22408
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    na nekem jól kezdődik a mikulás,galant t6 dd,és alvaro de bazan t10 dd valami ágyús kontiból :p a galant meg a kódból asszem,köszi Darun :p
  • Darun
    SANTA2023

A kód 5 nap prémet is tartalmaz, figyeljetek hogy mikor aktiváljátok!
  • Caliph
    jön a mikulás bácsi,már alig várom hogy húzzák le a playereket :D
  • Darun
    Igazából ez azért is van, mert az ünnepi BP illetve napi reward módosulni fog az ünnepekre való tekintettel és igy nem a hónaphoz, hanem a peccsváltáshoz igazitják a "naptárat".
  • Caliph
    yepp neked,csak a félrekattintottam :D de már megkaptad a választ is úgy látom. szóval ezért kaptál napi belépés kontit,mert ott még tart a november :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.03. 11:34:04
  • pajer_csaba
    A julián- és a gergely-naptár eltérése miatt. Dátum szerint mi (gergely-naptár) előrébb járunk pár nappal. Ezért van pl az ortodox karácsony a mi szemszögünkből nézve januárban.
  • Plata
    Feltételzem ezt nekem írtad.
    Mi a manó az hogy november még 5 nap?
    Tudom hogy az oroszok elmebetegek,de ennyire?
  • Caliph
    a november náluk még 5 napig tart
  • Darun
    Nem biztos hogy politikai indittatása van a dolognak. A játékban már elég sok nemzet kapott különféle "emlék zászlót", köztük a cseh és a svájci is, mindkettő igazi tengeri nagyhatalom volt annak idején. Érdekes hogy portugálra pl nem emlékszem és magyar vonatkozású is kb csak a Jágeres kampány volt. Szóval inkább arra tippelnék, hogy a pléjerbase mérete alapján mérik a nemzeti vonatkozású eventeket,
  • Plata
    Na valaki magyarázza meg hogy miért kaptam ma meg a két szuperkonténert ?
    Már december van,novemberben meg csak 23 alaklommal jelentkeztem be,többiről elfeledkeztem,,tegnap sem mentem fel,ma felmentem és megkaptam a novemberi 2 szuperkonténert.
    Mondjuk nem voltak szuperek,de akkor is fura.
    25 darab zöld booster meg 7500 szén.
  • Ssenkradlive
    Ha mondjuk ismernéd a hazai és regionális aktuál/utóbbi évek politikai történéseit, annyira nem csodálkoznál egy ilyen event-en...XD
  • Darun
    Az egyik éppen futó küldi végső jutalma a Liberation camo a Cherbourg-hoz. Aki korábban már megszerezte és most megcsinálja a küldit, 6M credit kompenzációt kap.
  • pajer_csaba
    Ha van valami, ami távol áll tőlem, akkor az a sovinizmus, de még szerintem is a krva anyját a WG-nek ezért.
  • ozimak
    Elég furcsa is. Mitől lett ennyire fontos nekik hirtelen? Eddig soha nem láttam ilyen eventet náluk. Mindegy, elmehetnek az anyjukba. Úgyis kezdem megutálni a játékot mint a szart. Lassan kb. semmi élvezetet nem nyújt, csak idegeskedést. Még az a havi 5-10 game amit játszok az is.
  • Tono34
    Ez az event annyira nem tetszik.... tolvaj bandát ünnepelni ...

" December 1 marks the annual celebration in Romania in remembrance of the 1918 declaration that unified the formerly Austro-Hungarian territory of Transylvania with the Kingdom of Romania. It’s time to unlock a special mission dedicated to this event!"
  • Plata
    Ma mentem három ranked csatát.
    Mindegyiket megnyertem,ezért inkább gyorsan kikapcsoltam a játékot. :D
    Valami spanyol vagy mittomén milyen cruiserrel,holland crusierrel és amcsi BB-vel,aminek elfelejtettem a nevét,bár asszem Florida. :D
    Az utóbbi nagyon be jött.Olyan pofonokat osztott mint a fene.Ellenséges csapatban volt 10 kilóméteres torpedós BB,próbálkozott hogy rám forduljon torpedóval de mindig megszívta,olyanokat kapott hogy azt élvezet volt nézni.de egy cruisert is úgy telibe csaptam hogy negyed Hp-ja maradt kb.
    Florida igazán megérdemli a kalóz zászlót.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.30. 18:34:32
  • Darun
    Két hetente csütörtökönként resetelődik.
  • Plata
    Akkor valszeg pont roszkor próbáltam. :D
  • Caliph
    szezon van,meghatározott időre,nem hinném hogy van olyan hogy másnap törlődik az elért eredmény hacsak nem járt le az adott ranked ideje. ha ráviszed az egeret látod hogy a mostani sprint 8 nap múlva ér véget.
  • Plata
    Értem.
    Sajna annyit nem játszok hoyg felkerüljek ezüstbe,egyszer majdnem összejött,elértem bronz legmagasabb rabgra annyit játszottam DD-vel,de ahhoz már nem volt kedvem hogy megcsináljam azt hogy átkerüljek ezüstbe,másnap meg mikor felmentem újra kellett volna kezdenem nulláról.
    Most meg t7-el biztos nem fog összejönni,nincs olyan T7 hajó amit annyira szeretnék hogy ennyi csatát letoljak egy nap.
  • Caliph
    bronzra t7,ezüstre t8,aranyba t9 el lehet bemenni
  • Plata
    Nekem rankedre csak T7 hajót engedne.
  • Plata
    Szerintem rankeden a Cv-vel elküldenének a bánatba. XD
  • Darun
    Azért Rankeden is lehet creditet farmolni, és ez spec pont T8, és még csak nem is legendary kör volt és kék eco-val. (1700 base xp-vel lettem második)

Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.11.26. 17:01:32
  • pajer_csaba
    Battle pass.
  • pajer_csaba
    Sosem jártam ott.
  • Plata
    Nekem csak szürke vagy ződ kredit fokozóm van,jobbat sosem kapok.
  • Darun
    Brawl ;)
  • pajer_csaba
    Ilyen a WG. A legjobb kreditkereső a Missouri volt, amíg látványosan és hangos tiltakozások közepette nem nerfelték azt is. Azóta a kreditfarm egyetlen értelmes módja kék vagy piros economyk használata Tier IX-X hajókon, random csatában. Minfen más kuka.
  • Plata
    Hogy az ördögbe van az hogy prém T8 hajón csak 5% pénz bónusz van?
    Régebben a prém hajók több pénzt hoztak nem?
    Sima szenes t10 hajón is több bónusz van.
  • Caliph
    biztos nem nagy,de nem is olyan kicsi,ugye ismerve a napi konti sc mechanizmust :D
  • pajer_csaba
    50% - vagy igen, vagy nem.
  • Plata
    Mekkora az esélye hogy két egymást követő napon,a napi első láda szuperkonténer legyen?
    Mondjuk mind a kettőben marhaság volt de lényegtelen.Ma is szuperkonti volt a 2k xp-s ládában.
    Tegnap is 50 sierra bravo zászló és ma is.
  • Caliph
    behúztam,meg kivettem a chkalovot is,szintén 9k dubiért, 15000 Ft prém shopban,és jó cv. asszem idénre kiköltekeztem :)
  • Darun
    Én is csak ajánlani tudom. Szerintem sem a legjobb T8 BB, de mindenképpen a jobbak közül való és a WG fel is verte az értékét azzal, hogy minden elérhető vásárlási opcióból kivette. 9k-t simán megér.
  • whiskeyman
    Massa az mindenképpen must have! Nem OP, de megállja a helyét T8-ban
  • pajer_csaba
    Csak ha nagyon-nagyon nagy szükségét érzed, és jól feküdt a kezedben a North Carolina anno. Erősen kétlem, hogy a "legjobb" Tier VIII-as BB lenne, de valóban nem rossz.
  • Caliph
    szerintetek érdemes kivenni a Massa blacket? nincs meg az alap,van is épp rá 9k dubim,és elvileg a legjobb t8 bb
    elvileg már nem kapható sem honlapos prém shopban,sem szénért,ha akarom most van itt a lehetőség :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.21. 15:13:50
  • Darun
    Ha esetleg valakinek pont ezek a gépek hiányoznának. (ship/tank/repcsi bundle)
  • mumus70
    Gratula! Ez egy marha jó kis vas!