World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma lett meg az event pas 24-es szintje,mivel elértem a végére kiváltottam az event passt.
Az egyetlen nagy konténerből amit kaptam baromság jött,így rosz kedvűen de rányomtam az öszes kiskonténer kinyitásra.
Erre meg kaptam egy T8 hajót. XD

Plussz meg kaptam a fura T7 csatahajót,
Nem is tudtam hogy van ázsiai BB.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.14. 09:09:56

Hát ez nem az én világom.

Caliph
a wagaming új agymenése :p

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem egészen. 142 volt ÖSSZESEN. Ebben volt karácsonyi mega-, és prém konti, superkonti, economis és zászlós konti (e kettőből volt kb 65 db együttesen), stb...
Ne viccelj,ez röhejes.
142 mikulás konténer és csak 2 T8 prém? 😮

Oké, de ott is a sebzésre kapsz xp-t. :-)
142 konténer nyitása után...

Operationsba és asszimetrikus csatákba akarom használni.

Az Anhalt mondjuk pont nem egy túl jó BB... impozáns a nagyszámú lövegtorony, de valójában nagyon szr az átütőképessége a kaliber miatt. CA-kat kiszedhetsz egy salvoval, de én párat már körberöhögtem csatában.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.12.12. 19:34:22
Nekem még sosem jött össze egy sem,vagy nem volt rá időm,vagy régen nem volt elég hajóm hozzá.
Megvettem szénért T8 Anhalt vagy mi a bánat prém T8 hajót,jó ez valamennyire?
Szuperkonténerekből megint balfaszságok jöttek,a legjobb 7500 szén volt meg 1000 dublon,többi szarság.
Az idén már legalább 100-at nyitottam bármi jó nélkül.

Caliph
jó ezek a dockyard hajók pont annyira jók,hogy küldicsomagonként max 1-2 órát belegrindelek 😄 szal ha már ingyé van,legalább ne kelljen szétszopatni minket...még nem néztem lejjebb milyen küldik vannak,de volt dockyard hajó asszem a wisconsin,aminek olyan durva grind lett volna az utsó pár szint,hogy inkább megvettem dubiból...már a hátam közepére sem kívántam akkor a gamet,csak ugye a kezdő csomagot megvettem szintén dubiért,azt már nem hagyjuk veszni...ahhotz képest sztem még egy csatát sem mentem vele ,csak áll a kikötőben 😛

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Mert túl egyszerű vele a küldetések teljesítése. 😄
Gondolom operationsban ezért számít csak az elért pontok fele.

Caliph
én cv torpisat csináltam,kagával,egy meccs alatt meglett a 60 meg a 8 flood. aztán schlieffen az 500 sec és main battery hittel +850 ribbon+16 tűz egy csatában,piros commander xp boosterral,meg egy random a frissen beújított olasz tech tree kilences bbvel, szintén piros boosterral,és meg is voltam az összes építős tokennel 😛
nagyon kafa ez az assymetric,nem is értem még mindig,miért veszegetik ki állandóan.

Dettó.
Nem volt sok időm,de mentem egy két csatát subbal,két dockyard küldi kész lett.
Sub torpedós és valami free xp-s.

Caliph
imádom az asszimetrikust,pár csata is meg is van az összes dockyard :p

Caliph
nem is értem milyen shitstorm öntötte el a végén a két piros agyát... 😄 rankedben 😄

Hát ez sem volt egy egyszerű menet, de sikerült minden. :-D

Grat,mázlista vagy,nekem szemét jött csak.

Caliph
na tegnap mégis a mega kontit választottam. esett egy theseus t8 brit cv,3000 acél,2500 dubi,a többi sallang. esett 3 arany láda,az egyikben egy chikuma 2 volt 😊
osszeségében nem rossz

Caliph
hol a rákba lehet beváltani a cetliket kontira? nmem találom sehol,csak dubis meg pénzest 😄

megvan,jobban el se dughatták volna
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.05. 16:45:02

Faja, akkor a képfeltöltés.hu simán rátölti mások képeit a te linkedre... lol
Nem,én sem értettem mi akar lenni.

Csak nekem tűnik úgy, hogy a kommentemben a 3. kép kicserélődött vmi másra? XD
Sikerült,minden elsődleges és másodlagos,de folyton kigyújtottak és moduljaimat szétlőtték. 😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.04. 00:04:28

Mit fogtam ki elsőre,
Operation cherry blossom.
Úgy tudtam.

Próbáld ki operation cherry blossom-ot.
Engem folyton ott szivatnak,na meg szerintem sliffel scak azt kapom.
Mindjárt felmegyek én is tolok párat,de más játékban is van most téli event,eltököltem az időt a sütögetéssel meg kergettem a halakat,vagy ők engem mert túl nagy volt és megevett. 😄
Klingon lékhorgászat veszélyes.

Már sikerült egyedül is nyernem cv-vel.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 23:41:14

Mint mondtam, először csináltam életemben. Nem tudom, milyen boosterekről beszélsz. Az volt a sírásod tárgya, hogy mindig kigyújtanak, meg leszedik a moduljaidat. Lófszt nem csináltam, csak kísértem a célhajót - és így jött össze a csapatelsőség is. A rombolókat szinte kivétel nélkül csak másodlagossal lőttem. Most csak ezért nem fogok egy éjszaka alatt letolni több száz operationt, csakhogy legyen egy, ami a te kondícióidnak is megfelelő és meg is szpom benne...
Vágd nyakon a mikulást hogy hol az ajándék te suttyó. XD

Kész a fa. Ilyenkor mi van?

Feltételezem hogy a legjobb boosterek voltak aktívak,egyébként meg még gyakorold,mert ez csak 3 csillagos és nincs kitüntetés sem érte. 😄
Ha minden feladat kész az is kitüntetést érdemel,de sok másra is ad,például sok torpedó találatra is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 23:01:03

Hát nem tudom Plata, valamit krva szrul csinálhattam... XD

Remélem olyat kapsz amin dd-k jönnek hordában. XD

Basszus, életemben nem voltam még operation-on, de csak miattad kipróbálom. Schliffennel. (Bár nekem csak 12-es kapitányom van.) :-D
Ez most vagy valami, vagy megy valahova...

Caliph videója szerint szereltem.

whiskeyman
rakj be egy kapitány skillezést és upgradeket, segítek jól felszerelni

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Nekem kicsiben eddig a 400 ezer credit volt a legjobb. 😄
Sliff kapitányának vettem egy milla xp-ből pár skillt,így már van 18 skill pontja,de operations cherry blossomban most is szopattak bőven,mindig kigyullad és mindig sérülnek a moduljaim,volt hogy egy sorozattal négy féle modul szállt el.
A javító épp cd-n volt mert előtte gyújtottak,clausewitz meg majdnem 50 ezret lőtt belém,haragumo,kitakaze,yügumo szinte minden második sorozattal felgyújt.
De a másodlagos tényleg jó,nagyon messzire lő és szépen,csak ne lenne olyan rohadt gyúlékony és modul érzékeny.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 07:01:19

Caliph
még a végén tényleg én is a kicsit fogom nyitni 😛

whiskeyman
Most egy Toulon francia 7-es cirka és 30 nap prémium esett a kicsiből (5-ből). A nagyból (3-ból), pedig semmi...3 db piros economy bonus...gyalázat

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Caliph
ahogy nézem a jupiter lesz a népszerű hajó idén,mint annó a ruszki mikoyan volt,,hogy mindenkinek az esett :p

Megnéztem,a felszerelésem szinte ugyanez,csak motorgyorsító helyett javító van,mert mindig felgyújtanak.
A kapitányi skillek is stimmelnek,kivéve hogy az enyémnek hárommal kevesebb van mert még csak 10-es szintűt tettem bele.Hátha szerzek jobbat eventen.

Nekem olyan zakkant kalóz kellene mint ami az U-4501-ben van,nem tudom mi a neve.
Olyan dumákat szokott nyomni hogy szétröhögöm magam. XD
Doktor von Roth,vagy mi a csoda a neve,igazából nem kalóz,de olyan kalózos szövege van.
Vagy legalább is teljesen zakkant.
Alig várom az asszimetrikus csatákat hogy haljam a hülyeségeit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 11:58:59

Caliph
az egyik szakállas elvileg Jingles,egy visszavonult brit rear admiral,szoktam nézni a vidijeit,normális. Többnyire reakció videói vannak,de jól kommentálja 😊
főleg a game of throws vidijei a legjobbak,amikor nyertes állásból pár perc alatt lesz vesztes game a playerek hülye húzásai vagy bénázása vagy az rng balszerencse miatt 😛 és a végéig nem tudhatod,melyik csapat bukik 😄
kommentel tankos vidiket is

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:52:41

Öt darab nem eventes ládát,egy szintet az event passhoz,adott három kapitányt.
Egy szakállas fazont aki a mikulás,de inkább úgy néz ki mint egy remete,egy násik fazont aki mikulásnak néz ki de hülye neve van,meg egy süveges szentfazekat.
Meg 750 community tokent.

Caliph
és még egy rakás kód

redditről,itt

Köszi.
12x 200% xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.02. 11:18:52

Caliph
pár működő kód apróságokért,nekem elfogadta mindet,de nem tudom mit adnak,mert ez munkagép,nincs rajta a game :p

J5WBJAVO105

JFXFJMCAPITAN

GW52SONEMG

I7YH89KIJOBY

NTFVPHILSTIFTY

4AZFZDRUVIK

Y27JCH0M1N

V6HQOVERLORDBOU

OHCYMARCHINGEGNERE

PE6IZELDASAUCE

ez meg elvileg ad egy 6 pontos télapó kapitányt

MEA9TORPEDOCHKA
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:18:10

Caliph
még egy tipp ingyen sátán kontiért: lépjetek fel a honlapra,logoljatok be,aztán armory,sátán event,és jobb oldalon kattintsatok a kis fehér szarvasra,és kaptok egy sima sátán kontit. fontos ,hogy ne a játékban az armoryban,hanem a honlapon!

Nekem 13 karácsonyi certification jött,abból lett 2 mega konti,amiből nem lett semmi.
Több nagy hajóm nincs.

Caliph
ez alapján én tudnék 44 alap kontit nyitni amiből két kis szintű hajó eshet,ha a megát választom és kigrindelek még egy 10es hajót,akkor 9 tudok nyitni,amiből kevés esélyel esik hajó,de eshet két golden ,amiből viszont már nagyobb esélyel eshet a chikuma 2,az prinec oranj vagy a német acél dd....

fogós kérdés 😄

tehát két kisszintű hajó nagy eséllyel,vagy egy nagyobb vagy acélos vagy rare nagyon kicsi eséllyel :p

vagy,szülinapi kuponnal(ugye mindenkinek erre az időszakra van állítva a szülinap,ha jót akar magának) veszel 50k dubit,abból a kuponnal lesz 100,abból veszel 106 mega kontit,amiből már jó eséllyel esik rare ship meg még 2 másik 😄
persze kérdés akarsz e költeni 50k+ forintot erre 😄 én nem :p abból veszel két jó hajót biztosan az armoryból :p

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 11:00:09