22408
A Wargaming új MMO játéka
-
#22050 Júli 22-29 public test jön az új cv mechnikára,a játék hivatalos honlapján lehet regisztrálni a tesztre 18ig. amellett hogy kipróbálhatod az új cv mechanikát,több Enterprise prém cv,és MUSHASHI t9 japó prém BB kerül kisorsolásra giveaway keretében...én regeltem,hátha beesik egy musa :)
külön szerón lesz lehetőség teszteni,ami valószínűleg a teszt kliens külön telepítésével jár,szal legyen tárhely
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.07. 17:41:30 -
pajer_csaba #22049 Kicsi? A legtöbb continak ilyen 0,9% körüli drop-chance van... És azt modnja a 6% kicsi...O.o
Amúgy megvan a Massachusets B... ami kb ugyan az. Plusz ugye a North Carolina is megvolt tech tree-ben.. nekem ilyen fele-fele élményeim voltak ezzel a típussal, vagy nagyon krva jó, vagy nagyon krva szr. Tisztességes átlag, igazi amcsi igásló. De nem sírtam érte.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.04. 23:24:07 -
Plata #22048 Hááát a hat százalék elég kicsi.De grat.
Az Alabama nem rossz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 23:12:24 -
pajer_csaba #22047 Nem, Wings of Freedom contiból. Volt némi fölös dubim elbaszni egy féltucatra, meg úgy voltam vele, hogy "Micsodaaaa, 6% esély hajó droppra? A hülyének is megéri!". Hát így. -
#22046 nekem is 50 flag jött ma egy random superből. és az előzőből meg az az előttiből is -
Plata #22045 Csak nem szuperkontiból esett?
Nekem hónapok óta minden szuperkontiban olyan szemét van hogy az már tényleg ultra ciki. -
pajer_csaba #22044 De, de ezt még így is jobbnak ítéltem, mint azt, hogy "Sweet home Alabama...." XD
(Majd ha lesz Alaszkám, azzal is bejátszom, az pont annyira kell, mint az Alabama... de ajándék lónak ugye... :-/ )
(Annyiban azért örülök, hogy még így is jobban jártam, mint ha a repcsis DD vagy a Saipan esik ki...)
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.04. 19:25:03 -
Plata #22043 Nem jól emlékszem,annak a sorozatnak az volt a címe Miért pont Alaszka? :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 17:43:05 -
pajer_csaba #22042 Miért pont Alabama? (T___T)
-
Plata #22041 De a D-t is szeretem, csak dreadnought változatban.
-
Plata #22040 Tény a D áll legközelebb a szívemhez, de fordítva lett volna. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.29. 07:30:54 -
#22039 el lett halasztva a kövi patchig
sokat ne várj,flag,camo és két kapitány lesz,szal nem fogsz az enterprise Dvel álcázott klingon harci madarakra vadászni :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.29. 06:47:35 -
Plata #22038 Csodás,a printscreen megint nem csinál képet.
Csináltam pár képet csatában,kiléptem játékból fel akarom tölteni,de egy kép sincs.
Megcsináltam a napi két nyári küldit,merntem rankedre.
Kilőttem négy hajót,de csak kettőt lőttem én ágyúkkal,két másikat a másodlagosak lőtték ki,kaptam is dupla close quarter expert öcsit.
Erre csapattársam elkezdett ugatni hogy miért lőttem ki előle a hajókat.De nem is én lőttem ki hanem másodlagos,de ezt nem fogtam fel csak pofázott.
Másik dolog hogy a hónap elején volt egy trailer hogy június 26-tól Star Trek TNG event lesz,azzal mi lett? -
pajer_csaba #22037 "De a D napi eventen tökindegy ha meghal midenki akkor is nyerünk nem?" - elvileg nem. Van egy számláló fent a küldiknél, hogy mennyi van hátra az erősítésig. Ha megérkeznek és utána halsz meg, akkor már győztél (meg ha a 4 turretből legalább 3 megmaradt - ami ugye a main küldi).
"ha a csapattársak meghalnak egész jó buffot kapsz,még gyógyulsz is." - ezt nem is tudtam (mondjuk általában én halok elsőnek... XD)
"Modokról meg gőzöm sincs melyik a jó. " - nekem a DD-k meg a cirkálók szokták a leginkább megkeseríteni (és megrövidíteni) az életemet, szóval a rájuk vonatkozó szórás-növelőket szoktam berakni. -
pajer_csaba #22036 Azért az más kérdés, hogy tudják használni a füstöt, a radart, meg nem mindig ott jönnek, ahol várod őket, mint az hogy 10/10 a találati arány, bárhogy és bármekkora sebességgel fordulsz... -
Plata #22035 Már új küldi van,amikor németek vagyunk és a partraszállókat lőjük.
Kis fos DD-kkel. -
#22034 van alap küldi,ami viszonylag könnyen behúzható,addig csak 1-2 csapattárs hal ki,aztán jönnek az extra küldik a többi csillagért. amikor én tolom mindig a partraszálló hajóknál vérzünk el,addigra 2 csapattag halott,a többiek meg a part mentén bohóckodnak a lövegekkel,és senki nem jön vissza megvédeni a partraszállókat... -
Plata #22033 De a D napi eventen tökindegy ha meghal midenki akkor is nyerünk nem?
Sokat nem voltam,mert elég vacak,de bementem valamelyiknap,mindenki meghalt én tartottam ki sokáig mikor már csak 1-2 ellenség volt ,de végül bekaptam egy találatot amitől felrobbantam,ha a csapattársak meghalnak egész jó buffot kapsz,még gyógyulsz is.
Modokról meg gőzöm sincs melyik a jó. -
#22032 egy két éve panaszkodtak hogy a botok hülyék. javítottak rajta. ugye ők programok,látják merre mész,tudják pontosan mekkora sebességgel,tudja a saját adatait,nem nehéz pontosan lőni...minden más tekintetben hülyék,és sokan vannak :D
-
pajer_csaba #22031 A D-Day eventben csak szerintem céloznak a botok extrém KURVA jól? Minden salvó talál, minden távolságról, hiába van szórás növelő mod a hajón. -
#22030 ez a Chanzeng elég mókás hajónak tűnik. orosz szerón már tesztelhető. lényegében egy pan asia/ruszki yamato,radarral. a poént hogy nincs gyógyítója,mint minden csatahajónak. illetve van ,de máshogy működik. feltöltős ,és másodlagos találatok kellenek hozzá. viszont gond nincs,mert elég jó másodlagosakat kapott. szóval 40 másodlagos találat kell hogy feltöltsön a heal,és olyankor gyógyít 12k hp körül. citadellát is. ha brawlolsz vele,szinte folyamatosan lehet healelni vele,mert nincs rajta cd sem :)
A Kremlin ágyúi vannak rajta ha jól láttam,és csak APt tud,de improved beütése van
wg nagyon rászokott ezekre a feltöltős cuccokra,lassan már nem lesz új hajó ami n nem lesz valami hasonló akármi...kell is ,mert ha simán kihoz egy ruszki yamatot,nem lenne értelme ezek nélkül megszerezni :D csak így meg az alap yamatonak nem lesz sok értelme...mondjuk az alap yamato fő ágyúi sokkal pontosabbak és erősebbek ahogy láttam az eddigi videókon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.14. 06:32:08 -
pajer_csaba #22029 Fura, meg mernék rá esküdni, hogy amikor olvastam a wows-wikin az adatokat, 18%-ot láttam... nem is egyszer. Mondjuk elég későn írtam, lehet már keresztbe álltak a szemeim. De tényleg, még ott is 28% van írva. o_O -
Plata #22028 Akkor szomorúúúú leszek. :D -
#22027 valszeg csak skin lesz meglévő hajóra
mint pl a transformers volt -
Plata #22026 Hát én most inkább nem cserélek,ez minigumó izgis,de a hónap végén jön Star Trek event,hátha adnak valami érdekes hajót,azt a kevés aranyamat arra tartogatom.
Bár félek nem lesz klingon témájú hajó úgysem. :( -
#22025 Igen a 18% az nekem is gyanús volt :D Ráadásul azért az a 22 mpes reload sokat dob a 305mm-en!
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2024.06.11. 19:53:05 -
#22024 30% a tűzgyújtás :/
-
#22023 Mondjuk itt toptier voltam, de tegnap este pont toltam vele egy jó kört. Nekem nagyon bejön!
A jó concealment, és a torpok is igen jól használhatóak! Nekem tank build van rajta (legalábbis egyenlőre), és működik.
Az ágyúkra sincs panaszom. Izumo-t és Iowa-t is megcsaptam jó 20-30k-ra APvel. Mint látható a survivability is menedzselhető.
És sokan nem is gondolják szerintem, hogy vannak torpedói :) Hálistennek! :D A Scharni is így járt, pedig több HPje volt mint nekem. Azt hittem kinyír secondary rangen belül. De elkezdtem kiteolni és a whiteline torpokba szépen belemenetelt.
-
pajer_csaba #22022 Nekem a Karl-al az a bajom, hogy nagyon kicsi a kaliber a Tier IX-X-hez... 305 mm, 18% gyújtással, AP max sebzés alig 8k, miközben egyik Tier IX-es BB-nek sincs 11k alatt és gyújtogatásban is csak spanyol prém Bb (Victoria, 11%) és az olasz Lepanto (0%, érthető okokból) rosszabb? Elismerem, antiCA-nak talán jó, de itt már sok olyan CA mászkál, amikről még a 406-osok is lepattannak néha... A torpedófegyverzet viszont menő. Azt adom. -
#22021 Én a Khabát adtam a Karlért :) Szegénykém, olyan szinten kint van a metából, hogy lehet vissza se veszem :D Pedig meg lenne rá a szén :) -
#22020 1700-ért egy 9-es prémium csatahajót persze, hogy megéri. Szén meg mindig lesz, maradt így is kb 90 ezer, mert 228k volt a Sherman.
Kupon is megmaradt, jó lesz majd valami acélosra...hátha jön még idén karácsonyig. Ha nem, akkor gyűjtök a Lauria-ra.
-
Plata #22019 Srácok jön a Star Trek a játékba. :D
Akarok egy klingon álcás torpedós hajót,lééééééégysziiiiiii. :D -
#22018 és jó,megéri az az 1700 dubi meg 200k szén ? :D
-
#22017 Minegumot már februárban kinyitottam random szuperkonténerből :D
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 13:55:41 -
#22016 ne foglalkozz velük,csak az adott küldire koncentrálj
-
Plata #22015 Minegumo?
Nekem egyik sincs meg csak sherman.
A Wisconsin sem lesz meg nekem,elegem lett a hülyékből randomban és d-day eventen.
Sőt tegnap még randomon is voltak barmok.
Azért jönnek be ramkedbe hogy kezdőhelyen afkoljanak.
Dögöljenek meg hogy kivették az asszimetrikus csatákat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.10. 09:08:09 -
#22014 nekem a Karl megvan,én a minegumora gondoltam,mert az nem kapható sehol,és most van esély megszerezni. hasonlóképp sherman+1700 dubi,aztán sherman vissza szénből
minegumo lényegében egy yugomo,torpedós dd,az extra hogy két féle torp van rajta,egy nagy hatótávú messziről észrevehetős lassabb,és egy extra rövid hatótávú baszótorpedó :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.10. 07:06:48 -
#22013 Csak egyet. Sherman csere Karl XIV Johanra, ezer valamennyi ráfizetéssel. Volt 330 ezer szenem, így visszavettem Shermant, mert ez a legolcsóbb 10-es szenes hajó. Karl pedig jó lesz rankedre.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 06:22:20 -
pajer_csaba #22012 Ti fogjátok használni ezt a prém-hajó becserélést? -
pajer_csaba #22011 Olasz BB-ág kipipálva. Már csak egy maradt... oh boy... még autóban sem látom sok értelmét a hybrideknek (különösen a tanyasi hybridnek: Tesla, utánfutón a dízel aggregátorral...), hát még hajóban...