World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki csinált egy oldalt,ami jó már az idei sátán eventre is,lényegében egy calculátor,esélylatolgató,azaz a wg által megadott drop esélyeket figyelembe véve megadja mi eshet ha sima kontit,vagy mega kontit nyitsz
itt az oldal
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.02. 10:49:32
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Star trek eventen simán csinál a hajó 1000+ ribbont.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Igaz van még bőven, 2 ranked csata után 15 hajóról tudom levenni a hópihét.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ja és a német másodlagos hajóknál Günter Lütjens speciális kapitány kötelező cucc,asszem ő szénért kivehető. többek között boostolja a másodlagosokat,amiben a német csatahajók nagy része erős
Bár kezdődik a kláncsata szezon, ennyit össze lehet szedni 10 csata alatt :/
Nincs végtelen javítója,tipikusan mikor megjavítok valamit másikat lőnek ki.
Csak operationst toltam.
T8-as dd úgy gyújtja mint a fene.
Nem értem miért.
nem is értem,másodlagos feladat,hogy nyird ki keleten nyugaton 3 hajót a 3 minion előtt,de aminjt megjelenik a minion megy rá a focus mintha nem lenne holnap 😄 hagyom mára,még van 3 szint,megvárom az új dockyard küldiket,azttán ahhoz is jó lesz legalább...
assymetric most a héten jön?
Jó persze jobb kapitánnyal biztos több,de új hajóba nem volt jobb kapitányom,G Kurfürstből nem rakom át a jót,sem preussenből.
Amíg G Kurfürsttel egy sorozattal egy main-t jó esetben szarrá lövök addig sliff egy sorozatától main elröhögi magát. 😄
Cserébe belém sebez 50 ezret.
És operationsba,vagyis bot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 13:27:58
az adventi kalendáriumot se felejtsétek el nyitogatni minden nap,egy nap kihagyás asszem belefér
Kevés a hp-ja,kevés az ágyúja.Egyedül a másodlagosa jó.
Én a scliffent választottam.
De durva már.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.01. 10:18:10
Várhatok jövőhétig az új részre. 😄
Plusz amúgysem játszom olyanban amiben kapnék.
lesz valami event,amiben 36k acélért kivehető,camóval flaggell,aztán ha lement az event valamikor bekerül az acélosok közé,itt viszont már kuponnal olcsóbban is ki lehet venni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:18:07
Cv páncélzata durva,meg a másodlagosokra is jókat mondanak,és még füstös raj is van rajta,szal saját füstből saját repcsivel spotolva mókás lehet...persze hamarosan a plane spottingnak annyi,szal... ,illetve ap pattogós bombák,amik tudnak citadellezni,akár BBt is...hiányzott mint egy falat kenyér 😛
most hogy mondod én is rég tengóztam már,pedig majd az összes megvan,kivéve a gato.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 10:13:42
Hiányzik már a hüye dumája. XD
Szemétség hogy tengeralattjárónak semmi operations nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.27. 09:23:30
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.27. 08:48:45
A modulok között az 5. slotban van egy squadron cons. mod 1 nevű modul ami +1-t ad, ez 3 füstöt jelent géptipusonként, az összesen 6. Kapitányi skillel a healek meg a vadászok számát lehet még növelni egyel. Illetve a füstre hat az X-Ray Papa Unaone signal is, de az a +5% az fél másodpercet jelent, szóval nincs sok értelme.
ami jó kapitány,az megvan,az orosz a japó meg a német...többibe nem láttam fantáziát
néztem flamut pont most,jön a holland kapitány is,egészen beteg skillekkel,pl 4. légicsapás a golden lionhoz, és még hasonló finomságokkal
hát arról lekéstem,valami collectiont kellett volna kirakni október végéig :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.22. 12:10:34
Ki küldtem őket oda ahol sűrűn volt borg és eléggé hatékonyak voltak,az egyik hajóba majdnem 70 ezret sebeztek és megpatkolt,később még két másik hajót kilőttek.
De volt más furcsaság is,a csapattárs használt csapat gyógyító képességet.
Erre a képernyőn egy pillanatra valami nagy fehér betűs szöveg jelent meg valami hiba.
Amiben benne volt a fleet heal képesség neve.