banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Amelyikkel úgy érzed, tudsz játszani.
    Én az amerikai Maine-t választottam, mert gyakorlatilag egy Montana +1-1 löveggel minden turretben. Így nagyon nem lehet mellé lőni - képletesen és célzásilag is. Gondolkodtam még a japán Satsumában, de ott -1 löveg van, ráadásul a tűzerő fele a hátsó tornyokban van (szemben a Yamato 2/3 előre néző tűzerejével, ami front taktikát biztosít). A német Hannover igazából nem nyújt túl sok pluszt a Preußen és a Großer Kurfürst mellett, sőt a legendás 2 löveg/torony + szórás miatt felesleges is - ebben a Großer Kurfürst még jobb is a +1-1 löveg miatt. A szovjet Admiral Ushakov kb egy kalap fosch, ugyan úgy ahogy a komplett szovjet BB ág - elsősorban a 17 km fölött drasztikusan leromló lövedék-tulajdonságok miatt, miközben ez alatt meg ég, mintha papírból lenne és egy közepesen töketlen CA is pillanatok alatt elfüstöli miközben vihogva körbetáncolja. A brit Devastation is jó választás lehet, már ha bejöttek a brit gyújtóhajók és elfogadod, hogy az angol AP hgelyett még az is jobb, ha kövekkel dobálod az ellent. A francia Patrie meg igazából felesleges - bár egyáltalán nem egy rossz hajó - a Tier IX-es Alsace ugyan azt tudja amit ő. Összességében a Tier XI igazából csak pénzégető, sokkal nem jobbak, mint a TIer X-esek, egyet érdemes kipróbálni, de nem kell passiót csinálni belőle, hogy pokémonok módjára megszerezd mind.