banner
A Wargaming új MMO játéka
  • whiskeyman
    A Black egy speciális játékot igényel. Torpedózni nehezen fogsz vele, mert minden hajó ki tudja kerül, annyira lassúak. Viszont jó ágyúk vannak, füst+radar erős kombó, alacsony rejtőzködés és jól hozza a kreditet.
    Malta egy igen erős cv. Én nem igazán éreztem rá a hordozókra, de az első próba során 170k-t csináltam.
    Sherman megint egy speciális hajó. Viszont érdekes, mert a torpedó találati arányom kétszer akkora, mint a Blacknél.
    Brutál SAP lőszer, mindent bont. Legutóbb Zao ellen 1 v 1-ben 30k-ról pillanatok alatt szedte szét és 50% hp-t vesztettem....és hosszú füst persze a hydro, ami nagyon jól jön.

Összegezve: ha ügyes vagy DD-vel, akkor Sherman. Ha inkább óvatos, füstben ülő, spotolgatós, akkor Black. Illetve most divat lett a Hayate, az is szenes. Meg tudod védeni magad, mert gyors reload, 12-es torpok reloadboost-tal, füst és engine boost.
    Ha szereted és jó is vagy CV-vel (mindenért a cv a hibás, utána a rombolós) - garantált reportmágnes - akkor Malta....vagy ha még kapható az Immelmann.