22408
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #21970 Köszi,a Füstös Sherman megvan,szoktam használni ha olyan küldi van hogy nagyon sok main battery hit-et kell csinálni,azzal gyorsan megvan.
Hát ha Black torpedója vacak akkor meg gondolom.Sherman torpedójával az a gond nagyon kicsi szögben indítható.
Úgy emlékszem Immelman is bent van. -
#21969 A Black egy speciális játékot igényel. Torpedózni nehezen fogsz vele, mert minden hajó ki tudja kerül, annyira lassúak. Viszont jó ágyúk vannak, füst+radar erős kombó, alacsony rejtőzködés és jól hozza a kreditet.
Malta egy igen erős cv. Én nem igazán éreztem rá a hordozókra, de az első próba során 170k-t csináltam.
Sherman megint egy speciális hajó. Viszont érdekes, mert a torpedó találati arányom kétszer akkora, mint a Blacknél.
Brutál SAP lőszer, mindent bont. Legutóbb Zao ellen 1 v 1-ben 30k-ról pillanatok alatt szedte szét és 50% hp-t vesztettem....és hosszú füst persze a hydro, ami nagyon jól jön.
Összegezve: ha ügyes vagy DD-vel, akkor Sherman. Ha inkább óvatos, füstben ülő, spotolgatós, akkor Black. Illetve most divat lett a Hayate, az is szenes. Meg tudod védeni magad, mert gyors reload, 12-es torpok reloadboost-tal, füst és engine boost.
Ha szereted és jó is vagy CV-vel (mindenért a cv a hibás, utána a rombolós) - garantált reportmágnes - akkor Malta....vagy ha még kapható az Immelmann.
-
Plata #21968 Lassan gyűlik egy újabb hajóra való szén,de nem tudok dönteni,két hajó az ami érdekelne nagyon,a Black és a Malta.
Nincs rendes prém nagy szintű DD-m amin van torpedó,az F.Sherman 10-es de torpi nuku.
Black ugyan csak 9-es de megnövelt credit hozama van és van torpedója meg radarja is,vagyis spot és torpedó küldetésre ideális lenne.
Malta T10 CV,elméletileg ugye prém vagyis több pénzt kéne keresnie,kellene egy T10 CV ami pénzt is ad és küldetésekre mehetek vele.
Szóval ti melyiket választanátok?
BB-m és cruiserem van T10,G.Kurfürst és Napoli.
Kellene egy T10 esetleg 9 prém DD amin van füst,torpedózni is és spotolni is tud.Füsttel mégis könnyebb rejtve maradni.Na és nem short range torpedója van.
No meg egy T10 prém CV.
T10 prém sub is van az U-4501.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.12. 21:00:53 -
Plata #21967 Miért van feltüntetve nem tengeralattjárónál az hogy milyen messziről látják meg ha víz alatt közlekedik? :D
Most vettem észre a DD-nél oda van írva hogy:Detectability Range By Depths:periszkóp mélységben 3.2km spot range. XD
Maximális mélységnél 0 km.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.12. 20:36:20 -
Plata #21966 Véletlenül F.Sherman helyett Florida-val mentem be asszimetrikus csatába,nem nagyon használtam még a hajót,mivel t7.
De most nagyon állat volt.
Zsinórban kilőttem három cruisert,első sortűz,bumm,második sortűz megint nyekk,harmadik sortűz és újra kampó.
Négy sortűz hat citadell hit.
Három cruisert egy BB-t oneshtoltam. -
#21965 teszteltem a bombás cvket,50-80 bombatalálat kb mindegyikkel /csata..a hatos angollal csináltam 120at,mert korán elhullott a csapat ,egy dd vel védtük a bázist szal csak bombázni kellett míg a hatsunk küldte a torpikat :) -
#21964 eszembe sem jutott a hydro,pedig annyira adja magát -
#21963 Hydrós német rombolókkal, Z52 vagy a prémium verzió Z-42. Ha van Loyang az is jó, akár Sherman. -
#21962 ne,annyira nem nagy szám maga a hajó,sem a repcsik,mondjuk sok hp és armor van a repcsiken,de most ezért a küldiért kár lenne. a t8as orosz prém vagy a francia hatos is ideális választás
-
Plata #21961 Az angol szónyegbombázós?
Van kb 350k free xp-m,talán a t8-at ki tudnám fejleszteni. -
#21960 no,akkor toljad azokkal,és gyorsan meg is vagy. nekem a prém eszembe sem jutott,hogy két bombázós,pedig megvan mindkettő :) kösz a tippet
de azért majd az angollal tesztelem,mert a szőnyegbombázóval BBre azért oda lehet verni,és most bombaszámra,nem sebzésre gondolok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.07. 13:35:47 -
Plata #21959 Arra rájöttem hogy a midway szar Cv bombázásra,csak egy bombázója van,az orosz prém CV-nek két féle bombázós van.
A francia T6 prém is jó mert két bombázós. -
#21958 én valami gyors ddt ajánlanék aminek van füstje is. ugye ahol te vagy dd,ott biztos lesz ellen dd is,ami rád fogja küldeni a halacskákat. ha bele is halsz,a spot már megvan . coopban pl jó(általában olyan ddt rak az ellen csapatába amivel te mész,tehát ha simával mész,akkor valószínű hogy sima jön szembe,ami kapásból 15 torpedó spot),mert ha elsüllyedsz nem szopatod meg a csapattársakat,coopban simán lehet nyerni. ha sikeresen kikerülted a torpikat, a te köröd jön,ha kilőtted a ddt,jöhet a füst,hogy ne lőjenek szét a spot miatt.
én még nem tartok itt,de így csinálnám
a cvs 250 bomb hit sem tűnik nehéznek,assimetrikusban sok a célpont és két szinttel alattad is vannak. midway pl jó lehet vagy az audacius szőnyegbombázói.vagy Nakhimov a pattogós bombákkal. nekem az eagle van meg,azzal csinálnám. BBkre kell utazni,ott a szórás miatt több a találat,mert nagy a célpont
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.07. 11:24:07 -
Plata #21957 Próbáltam foglalóst pont DD-vel,de co-opban túl hamar vége,asszimetrikusban meg 1 bázisost kaptam.
De megpróbálom a BB-s torpost,keresek egy fürgét. -
pajer_csaba #21956 Torp spot: BB-vel irány DD-ket, Sub-okat hajkurászni, esetleg Randomban ha van CV, integess neki, hogy "hé, ide lőjetek..."*
Foglalás: hát pedig Co-opban a legjobb foglalni, vigyél gunship DD-t, az a 15 foglalás lófax. :-)
*Ja, igen, azt elfelejtettem mondani, hogy döntsd el, mit akarsz: küldetést húzni, vagy csatát nyerni, mert a kettő együtt nem igen megy.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.05.06. 23:41:23 -
Plata #21955 Heti hat küldiből 5 megvan,a hatodik nehezen jön össze.
DD-vel sose jön össze foglalás mert hamarabb meghal az ellenség co-op-ban.
Asszimetrikusban meg olyan pályát kapok hogy nincs foglalás.
-
Plata #21954 Torpedó spotolós küldire van valami jó ötletetek? -
pajer_csaba #21953 Jó, hát ami kikerül a netre videó, azokban mindben van egy kis "turpisság" éppen csak annyi, hogy ha fellelkesülve beszerzed a hajt, pofára ess vele. :D -
#21952 azt azért hozzá kell tenni,hogy amikor a montanat sorozza,az biza yamamto kapitány extra skillje,ami csökkenti a reload timeot nagyon...de szépen tudja szórni az áldást anélkül is -
pajer_csaba #21951 Ez a videó valami kibszott jó... XD El is kezdem azt az ágat. :-) -
Plata #21950 Sajna én pont a simaképűt fejlesztettem ki.
Egyébként érdekes dolog történt,a sikamika ágon kifejlesztettem mindent és megvettem a T11 fogalmam sincs mi nevű hajót,majd reseteltem az ágat és még is megmaradt az ág.
Az hogy a ragyában van?
Fel tudtam ugrani a játékba és reseteltem,kaptam érte 20k xp-t.
Amit aztán nem is kaptam meg. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.26. 12:13:34 -
Plata #21949 A videó nagyon muris,de azért nem vagyok benne biztos hogy minden csatában ilyen jó.Bár asszimetrikusban lehet jó lenne. -
#21948 japán gunboat dd,gyors újratöltés,5 torony 10 cső + 6 torpi ,és torpi reload boost+füst. állat egy gép
régi videó,de maga a hajó nem sokat vesztett a fényéből :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.04.26. 10:50:13 -
Plata #21947 Fejből nem tudom az melyik.
És nem is nagyon van 10-es hajóm,csak szenes főleg,sosincs elég pénzem ahhoz hogy vegyek nagy hajót. :D -
#21946 én arra a haragumot használtam,ugyanaz csak több ágyú :D -
Plata #21945 Tényleg sunyi kis izé a sherman.
-
Plata #21944 Get ribbon és main battery küldire Sherman cseszett jó. :D
Csak várod a csatahajókat és füstből osztod az ólmot.
Két csatával 599 main battery hit jött össze.
Pedig nem volt hosszú csata,már majdnem görxcsöt kapott a kezem a folytonos tüzeléstől. :D -
Plata #21943 Nekem nem megy ott sem.
Mivel a hétvégén megcsináltam mindent,nincs több feladat még. :D -
#21942 kösz a tippeket,tegnap végül is belevágtam. 5 szint gyorsan megvolt -
#21941 Asymmetricben pillanatok alatt megvan. Főleg amik olyanok 1200 main/secondary találat. (Ez Schlieffennel 2 kör + az egyéb)
Az első egy este alatt megvolt, most a 2. is kész van, mert 2 napig nem játszottam. Azt a kevés duplót meg megéri, amit rá kell fordítani.
Rankedben pedig még jobb, ott még acélt is kapsz. -
pajer_csaba #21940 Ez sok mindentől függ. Szereted az Iowa-t? Jókat mentél vele? Missouri hogy ment? Végül és nem utolsó sorban, van rá kereted? Nekem anno a Tier IX szenvedős volt, a Missouri is csak szívás volt (radar miatt top priority), viszont jópofa kollekció (várom a New Jersey-t... XD), és megengedhettem magamnak. Vicces, de most mintha jobban menne az iowazás, mint anno, lehet, hogy a tapasztalat, vagy csak az asymmetric only miatt...XD (pro tip: ha csak küldiből akarod kivenni, akkor ne gondolj rá, hogy kiakarod venni, csak játsz. Ha folyton az lebeg a szemed előtt, akkor a vereségek, a lassú haladás befrusztrál, és még rosszabbul megy, végül nem sikerül kivenni.) -
#21939 a combat mission fül alatt vannak küldik,amiket csatában megcsinálva kapsz dockyard szinteket. minden szinthez jár valami kis jutalom,a felénél egy prém hajó,a végénél egy másik. természetesen ingyen nem szedhető ki,3 szintért asszem dublont kell adni,amit kezdőként egyelőre valós pénzért vehetsz(3200 dublon kell hozzá ha jól emlékszem). ha sokat játszol,jön majd innen onnan ingyen is,de nem sok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.04.20. 13:39:19 -
Plata #21937 Mivel nem tudok annyit játszani amivel meglenne így nem is igazán izgat. -
Ssenkradlive #21937 Én pont pár napja tértem vissza a game-be, béta óta nem játszva egy hülye "recruit" program miatt, amit véletlenül találtam egy videó alatt és kedvet kaptam, és megmondom őszintén még azt sem tudom hogyan kell elindítani ezt a"dockyard missiont", nemhogy haladni benne...XD -
#21936 Na ki mire jutott a dockyard hajóval?megéri/nem éri? én még nem döntöttem,maga a hajó sztem nem rossz,de a grindhez nem sok kedvem van... :) főleg hogy most tolom a planet craftert,hamarosan jön a next gen fallout 4,sok dlc kimaradt amit pótolni kell,aztán érkezik a homeworld 3 is pár hét múlva.... :D lesz mit csinálni abban a kevés időben ami jut :p
-
#21935 :D -
pajer_csaba #21934 Szerelemről szó sem volt, ilyenekről nem dalolt a Hold... XD
-
#21933 a cv szerintem legnagyobb problémája még mindig a spot volt,szal mint már irtam többször úgy kellett volna megoldani hogy a cv repcsi spot nem látszódjön a csapattagoknál
de most jobban belegondolva ez sem lett volna jó,mert így meg a chaten irod le hogy épp átrepültél a dd felett,bár így a csapattagok csak kb tudják hol a dd,de nem látszódik nekik így lőni sem tudnak rá. így travel módban meg nem látszik a dd sem.
a kérdés hány másodperc lesz az átmenet az utazó és támadó módban,és mennyi időd van támadó módban támadni,mert ilyenkor spotolsz is. teszem azt kezdődik a csata ,travel módban elrepülsz a map közepéig,aztán ahol sejted a ddt,átváltassz támadó módba,és simán spotolsz amig tart. DD helyzete kiszámítható,mert amelyik oldalon a saját dd és sub van,az ellen dd és sub is azon az oldalon lesz ez ellennél
az is fura hogy az ellen látja a repcsiket,de te nem az ellent... :D
összeségében kicsit vissza kellett fogni a cvket,ez tény,meglátjuk hogy működik a valóságban,amit jön valami vidi mutatóba
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.04.17. 07:45:08 -
pajer_csaba #21932 Kurva kíváncsi vagyok, mivel érdemelték ki a CV-sek ezt a foscunamit... -
#21931 no akkor dev blog a cv változásokról. a repcsiknek lesz travel és attack mode
travel mód: gyorsak,nem fogy a boost,nem tud spottolni,nem tud rálőni a légvédelem(kivéve a def AA consumable),az ellen hajója viszont látja őket,nem tudsz támadni sehogy
kapnak egy új felhasználható cuccot,ami mutatja ha ellenséges légvédelem hatótávjában vagy,de nem biztosít spotot(hasonló a spotted jelzésehez a hudon)
támadó mód: tudsz spottolni,támad az ellen AA,a támadás első pár másodpercében kevesebb AA damaget kapsz be,fogy a boost tudsz támadni.
támadó módba váltáskor hosszabb ideig tart az első,felkészítő fázis,tehát mire ténylegesen tudsz lőni,ezzel kívánják elkerülni,hogy az ellen fejére ugorva támadj,majd támadás után azonnal spuri.támadó módban jobban manőverezhető lesz a gép,mert ugye ha nem spottol senki szinte vakon támadsz nem tudván mi van alattad.
egyszerre csak pár gép támad , a többi fent marad az AA hatótávján kívül,ha ebből a támadó formációból kilőnek egy két repcsit,akkor nem helyettesítődik a fentiekből,szal ha támadsz 5 torpedóssal,de 2 kilőnek,akkor csak 3 torpedót tudsz ledobni,ha kilövik minden támadót,akkor nem lesz sebzés sem. aztán lehet próbálkozni a következő rajjal
ha nem a repcsiket irányítod,a cv legnagyobb kaliberő ágyúit irányíthatod mint minden más hajóét,ha repcsizel,automatán tüzelnek ahogy eddig
hajók változásai az új cv mechanika tekintetében: def AA át lesz nevezve AA barragera. ezzel lehet lőni a travel módban lévő repcsikre is,de cserébe a repcsi is spotolja azt aki lő.
priority szektor is változik: hasonló az aktiválás mint eddig,de az aktivált priority szektrba repülő repcsi nem tud spotolni téged,azonnali damaget szenved el,és az első pár másodperces védelme is megszűnik. DE!: ezt még az előtt kell aktiválni,mielőtt a repcsi berepül az AA hatótávjába,ha későn aktiválod,nem adja a fent leírt bonusokat. szal előrelátóan kell használni
minden hajó a kövi bonust kapja még az AAre. lesz egy progress bar,hasonló super BBkhez vagy a korábban emlegetett wisconsinhoz,azaz ha lő az AA akkor ez a progress bar töltődik. ha nem lő az AA akkor nem töltődik,viszont nem is veszít idővel a töltöttségi szintből. ha teljesen feltölt,automatikusan aktiválódik,és az alábbi bonusokat adja:
bonus AA damage,bonus priority sector damage(active concelment lesz majd a neve),bonus ennek cooldownjára
ez a bar nem törlődik akkor sem,ha kikapcsolod az AAt és pár percig fog tartani a hatása
azért lesz automatikus az aktiválás,mert el akarták azt kerülni,hogy több player tartalékolja,majd egyszerre aktiválja és ledarálja az egész támadó rajt. cserébe a cv egyre nagyobb veszélyben van,ha folyton ugyanazt a hajót támadja,mert előbb utóbb aktiválja ezt a képességet.(mondjuk valamikor biztos fogja,kivi vagy be lehet e csalizni a dolgot,mármint ha aktiválódott felküldöd a repcsiket és elkerülöd addig azt a hajó,majd visszatérve ismét szabad a pálya egy ideig)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.04.16. 11:02:24