A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2209 Ma az első köröm azon a pályán volt, én Fuso, szakasztárs Pensacola, velünk egy Yamato, szemben egy Gearing, egy Baltimore, meg még egyéb nyolcas dögök is. 3 kill, 98888 sebzéssel zártam (új rekord), nyertünk, 228ezer kredit, 3400 xp (szorzós volt). Szóval tetszik...:) Mondjuk mi értelmesen haladtunk, a Yamato mellett osontunk jobb oldalon, a Pensacola a csatahajók mögül osztotta a lövéseket, az össztüzet pedig a csatahajók kapták, mert ha ők elesnek, a többi már nem tétel... A Yamato egyébként elég óvatos volt, konkrétan a Fuso-m mögül lődözött, de ő lett a második a csapatban a végén, szintén 3 killel.
Ilyen pálya is kell a játékba szerintem, mert a sok kis szigetes pálya csak szenvedés pl a csatahajóval, annyi hely sincs helyenként, hogy elférjek keresztbe. Itt legalább az kell, amit tud egy csatahajó: nagy hatótáv és erő. Esetleg 1-2 szigetet be lehetne rakni, de tényleg csak 1-2 darabot, nem többet! És annyira nem könnyű ez a pálya, mert messziről elég komoly pára van rajta, nem tiszta a horizontig azért. Csak kár, hogy ennyire kicsi a játéktér, ez ezen a nyílt pályán nagyon kijön, még jobban mint a többin. Ekkora hajókkal, pláne ha bejön mindkét oldalon 3-4 csatahajó, jóval nagyobb térkép is elkelne. Van olyan pálya, nem tudom most a nevét hirtelen, ahol ahogy betölt, már mutatja a szemben levőket, tehát 20 km az ellenséges kezdőpont! Sovány egy kicsit...
A pályákat a csapatmunka tudná ellensúlyozni, ha rendesen együtt dolgozna a CSAPAT és nem mindenki azt csinálna amit akar, akkor sokkal hatékonyabban lehetne dolgozni, akár a nyílt mapon is. Védeni a csatahajót, távol tartani tőle a rombolót, a cirkálót, a repülőket, amíg újratölt, ennyi a győzelem titka. De ha egyedül hagyják a 30 sec töltéssel és nulla fordulékonysággal, akkor annyi. Persze az eddigi online játékokból kiindulva itt is maximum a szakasz jelenthet majd esélyt a győzelemre, mert az nem "csapat", amiket az MM összerak...