World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kupon is megmaradt, jó lesz majd valami acélosra...hátha jön még idén karácsonyig. Ha nem, akkor gyűjtök a Lauria-ra.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Akarok egy klingon álcás torpedós hajót,lééééééégysziiiiiii. 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 13:55:41
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nekem egyik sincs meg csak sherman.
A Wisconsin sem lesz meg nekem,elegem lett a hülyékből randomban és d-day eventen.
Sőt tegnap még randomon is voltak barmok.
Azért jönnek be ramkedbe hogy kezdőhelyen afkoljanak.
Dögöljenek meg hogy kivették az asszimetrikus csatákat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.10. 09:08:09
minegumo lényegében egy yugomo,torpedós dd,az extra hogy két féle torp van rajta,egy nagy hatótávú messziről észrevehetős lassabb,és egy extra rövid hatótávú baszótorpedó 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.06.10. 07:06:48
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2024.06.10. 06:22:20
Az a legröhejesebb hogy sok modult kilő,amikor Cherry blossom operationsban egyszerre jön 4 Dd és kilövöldözi a torpedóvetőjüket még mielőtt rám fordulhatnának,az nagyon vicces. Mire rámfordul DD nincs mivel lőnie.Ugyanebben az operationsban simán túlélhető vele ha 5-6 dd meg 2-3 cuiserből álló csapatot betámadod,a sziget mögül úgy lövi őket mint állat a sziget miatt torpedózni sem tudnak.Aki megkerüli úgyis megdöglik elsődlegestől.
Három bb meg én split-el négy Bb ellen.
Mindegyik lassú volt,én turbó mocival eltipliztem és befoglaltam a két bázist majd füst függöny és elbújtam,a négy idióta nem mert bejönni foglalni a füst miatt.
Nyertünk és én egy lövést sem adtam le. XD
Nekem lett a legtöbb Xp-m így is.
Nevetséges,de újra sikerült. XD
Most ki löttem egy gyors BB-t torpikkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.29. 22:09:53
Úgy kiszedi a DD-ket meg cruisereket másodlagossal mint a fene.
Operations-on bitang jó,a hatalmas másodlagos lőtávja eszetlen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 22:36:17
itt
Ott próbáltam ki.
A másodlagosa veszett jó.
9.5km.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.27. 21:55:57
Haza értem és próba.Erre tessék.

Három ilyen csata és kész.
.
Kipróbáltam több t7-8 cruisert is,míg végre megtaláltam a tökéletest,túl későn,pont feladtam és azt mondtam ez az utcsó csata.
Francia T8 prém cruiser,bayard vagy mi a túró.
Operations csatában kb 400 ribbon jött vele össze,le is fényképeztem,de már megint nem ment a printscreen,hogy rohadna meg.
Az biztos csak main battery hit 369 volt. XD
utálni fog az ellen,lesz report is bőven 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:33:20
T9-10.
Van egy T11 is.
Yamagiri.
CV meg ilyen.
T10-11 random csatában 11k spot sebzésem lett úgy hogy spotoltam majdnem mindenkit,de hiába.
Amikor még más nem spotolta őket nem lőtt rájuk senki,amikor meg már más is spotolta igen.
a spotolós sem nehéz,szintén dd az ajánlott,vagy cv. ja látom az pont cv spec küldi
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.24. 11:04:07
20 csatában top 5 játékos megvan,5 achi megvan,500k spot DD-vel kész van,20 citadell hit kész.
Cruiser BB és sub küldik sehogy,mert nem játszottam velük.
Van valami ötletetek?
CV-vel hiába spotolok sokat alig van spot sebzés t10 csatában is,sajnos asszimetrikus nincs,randomban a játékosok hülyék,operationsban dettó.
Egyszer sem vettek észre. 😄
Igazán jó móka volt.Végül megtaláltam a pálya szélén a CV-t,át mentem a pálya teljes hosszán az ellenséges BB-k cruiserek közt.
Sokkal jobb szórakozás volt mint gondoltam volna,sokszor féltem hogy fel spotolódok,mert volt hogy mindkét oldalamon BB-k voltak meg előttem is,de megúsztam.
Nekem is van T10 BB-m.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 19:05:52
De menjek hátra és védjem meg a subtól.
A Tromp most 5.9 km távolságról spotolódik fel,amivel jól lehet bújkálni.
Nincs bele szuper kapitányom,de volt vagy 400k xp-m azt belenyomtam nagyjából így lett vagy 12 skillje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 09:19:00
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.18. 07:43:44
Na akkor ütne meg a guta.
CV-vel az a gond asszimetrikus csaták nélkül nincs mire menjek vele,randomban csak ugatnak miatta,co-op meg lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.18. 07:00:40
De ez a Tromp nekem még nagyon idegen,meg kell tanulnom játszani vele.
Viszont 96k spot sebzést sikerült szerezni,ami jó a dockyard küldikhez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.17. 22:27:10
Épp most hoztam be a kávét,csak egy kicsit nagyon ír és be alszok tőle. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 17:47:55
cvk közül nem tudnék választani,sem az immel,sem a malta nincs meg nekem. Majd nyilatkozik valaki akinek megvan
én továbbra is azt mondom,nem hajt a tatár,várd meg a cv reworkot mielőtt elköltöd a nehezen jött szenet 😊 lehet úgy elkúrják hogy nem fog cvzni senki :p
hogy a rework pontosan mikor lesz,azt jelenleg senki sem tudja
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.16. 17:45:53
Egy az hogy mielőtt az armoryba beléptem nem is halland volt kiválasztva hanem a Yamagiri,második hogy a hajó stat ablak sem volt megnyitva,harmadik hogy a hajó darabokban van. 😄
A franci DD-t azért kérdeztem mert láttam amroryban és úgy láttam az sem oylan rossz DD.
De lehet csak CV-t veszek,DD-m van sok,főleg simák,bár T7 prém DD-m is van kettő,Blyskawica vagy mi a rosseb meg még egy európai,aminek nem tudom a nevét.T10 is van F.Sherman,de t10 prém CV-m nincs.
Viszont vége van az asszimetrikus dolgoknak sajna.
De kellene egy CV vagy DD ami keres sok xp-t és pénzt és jó küldetésekre.
Te mit választanál?
CV-m küldetésre csak a T8 prém orosz van vagy T6 belga vagy francia,vagy mittomén milyen.Van még talán T6 német sima,T8 angol sima,t10 amcsi sima.De a nem prém CV-k nem nagyon keresnek pénzt.
De akkor Immelmann vagy Malta legyen?
Kapásból azt mondanám Málta,de csak azért mert angol zászló lobog rajta. 😄
Valamiért mindig az angol amcsi verdákért vagyok oda.
De már tudom hogy a németek is baromi jók.G.Kurfürst meg U-4501 miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 17:39:28
és sztem az ágyúk sem szarok. nekem bejött,én jó köröket mentem vele. de az h nekem bejött nem sokat jelent,lehet neked nem fog
a vidin láthatod mire képes egy jó player kezében
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.05.16. 17:09:38
Nekem a játék most fura bugokat produkál.
Ha bemegyek az armoryba meghülyül a játék.
Például ilyen.
A Tromp nevű francia DD-ről mi a véleményetek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.16. 12:55:47