banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Beaver70
    Egy hosszabb kihagyás után, gondoltam a karácsonyi időszak alatt újra játszok egy kicsit. Eleinte csak Operation, majd áttértem az Asszimetrikus csatákra. Reméltem így elkerülöm a sok okostojást és főnököt játszó társakat. Sajnos tévedtem.
    Szinte minden 2. vagy 3. csatában feljelent egy agyhalott megmondóember - s valószínűleg a többieket is feljelenti - mert nem az elképzelése szerint játszok vagy játszik a csapat. Végigpofázza a csatát, ossza az észt. Ráadásul vannak esetek, amikor az ilyen játékos a csapat utolsója vagy kilövik. Persze van, amikor elöl végez. Ilyen is előfordul. De továbbra sem értem, hogy miért kell baszogatni a többieket már a csata kezdetétől fogva. Illetve feljelenteni.
    Volt olyan csata, hogy tök jól ment a csapatnak. Csináltam 200k sebzést 5 kill-t, első lettem a csapatban és mégis feljelentést kaptam. Ráadásul végig mozogtam a hajóval, de nem azt csináltam, amire egy okostojás utasítgatott már az elejétől. Defend the base, defend the base!
    Sajnálom, hogy ez a játék is a elWOTosodot és a kezdeti játékosállomány teljesen kicserélődött.
    Ettől függetlenül mindenkinek jó szórakozást kívánok és jó szilveszteri bulit.