World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel toltad már? nekem nagy kedvenc,jó sztori,tökre hozza a star trek érzést,a csaták is jók,lehet babrálni a torpedókkal,phaserekkel,pajzsokkal,utasításokat adva vagy akár közvetlenül külső nézetből irányítani a hajókat. Főleg a Cardassianok kavarják a szart,de fordulatos a sztori. nem mai darab,de tényleg jó

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hát az biztos,mert ha valaki kicsit is szereti a Star Trek-et,tudja hogy a didi az nem kis és fürge hajó,hanem a romulánok brutális nagy csatahajója.Star trek TNG és Star Trek Ds9 sorozatokban is szerepelt,egészen a Nemezisig a d'deridex volt a legnagyobb és leghalálosabb romulán hajó,tudtommal.De a Voyager sorozatban is szerepelt és az animációs sorozatokban is.

Nemezis hozta be a scimitar-tAz már durvább.

Tekerj 0.56-hoz.

Star Trek Online-ban a romulánoknak az alap fegyverzete nem diszruptor mint a filmekben hanem plasma.
Viszont én nem sebzésre hanem tankolásra fejlesztettem a Legendary D'deridexet.
Engineer romulan karakterrel.DPS-re romulán tac karakterem van Legendary Scimitar dread-el.
Csak azon nem hagyományos romulán plasma van hanem speciális viridian plasma fegyverek és dark matter quantum torpedó.
Ha már romulán torpedós hajót akartak miért nem a T'varo-ról mintázták,az kb ilyen,T'Varo vagy a későbbi változatai,T'liss és Malem.Pici fejlesztett álcával rendelkező torpedós kis genyók.TOS és SNW sorozatokban ilyenekkel lőtték ki a 23-adik században a földi állomásokat,ki jött álcából és lőtt egy bazi nagy plasma torpedót. 😄
De a Faeht vagy Aelahl esetleg Jhu'ael is jó lenne erre.
A didi nagyon nem ilyen fürge és torpedós.
Erre a torpedós dologra inkább klingon való.

Nem is kell neki ki jönni álcából.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 17:36:37

Caliph
ne akadj le,WGt nem nagyon érdeklik a tények,lásd a rettegett orosz flottát ebben a játékban is :p

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

whiskeyman
Szintén beteg másodlagosokkal...Libertad

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.10.11. 09:49:54

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Az ciki,mert ha van event sosem játszom normál módban.randomot utálom mint a fene.

ozimak
Az azért van, mert ezek az oldalak csak a fix/állandó/alap játékmódokat veszik figyelembe. Ilyen az API
Mi a szent szár,Star Trek event? 😮
Múltkor is elköltötem az összes aranyam.
Mi a fene,ezek nem láttak még D'deridex-et?

Másik a D'deridex-en diszruptor fegyverzet volt nem phaser.
De a filmekben díszesruptorral lőttek. 😄
Miért DD és miért nem cruiser,DD inkább a klingon ragadozó madár.
A D'deridex egy lassú oltári nagy dög.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.10. 21:56:57

Caliph
Plata 😄

Mondtam hogy nincs schliff,csak teszten volt.
De ott is viccesre vettem.
Randomban kb sosem játszom,inkább csak operations,vagy asszimetrikus.Vagy event.
Azért játszom T8-ban,mert sok prém t8 van,bár velük is operationsba megyek főleg.
T8 alatt akkor játszom ha kapok egy új T6-7 prémet ládából és kipróbálom.Vagy ha kapok early acces hajót eventen.Szerintem T6 alatt nagyon ritkán játszom,de az idén sok T6-7 hajót kaptam eventen vagy ládából.Plusz akkor megyek kis tierrel ha új hajót fejlesztek.
Ord-nak 1 csatája volt scliffel,hát úgy nem nehéz a 100%.
Valami Sub-al nekem is van 100%-om,gondolom egyszer rossz gombot nyomtam meg és event helyett randomba mentem. 😄
Ha jól látom volt hogy hat hónapig nulla csatát toltam. Fura.
De mért csak augusztusig mutatja?
Meg hogy 0 csatám volt júlusban? Az marhaság.
Augusztusban és szeptemberben is játszottam.Sőt egy csomót ebben az új event módban is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.10. 21:30:51

ozimak
Ránéztem már a profilodra, mert olyan nagyon magabiztosnak tűntél az elmúlt hónapokban.
Neked meg sincs a Schlieffen ember?! A Kurfurst-al meg van vagy 39%WR-ed (66k átlag dmg-el)... Az kb. a fossal egyenértékű. Már ne is haragudj meg de, hogy tudsz véleményt alkotni bármiről amivel még csak nem is játszottál?
Nem akarom (bár szerintem nem is tudom) elrontani a kedved, de ez maximum a te személyes véleményed. Ami tekintve/figyelembe véve a statjaidat, nem túl releváns. Vagyis pontosabban jól mutatja, hogy miért van 2000 meccs után 45% WR-ed.
A meccseid kb. 82%-át tier 8, vagy az alatt játszod. Általánosságban véve sem túl releváns, hogy összesen nincs 400 meccsed tier 9-10-ben. De még tier 8-ban is csak 451 (20%). Meccseid több mint 50%-át tier 5-6-7-ben tolod. Mindenki tudja, hogy tier 8-9-10 teljesen más világ mint alatta (talán a tier 7 egy átmenet "szerű"😉. De főleg tier 9-10.
De akkor vegyünk engem alapul, mint egy kb. átlagos/jó játékos, átlagos/jó (53-54%WR) statokkal:
Meccseim majd 70%-át töltöttem el tier 8-9-10-ben. Mindezt 4371 meccsel. Csak tier 10-ben van annyi csatám mint neked 8-9-10-ben összesen. Kurfurst-al több mint 2x annyi meccset toltam le mint te. És mint kiderült neked a Schlieffen meg sincs.
Kurfurst-al van 98 meccsem, Schlieffen-el 30.

Tisztán látható a különbség. Kurfurst egy nagyon jó igásló. De brawlingban a Schlieffen közelébe nem ér. Olyannyira nem, hogy a hitting dpm a Schlieffen secondaryken majd 2x annyi mint a Kurfurst-on. Ergo: Kétszer annyi dmg-t tud ténylegesen bevinni secondary-kkel. AZ, hogy neked odaállt brawl-ban két fogyatékos Schlieffen és hagyták, hogy oszd őket, még nem teszi a te hajódat "jóvá vagy jobbá".Ha összeakadsz egy olyan Schlieffen-el aki értelmesen játszik és nem egy gyáva szar, akkor tuti bukta (Kurfurst-al).
Csak a teljes kép kedvéért a két delikvens akikkel játszottál:
_Ord_
miniverde
Mindketten 42% WR-el... a világukról nem tudnak szegények. A játék fejlesztői is "plain bad" kategóriába sorolták ezeket. "I only play for fun" kategória. De neki ranked-be, randomba meg brawl-ba kell menni. Nem jó a coop, az operations vagy legalább a low tier. Ha már az alapokat sem tudja.
Mi sem mutatja jobban a Schlieffen erejét, mint hogy még ez a két dilettáns is így tolja vele:
_Ord_:

miniverde:

Én inkább mondanám ezt a te részedről romantikus fellángolásnak a Kurfurst-al, mint valós alapokon nyugvó, releváns és alátámasztható véleménynek/kritikának. És nem mellesleg nagyon is sok különbség van a játékmódok között. Mindjárt az egyik legfontosabb mechanikát, a spottingot figyelembe véve. Van-e egyáltalán sub, CV, DD aki permaspottolni tud pl.? Vagy éppen úgy oldalbakúrni, hogy kb. esélyed sincs kitérni a dmg elől. És az sem kurvára mindegy, hogy hány enemy van. Jelen esetben a 66%-a az ellenfeleidnek bőven rosszabb volt mint te. Minden értelemben. A legjobb player is 48%-os... Aki veled volt, abból is az egyik 43... Csináld meg ugyanezt randomban 12 player ellen pl.! Nem valószínű, hogy ilyen mákod lesz a mm-el.
Ismét mondanám: No offense
De te nem azok közé tartozol ebben a játékban, akinek releváns a véleménye. Ebben a témában meg már csak azért sem mert neked nincs is meg a szóban forgó hajó...?!
Felteszel egy képet, hogy szarrá leigáztál 2db 42-43%WR-os értelmi fogyatékost, meg megelőztél legalább egyet (a másiknak privát a profilja) a saját csapatodban, mindezt 3vs3 brawlban, és kijelented, hogy a te Kurfurstod jobb mint az a hajó ami az ellenfél két gyengeelméjű playerének volt. Aztán kiderül, hogy neked meg sincs 😄
Na én megyek aludni! Nézegetem itt a playereket meg a statokat... Hát... Már kezdem érteni miért nem játszok hónapok óta.
Szerintem tökmindegy hogy ranked vagy brawl. Vagy akár random csata.
Jó hogy nem azt mondod hogy rankeden a subok nem a víz alatt mennek hanem az égen.
Vagy brawl-on a Kurfürst kap egy láthatatlan BUFFOT? Esetleg a legénység spenótot zabált és erősek? XD

whiskeyman
Dehogy jobb 😄
Ne hasonlítsd össze egy brawl eredményét egy ranked vagy random eredményével.
Itt ranked: 1 napoli, 1 Yamagiri, 1 Sclieffen és egy Preussen ellen.

Igen,jobb.

Két siffel akasztottam össze a bajszom,a cruiser messze volt,úgy forogtam hogy ne tudjanak torpedózni.Ha torpedóztak valamelyik sziget megvédett.
A két sliff két g kurfürstnek kevés volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 21:40:15

Hát akkor bele trafáltam.
Kíváncsi voltam ha minden skillt AA-ra rakok,meg Aa modulok akkor milyen lesz repcsik ellen,nagyon pöpec volt.

Caliph
Schlieffent kötelező másodlagosra specelni :p illetve ajánlott :p

Bocs nem sliff van hanem preuss,de mivel kb sosem használom keverem. XD
Supertesten játszottam sliffel.
Egyébként a g kurfürst sokkal jobb nekem mint preussen,a preussen t10-11 cruiserbe sebez egy nagy büdös kutyafingot,de kurfürst t11 supeersüketcruiserbe is sebez 45-50k-t egy sorozattal.
G kurfürst 4x3 ágyú,a preussen 4x2 ágyú.Kurfürst tud sebezni rendesen bármibe,a preussennel meg lesek mint hal a szatyorban hogy mi a fxsz volt ez lövés után,G kurfürst max távolságra is nagyon jó és meg tud lepni,de ez a preussen 15 kilóméterről már b+-et vált ki belőlem.
Juteszembe,supertesten sliffet poénból másodlagosra és Aa-ra skilleztem,tök muris volt. XD
Szuperteszten úgysem számít.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.05. 16:03:03

Preussen van.
Valamiért a másik rémlett. 😄

Be vallom nem szoktam használni,csak kifejlesztettem event miatt. 😄
De mostmár gőzöm sincs melyik,megnézem ha feljutok.

Caliph
a német BBk két ágra válnak. az egyik az a csatahajó ág,aminek a vége a preussen,és a szenes része a kurfürst. régen a kurfürst volt ennek az ágnak a vége,de berakták szenesre és jött a preussen
a másik ág egy Schlieffen ág,ezek igazából BattleCruiserek inkább,de a játék BBnek sorolja. Durva másodlagos,4x4 torpedó,viszont kevesebb páncél és ágyú

Akkor nekem nem az van. 😄
Nincs torpedó és t10 német BB.

Nekem az volt az érzésem, hogy ez egy feljavított Graf Spee, de mivel pontosan ugyan olyan szerencsétlen voltam vele, mint a Spee-vel, gondoltam megkérdezek olyanokat, akik azért jobbak ebben az "alsó-BC" szerepkörben.
whiskeyman
Micsoda??? 😄
Jobb a Kurfürst, mint a Schlieffen? Max csak annyival, hogy több hp-ja van.
13,5 km torpedók 2 slotban, sokkal jobb toronyforgás, 12,5 km másodlagosok (a leghátsó 360-ban forog) amik Lütjens kapitánnyal szó szerint fossák a lőszert, és km-ekkel jobb a concealment és gyorsabb. Az egyetlen hátránya, hogy broadside-ban csúnyát tud kapni...de ugye nem úgy közlekedünk vele 😄

whiskeyman
Amikor CB-n zsoldosként csatlakoztam egy magyar csapathoz, ők hozták. Meglepően jó, nagyot üt, heal is van, 8 km-es torpedók és reload boost. Megvenni szerintem nem veszem meg, de nem dobnám ki, ha megkapnám 😄

Schliffen vagy mi a szösz van nekem.
Kurfürst jobb nála.

Caliph
Wgnek tovább gurul a gyógyszer,nem elég a libertad,jelenleg a legjobb másodlagos hajó(nyilván a koncepció az hogy megtolták a statokat,hogy early accessben minél többet adjanak el belőle,aztán amikor jön freebe mindenkinek,majd jön a nerf is 😄 addig aki fizetett érte,az élvezkedik :p )
itt a hildebrand német hibrid cirka,agir ágyúkkal,két fajta repcsivel,amiből a torpedósok 50 másodpercenként indíthatóak 😄

Plata, ha jól emlékszem te nagy Graf Spee-s vagy, a Schill-t próbáltad már (ha megvan neekd)?
GG appban a giveaway-nál van WoWs kód,ad egy rahedli baromságot,mindenféle bónuszokat,plusz ha jól láttam 14x5 signalt.

Ritkán.
Napi küldiért oda megyek.

Ezer vacakból vettem 9 ládát.

Caliph
ott is nagy baj,ha béna a csapat,tök fusztráló amikor botok ellen elhullik az első 5 percben

Csak operations-ban játszom,abban most T11-el is lehet menni,kivétel sub,sajnos.

Caliph
az a bb legalább a szintjéhez képest jó. sajnos full nerfelték az sc,meg igazából semmit nem adnak már én is egyre kevesebbet tolom,nem is értem miért farmoltam ezt az eventet is,ha kiszedem a maradék kontikat megint pihenni fog karácsonyig sztem,max heti pár csata
a játékosbázis nagyon bénga,én se vagyok pro,de tegnap is,t10 csata,én francia t8 cirkával vagyok ami távolról tűzgyújtós,,mondja a bismi hogy push ...menjünk,aztán kiderül h t10 dd meg sub is van azon az oldalon ,meg szemből pushol az ellen schlieffen is,mondom itt nem terem babér,futás....semmi reakció,bemegy,széttorpedózzák,aztán ugat hogy neki nem segít senki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.09.12. 11:39:18

Hát 45-ből nem sok jó lett.

Köszi.
T8 cruiser,nem érzem hogy nagyon kellene.
Nekem sajnos kevés hajóm van,már rég elfogytak.

Caliph
én az sct választottam,esett 9k dubi,lazo,meg leone hajók,egy kis szén,minimális acél meg a sallang. és még ki tudok venni 10 sct-csak elfogyott a hajó ,szal event passt kell tolnom

A mostani évfordulós eventen szerintetek megéri ki venni 6250 tokenért a 8-as cruisert?
Vagy inkább vegyek belőle ki sok superkonténert?

Hülye printscreen már woT-ban sem megy.

Köszi,de nem pont erre gondoltam,abban reménykedtem hogy a WoWs-ban a Wot-hoz hasonlóan van egy gomb ami megmutatja a replay menüt.
De akkor tévedtem,de nem értem a WoWs játék újabb mint a WoT akkor miért vacakabb a replay nála?

Caliph

Ez a hülye játék már megint szivat.
Mentem brawl-t Thromp-al,nagyon jól sikerült,a mi csapatunkban volt egy divízió meg én és egy másik random játékos,az ellenséges csapatban meg 2 divizió ugyanabból a klánból.Azt hittem megszívjuk és bukjuk a csatát.Erre nyertünk.
Első lettem xp-ben,csináltam is képeket,majd kiléptem játékból,keresem a képeket és semmi.
Már máskor is csinálta a játék,csak tudnám mi a szarért.
UI:Replay-ben hol tudom megnézni hogy milyen gombokkal lehet tekerni vagy gyorsítani?

Caliph
Grindelem az Exxes vonalat,egyelőre yorktownnál járok...egyre jobban bejön a support szerep,ha nem idióták a csapattársak rohadtul jól össze lehet dolgozni velük,dobsz egy kis füstit nekik,és nem restek megköszönni...egy akizukit mentettem meg egy marcautól,hogy füstöt dobtam neki,szegény francia nem tudott már hova menni,simán kilötte a füstből az aki...alapból sztem bukta lett volna szegény akinak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.21. 17:11:16

Caliph
ezek az ágyúk már alapból rajta vannak minden cvn,csak eddig másodlagosként működtek,olyan 5 km hatótáv körül. most átrakták őket irányíthatóra,és megtolták a hatótávot 16 km környékére. kivétel persze a német cvk,amiket fel lehetett húzni 10km hatótávtra,és mint a németeknek általában,nagyon hatékony másodlagos arzenállal bírtak

chkalovon is van 8x2 130mm ágyú. De pl vegyük a Nakhimovot is,azon konkrétan a smolensk ágyúi vannak,csak ugye eddig le volt butítva. sajna teszten sem a német sem a ruszki cv nem volt kipróbálható,csak a brit,a japó és az amcsi.

Remélem Chaklov kap ugyanennyi ágyút,meg pár cirkálórakétát. 😄

Caliph
vége igen

Ki volt az az állat aki ennyi ágyút rakott egy cv-re?
Már vége teszt szervernek nem?

Caliph
na Trenlass nemrég dobott egy vidit,a Midway ágyúit sokat használta,látható hogy op mint állat

Caliph
eltűntek a hajóim 😄
legalábbis a portban nem látom a listát,de tech treeről ki lehet választani,és úgy megvannak 😄

szerk: relog megoldotta 😊
enyhe szívbaj jött rám 😛

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 19:40:28

Caliph
a másik még ami feltűnt,hogy amikor átvált travel módból támadó módra,szinte egy helyben képes hatalmas fordulókat tenni a repcsi,a fordulás csak akkor lassul le , ha már a tényleges célzó módba jutsz,ahol pl szűkül a sáv a torpikál. mindjárt keresek vidit hogy lásd,de a lényeg,hogy kb meg lehet csinálni minden cv-vel azt,ami eddig a FDR különlegessége volt.még jó hogy nem dobtam ki rá 30k acélt.

pl. 3:40től ha nem időzíti,látható milyen durva manőverekre képes a repcsi,amig nem lép be a támadás utsó szakaszába..

Caliph
kivi leszek az új rendszerben hogy fog működni az ap rakétás megoldás...ugye ap rakéta halálos pl nakhinovra ha oldalba kapod,szal így simán átrepülsz a teljes ellen csapat felett veszteség nélkül,hogy aztán a nakhit visszarakétázd a kikötőbe. nem beszélve arról hogy támadás közben spottolod is a snipereknek,szal ha ki akar fordulni téged,akkor egy yama vagy satsuma simán oldalba küldheti
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.08.12. 14:10:36

Caliph
igen,tegnap néztem én is,nem is találtam a játékban kikapcsolási lehetőséget,google meg valami fáljszerkesztést dobott ki amivel kikapcsolható. nekem is megvolt az utsó 30 csata,irja a dátumot,meg a hajót is amivel mentél

Caliph
igen...nagyon durva a lőtáv,sorozatlövő,és a sebzés is jó..sztem ezt nerfelni kell,mert ddnek nincs esélye. ha automatán volt,sokkal butábbnak tűnt. kár hogy nem lehetett(vagy nem vettem észre) training csatát menni,ott szivesen teszteltem volna mit hogy,mint élesben
Szal összeségében durvák az ágyúk dd szempontjából,és ugye ilyenkor te irányítod a hajót is,szóval simán ki lehet menőverezni a torpikat is,hacsak nem közvetlen közelről tolja fel a propellerbe 😄