A Wargaming új MMO játéka
-
van konkrét infod h mikor? én nem találok csak annyit h valamikor idén
összeségében nem sokat változtanak,csak beraknak egy új repülési módot,amivel magasan spot nélkül gyorsan tudnak repülni a repcsik,csökkentve a támadások közötti időt(ez mondjuk erős buff)
aztán van a recon flight,ami lényegében a mostani repülés,van spot,de lőhet is rád az aa,és van a támadás ami szintén ugyanaz mint eddig,annyi különbséggel h a támadó rajból ha lelőnek egy repcsit akkor nem veszi át a helyét másik
AA ben is lesz változás,a deff aa már nem vakítja meg a támadó repcsit,a priority sector 360 fokban lesz nem csak azon az oldalon amerre nézel
lesz valami új AA consumable,de erről is csak ennyi ,hogy lesz :D
a cv ágyúit használhatod úgy mint bármely más hajóét,ha nem repcsit irányítassz,amúgy automata. illetve lesz egy kis átdolgozás a cv kapitány skillekbe is.
egyelőre ennyi az infó a teszt óta,ami változik,a többit lehetett próbáni a teszten
ja még annyi hogy a vadászok többé nem spotolnak,ami sztem jó változás,szal nem lesz olyan h dobsz egy fightert a dd fölé,és spoton tartja még ha te mást támadsz is
az új utazási mód: nem tudom azt hogy akarják megoldani,hogy pl shinano az ap pattogós bombával simán kiüt pl egy nakhimovot. ráadásul úgy ,hogy gond nélkül átrepül sérülés nélkül az egész ellen csapaton,ráadásul nagy sebességgel,és közvetlen támadhatja a nakhit,aminek gyenge az oldalvédelme...két három ilyen támadás és a nakhi mehet a kikötőbe,és kb semmit nem tehet ellene,repcsit nem lehet kimanőverezni,max dobhat pár vadászt de simán átmegy egy támadás a vadászok mellett is
eddig ugye vagy mentél egy nagy kört a térkép szélén ha cvt akartál támadni,ami idő,vagy át kellett repülni pár ellen hajó légvédelmén ami meg repcsiveszteséggel járt
vagy hogy oldják meg az fdr,aminek pont a lassú repcsi volt az egyik hátránya,most azzal is gyorsan átrepülsz bárhova travel módban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.05. 07:25:07