banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    azért mert az új hajók tartják életben a játékot kb.nyilván kinek mennyi ideje van tolni,én zárt béta óta tolom,kb 9000 csatám van mindennel együtt,abból 8k solo random,és majd minden tech tree ki van húzva,talán csak a dél amcsi cirkák nincs elkezdve,ami meg nincs kihúzva 1-2 hajó hiányzik a t10hez.(brit dd,német dd,angol drake He cirka vonal,meg még pár ami eszembe se jut most,de kevés kell a fullhoz :D ) supershipek nagy része nincs meg,mert kredit hiányom van szinte mindig
    persze prémek , rp shipek nagy része sincs meg,de van jópár..szal ha jönnek az új hajók,és ha még erősek is,mint pl most nemrég a libertad vonal,vagy van funny button,akkor a népek ugranak mint gyöngytyúk a takonyra.

Az új holland vonalat még nem csekkoltam mit tud,de ugye most amúgyis early accessben van dublonért,de hülye aki erre költ,mert lassan jönnek sima tech treeben is.
    viszont vannak ilyen hülyék,mert már láttam csatában őket,szal adott a válasz is: bevételt jelent nekik,mert van aki hajlandó perkálni azért hogy pár héttel hamarabb tolja őket mint a plebs :D

amúgy a nemrég bejött vonal az 2021 vége volt :D tudod,most 2025 van :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 09:52:12