A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #2210 Oké, én elismerem hogy kell. Kell a változatosság is. De attól még szívás.
Elmondom nekem milyen csatám volt. Nekem mondjuk jó volt, de azért mondom hogy szívás, mert ha a másik csapatba kerülök, akkor kurva nagy szívás lett volna.
A nyomorult szerencsétlen Aurora-val voltam. Azért úsztam meg, mert senki nem figyelt rám. Egy hajó se. Láttak, lőhettek is volna, az Aurora olyan lassú, semmit nem manőverez ki, de nem foglalkoztak velem. A másik csapat hajói, ahányan voltak, annyi irányba. A csatahajók, be egyenes a pálya közepébe. Semedig se húzták. A hordozóink arattak. A mi csatahajónk szintén.
Én meg, mivel senki nem figyelt rám, elmentem oldalra, és jé. Ráakadtam az ellenfél egyik hordozójára. Utána a második hordozójukra is. Na nekik annyi lett. De ha ez másik pályán lett volna, nem sikerülhetett volna. Tehát igazából a dolog nekem bejött, de bele gondoltam, mi van ha én vagyok például hordozóval?
A többi pályán sokszor volt olyan, hogy jön utánam egy romboló, vagy cirkáló, hordozóval megkerülök valami szigetet, vagy jéghegyet, addig nem tud lőni, én viszont eloltom a tüzet, startolhatnak a repülőim...életmentő.
De azt elismerem: jó lehetne, ha olyan csapatjáték lenne, mint egy valós tengeri csatában minden egység azt teszi amire való, ott és akkor amikor kell. De ilyen nincs randomban. Nem számíthatok arra, hogy fedeznek, hogy elvonja rólam az ellenfél tüzét, hogy besegít torpedókkal. Így arra kell számítanom a csapat helyett, hogy felhasználom a pálya adottságait, szigeteit, és lehet reménykedni, hogy akad még pár játékos, aki tudja mit kell a hajójával csinálni.
Ez ugyan olyan dolog, mint a WoT-ban is vannak elvileg jó pályák, amik aztán szinte mindig használhatatlanok a csapat miatt. Már nem emlékszem annak a WoT-os városi pályának a nevére, de 10 esetből 9-szer, mindig úgy sikerült veszíteni, hogy egyszerűen nem gondoltak bele a játékosok olyan dolgokba, hogy van mondjuk egy utca, kereszteződés, akkor véljük két irányból vagy bekerítenek. Pedig amúgy a pálya jó, de mégis utáltam emiatt menni rajta. A wot-ban a végére már csak azokat a pályákat szerettem ahol max. 2 irányba lehet menni, mert talán azt a két utat megtalálják.