banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    A brisbane nem olyan jó mint a minotaur,cserébe van HE.a szenes hajóknak majdnem mind megvan a maga tech trees alternatívája,csak kicsit mások.

először is,saját vélemény: salem nagyon jó,de ott a des mo,brisbane jó,de ott a mino, Malta sztem jobb mint az immelmann, immelmann jobb damageben,de a malta nagyon mocskos az ap bombázókkal,és könnyebb is vele kicsit játszni.

DDben egyértelműen a marcau a legjobb,de nagyon kézre kell h álljon,nincs füst,szar a conci,cserébe üt az ágyú és a torpok sem katasztrófák,na meg a sebesség,ha ügyesen játszol a sebességgel,szinte kilőhetetlen...élmény vele torpedós ddkre vadászni,egy sem tud elfutni előle.
    cirkák közül sztem most a nápolyi a legjobb,illetve a salemet nagyon dícsérik,de én nem érzem azt hogy kell a desmo mellé.

Tromp szintén egy fun és különleges dd,lehívható bombázókkal,jó a conci,közepes torpik és ágyúk,de nincs füst.Én élvezem vele a játékot
    Moskva is egy egy erős heavy cirka,hydro és radar.nekem nincs meg,petro mellé nem éreztem a szükségességét,de sokan dícsérik
    sokan útálják a német subit is,víz alatt rohadt gyors,szal gyorsan lehet vele flankelni,és megáldani torpikkal a figyelmetlen ellent,és menekülni is gyorsan lehet vele a sebesség miatt. felbukkansz,torpizol párat,aztán pár perc múlva a térkép másik felében vagy

Ott a hayate ami egy shima/haragumo hibrid dd,jó torpik,jó ágyúk,de egyik sem kiemelkedően jó,amolyan mindenes,engem nem fogott meg.
    Alvaro de bazan szintén nincs meg,én úgy ítéltem meg h nekem nem kell,amolyan mindenre is jó ca,de semmiben nem kiemelkedő. van funny button,ami asszem két szalvót tud eldurrantani gyorsban egymás után

ha valami egyedire vágysz,akkor Tromp dd,amúgy meg a te döntésed lesz úgyis :p

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.10.29. 09:46:53