banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Elindult a Star Trek event. Nem egy nagy eresztés, de a küldik könnyűnek tűnnek (gondolom Riker és Worf hangjai sem Frakes és Dorn... ez még mindig kiborít)(Meg mondjuk vicces, hogy Rikert pan-asiai, Worfot meg francia hajókhoz kötötték, amerikai/commonwealth és orosz hajók helyett...). Fun fact: két napja meglett az Enterprise, de most sehol nem látok Enterprise-skint... oh boi...

*javítóm magam, van ENT skin, 12k dublonért... fck...

Kijött a következő küldi lánc a Battle of Leyte Gulf-hoz is, a legutóbbi szenvedős után ez azért könnyebb, csak az utolsó, a 400 main hit lehet picit bosszantó, de ez is kb olyan mint az ST küldi: csak játszani kell, az idő megoldja. Külön öröm, hogy már csak ez az 1 lánc kell a fő missionhöz nekem, és meglesz az amcsi zászló.

Kijött a következő lépcsó a North Pole eventhez is, szintén nagyon könnyű missionökkel.

A Black Freiday a szokásos - nekem mindig olyan érzésem van, mint a klassik karácsonyi akcióknál: valami kerül 10°$-ba, BF előtt felemelik 15$-ra, makd BF-en leakciózzák 11$-ra... :-/ ). Nem nagyon van olyan hajó, amit kivennék, plusz keret sincs rá. Platának talán érdekes lehet, mert az egyik BF mission a Brisbane-hez kapcsolódik.

Összesítve a karácsonyra ráforduló mariahcarey-eventek küldetései könnyűek, a jutalmak meg meh kategória (a ranked és recruit jutikról meg vagyok győződve, hogy csak ilyen passió küldetések azoknak, akik uantkoznak, és midnenük is megvan már a játékban...).

Jó játékot és all I want for Christmas... XD
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.10.31. 10:25:41