A Wargaming új MMO játéka
-
Sajnos még nem sikerült belefutnom a nyílt tengeri csata helyszínbe, így arról nem nyilatkoznék. Egyben biztos vagyok. ebben a játékban sem lesznek Csapatok, legfeljebb, ha majd lesz valami Flotta csata vagy mi is lesz a neve. Addig ugyanúgy random összesorsolt játékosok lesznek, akik a lehető leghajmeresztőbben irányítják majd a hajót, amit épp a fenekük alá kaptak.
A hajó típusokkal kapcsolatosan meg kinek mi jön be. Jó és élvezetes csatákat megyek (többnyire) szinte minden hajó típussal. Kedvelem (most már ) a rombolókat is. Jó taktikai érzék kell a kezelésükhöz és némi szerencse. A cirkálókat is szeretem, bár a Pensacola-val már közel sem olyan vicces játszani, mint az elődjével.
A csatahajók is nagy kedvencek, bár sokat bosszankodom az egylövéses játékosok miatt (Aimbot). Igazi harcos az az osztály. Kiállsz a küzdőtérre és megy az adok kapok.
Ha nem vagyok túl fáradt esténként, szívesen megyek hordozóval is. Sok figyelmet és előre tervezést igényel. Sajnos még mindig nem megy megfelelő színvonalon a manuális torpedózás, de majd idővel.
Most ha azt mondom, hogy mióta megkaptam a hozzáférést a játékhoz, mással nem is játszottam. Ez azért nálam jelent valamit.