banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Nekem a Montana mindig is nagy célom volt, mert az emlékeztet a legjobban arra a csatahajóra, amit anno gyerekként terveztem. Így a Monti lett a 2. Tier X-es hajóm, a Yamato után (mert hogy a japán ággal kezdtem az egész játékot, így kötelességtudatból azt húztam ki elsőnek). Szeretek is vele játszani, bár nehéz - ahogy mondtam, az amcsi BB-k "tisztességes igáslovak", semmi kiemelkedő előnyük nincs (talán csak a picivel jobb AA) cserébe a lövedékek "állnak a levegőben". Szemben mondjuk a németek másodlagosaival, a britek piromániájával vagy a japánok romboló erejével. Az olasz ág egy érdekes dolog, a Caracciolo-ig kb vért pösáltam, ott a 4x2 löveget leszámítva fun volt, a V. Veneto-Lepanto-Colombo trió pedig nagyon élvezetes volt - igaz, főleg asymmetric-ben játszottam őket. Magasabb tierben a kisebb lőtáv sem akkora hátrány már, mint gondolná az ember, és a 16 löveg Tier X-ben azért 16 löveg, SAP-al pedig a 381 mm instant CA kill...

Ha mindenképpen szenvedős ágat kell mondanom, akkor azok a brit BC-k... kis Tier még oké, úgy ahogy, de a TIer VI-IX-X az valami borzalom, különösen a Renown (meg aztán az ajándék Repulse) váltott ki belőlem izzó gyűlöletet...
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.07.09. 14:06:23