WoT-ban. Szóval onnan vették át. Az oké, hogy az ingyenes is ad acélt/szenet/RP-t, nem is ezzel van a gond. Flamu sztem rossz szinész, mindig túljátssza (és nem kicsit) ezeket a kiakadásokat. Ráadásul jah, nem fizetős játékosként is kapunk valami kis pluszt. A nekem még nem tiszta, hogy a prém szint miért kap több BP tokent? Mondjuk még nem volt időm megnézni a működési mechanizmust, de van egy olyan érzésem, hogy az alap BP-s küldik nem adnak annyi tokent, hogy végig lehessen húzni a free sort. De ma vagy holnap majd kiderül. (a piros boostokat meg pont lekaksizom, a kékeket is alig használom, pedig van dögivel). Illetve még az a kérdés, hogy mennyire használható a prém hajó. Mert ha valami hulladék, akkor nem éri meg (ennek ellenére rengetegen fognak fizetni érte) ha viszont op lesz, akkor még inkább a P2W felé fog elmenni a játék, ami még inkább nem fog tetszeni a közösségnek. Ráadásul 6500 Ft 3 hétre úgy, hogy oké hogy a küldik miatt gyorsabban kapod a tokent, de azért igy is meg kell még dolgozni jócskán a végső jutalomért. Biztos hogy meg fogja érni?
  • rebekakocsis
    Ez idáig rendben is lenne. De tudjuk , hogy ingyenebéd nincs. Aki ingyen játszik, annak a fizetős vendég veszi a játékot. De én arra gondoltam, hogy egy hasonló játék, működő vagy legalábbis egyensúlyozottab MM-el , neagyisten történelmileg hitelesebben használná a hajókat/hk-at , arra lenne kereslet. Pl. a steam alapból feldobja az új megjelenéseknél a hasonszőrűeket, de eddig meh... vagy akkora már a gajin befolyása , hogy csírájában fojtja el a hasonló kezdeményezéseket?
  • mumus70
    Ne fossatok már, bőven lesz idő ingyenesen is végig csinálni, nem kötelező megvenni a fizetős részt! WoT-ban már nagyon rég óta működik, ott hétköznapi, nem kocka játékosként is végig lehet vinni fél kézzel is bőven az adott idő alatt! Ne sopánkodjatok, örüljetek a sok potya cuccnak! A WoT ban én mindig is imádtam, sőt, eléggé népszerű dolog arra felé is! ;-)
  • pajer_csaba
    "Másodlagos" boost - úgy, hogy a f2p nem kap lófaxt se (és azért tegyük hozzá, hogy a hyper-prém boost se ad akkora hűdenagy jutalmakat a szén-acél-prém hajó kombón kívül + a legvégére! rakott, pár darab fogyóeszközös piros tokenek), illetve, ha jól vettem ki Flamu videójából, fejlődni sem lehet enélkül a "boost" nélkül, hiába csinálod a küldiket, f2p-ként nem lesz meg időre annyi, hogy szintet léphess.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.14. 23:27:25
  • pajer_csaba
    Ja, én messze nem lepődtem meg annyira, mint Flamu. Csak próbáltam összerakni, mi a franc ez. Engem az SWTOR Galactic Season-jére emlékeztet, ott is van ilyen kettős felosztás, hogy f2p és prém reward sáv, a tokeneket (pontokat, merthogy a tokeneket a rewardokból szedegeted össze, amiket aztán vendornál váltasz be mindenfélére) meg küldikből kapod, de az közel sem ennyire pofátlan (pedig EA!), még a f2p-nek is esnek jó cuccok.
  • Darun
    A játék része abból a szempontból, hogy a pass tokeneket küldikből kapod. Ez inkább egy ilyen másodlagos prém boost, ami nem a creditet meg az xp-t, hanem a többi nyersanyagot boostolja, meg kapsz egy prém hajót.
  • Caliph
    üdv a wargaming monetáris politikájában :D
  • pajer_csaba
    Szóóóval.. ez a Battle Pass dolog tulajdonképpen nem is a játék része, csak egy közönséges vásár. Ahol ráadásul a nagy büdös semmit is kapod, kurva drágán. (oké, talán a szén és acél, de b+... mennyi dublon kell hozzá? Merthogy játékból kifarmolni biztos nem lehet majd olyan halandók számára, akiknek van élete.)
  • Caliph
    de legalább már tudjuk hogy a legerősebb,piros felhasználható xp,free xp,credit , capt xp tokenek fizetős battlepassból jönnek. :)
    6250 arany 18 napra
    ja és acél is jön,mondjuk a freeben is,de a fizetősben több :D
  • Darun
    Remélem csak nekem jutott eszembe a WoT-ból az a peccs, amikor Himmelsdorfra beraktak 3 madarat.
  • Caliph
  • szemes63
    Kössz a választ a 10.-ben vagyok
  • Darun
    A kedvezményes a Starter Pack. Csak akkor tudod megvenni, ha még nem értél el bizonyos szintet (4-6 szint környékén valahol). Ha már túl vagy ezen, akkor nem elérhető a Starter.
  • szemes63
    Azt írta nekem a kikötőben egy kis ablakban, hogy a "Hat fázist vásárolhatsz kezdőcsomagokban 7500 dublonért, az armoryban, a többit pedig harci küldetések teljesítésével lehet befejezni." Ha a dockyard-ban veszek 6 fázist az 10.500 doublon lenne. Van valamilyen kedvezményes vételi lehetőség 6 fázisra, az armoryban? Én nem találom.
  • Tivot
    Igen nagyon szépen köszönöm. így már átjött igen mindenkinek köszönöm a segítséget nagyon jó kis csapat és nagyon jó ez a játék nagyon szeretem a hadihajó és a technika főleg a tengeralattjárók az a cél, hogy amikor majd elérhetó és nem ezzel a módszerrel ami most van, Hanem a fejlesztés fába de még úgy nem lehet ugye, :)
  • rebekakocsis
    Részleteztem neki, hátha így átmegy.
  • Darun
    *találatnak (már én se tudok irni)
  • Darun
    (((a lepattanó és az overpen is találatlan számit)))
  • rebekakocsis
    Komolyan , kb 5ször olvastam el , de nem értem mit írsz.

Egy találat = egy ribbon, egy tűzgyújtás = egy ribbon, egy spot = egy ribbon, egy stb = egy ribbon. Persze egy destroyed = egy ribbon.
    Sőt egy lepattanó/overpen = egy ribbon.
    Utoljára szerkesztette: rebekakocsis, 2022.10.11. 17:28:30
  • Tivot
    Rendben köszönöm szépen a segítséget így már világos Elnézést hogy nem volt ennyire világos Nagyon szépen köszönöm ezt a mélyreható leírást Viszont azt nem értem hogy akkor a ribbon ahhoz egy elsüllyesztett hajók és stb kell Tehát akkor egy meccs alatt például a 75 ösnél adott hajó osztály és szint pl 5 ös 75 darab különlegesség sülyesztés stb kell csinálnom...ami adott esetben nehéz
  • Caliph
    hát pedig a #20826 ban leirtam. ribbont mindenért kapsz,ha találatot érsz el,ha tüzet gyújtassz,ha spottolsz,ha foglalsz,lényegében a képernyő jobb felső sarokjában gyűlik.
    és tényleg mindenért kapsz,tehát csak játszani kell. és coopban a leggyorsabb összeszedni a kellő mennyiséget botok ellen.

itt a link mi számít ribbonnak

ribbons
  • Tivot
    Sziasztok Nagyon szépen köszönöm kedvesek vagytok Csak vannak olyan kifejezések amit nem tudok illetve azt nem tudom hogy milyen módon lehet egyáltalán ezeket a tokeneket vagy ribbonokat vagy mi a k**** anyját megszerezni mert ez hol írja hogy mit kell csinálni Hát akkor úgy viselkedek a játékba értitek Köszönöm szépen a segítségeteket. Nem vagyok profi elnézést.
  • Darun
    A probléma az, hogy 1250 tokennél többet nem lehet kiszedni az első fordulóból.
  • szemes63
    A 6-os sub könnyen összejön, mert az első eresztésként csak 25 db, ribbont kell összeszedni másodszorra már 50-et ugyanabból a típusból utána 75-öt stb. Úgy gyűlik gyorsan, ha coop-ban sokat lősz, ágyúval . A nyolcas subért már nagyon kell hajtani, és jónak is kell lenni.
    A „combat mission” belül a „personal Challenges” ben tudod követni, hogy hol tartasz.
  • Caliph
    ingyen verzióban az van amit korábban irtunk,a ribbonos küldi. vagy veszel aranyat és nyitogatod a ládákat amit Darun írt
    a dolog lényege pont ez,hogy fizess ha haladni akarsz.
    vagy ha nem fizetsz ,akkor seggelj a gép előtt és grindelj.
    sajnos ez már jobb nem lesz
  • Tivot
    Köszönöm szépen a segítséget. Még annyit hadd kérdezzek hogy hogy lehet ezeket a tengeralatjáró tokeneket gyorsabban szerezni , mert egyszerűen nagyon nehezen megy dehát lehet van valami különleges dolog amit a meccsen csinálni kell vagy Vagy miért nem gyűlik pedig mindig megnyerjüka csata és nekem is nagy sebzésem van ss magas xp t kapok. Nem értem az egészet tudnátok ebben segíteni?
  • Caliph
    nem sokat foglalkoztam még replayekkel,de sztem a kliens mindenképp kell hozzá
    irányítás: space a pause
    jobbra nyil= 20 sec előre
    balra nyíl = 20 sec vissza
    insert / delete: lejátszási sebesség növelése/csökkentése
    home/end= ugrás a csata elejére/végére
    bal egér gomb= kamera nézetek(ahogy a játékos látja/illetve szabadon nézelődős a hajó körül)
    szabadon nézelődős kamera módban:ctrl+shift+backspace átrak free camera módba,ezzel lehet nézelődni bármerre a nyilakkal. numpad 7 emeli a nézet magasságát ,numpad 1 csökkenti,egérgörgő meg zoomol

googlen talátlam és fordítottam,remélem még igy működik :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.10. 07:51:54
  • Darun
    Amúgy alapból elmenti, nem kell bekapcsolni semmit.
  • Tivot
    Szia köszönöm szépen megtaláltam a mappa stb de ezt amúgy nem állítottam semmit ,mágis elmenti ezt hogyan tudom a külső lejátszóval megnézni hogy ne kelljen elindítani a játékot mertszeretnék bele tekerni és köszönöm előre a segítséget és hogy válaszoltál, Szép estét .
  • Darun
    A játék mappájában van egy Replays mappa, abban találod.
  • Caliph
    ha be van kapcsolva játékon belül a beállításokban hogy mentse el,akkor a játék könyvtárában a replays mappában

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.10.09. 19:35:20
  • Tivot
    Sziasztok Azt szeretném megkérdezni hogy a játékon belül amikor végig viszek egy egy adott csatát online hogy hol tudom azt visszanézni videó formájában lehet hogy korábban már volt erről szó de tudnátok nekem segíteni az hol talán Hol tárolja a rendszer illetve hol lehet előhívni?