World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utóbbiban nem vagyok biztos,melyik az igazi,az egyik statnál 1.9-et ír,egy sorral lentebb meg 2.1-et.

Asszimnetrikus csatáknál sokszor felszínen haladva támadok 8-10 kilóméter távolban maradva,ha kell akkor közelebb megyek olyan 4-5 kilóméterre.
viszont ha pingelsz,a bot egész ügyesen dobja a repcsit.
közelről már nicns sok értelme a pingnek,meg van hogy az irányítatlan torpi többet is sebez,érdemes ilyenkor azt használni. persze nem mindig,illetve a briteknek nincs is irányítatlan torpija,de a sima is lőhető ping nélkül,csak meg kell jósolni merre megy az ellen,mint egy ddnél
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.30. 15:23:05
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
*a lövéshez jutásról jut eszembe, most olvastam, hogy tiltást kaphatsz, ha a csata 75%-ánál kevesebbet vagy aktív tagja a csapatnak... lol, szegény Viribus Unitis... egy rakat csatám volt vele Randomban, ahol még csak odaérnem sem sikerült és ilyen 0 dmg-vel zártam a csatát... XD Továbbra is követelem, hogy a VU legyen Tier IV! Eskü, csinálok vmi petíciót erre...
Nekem 10 vereség a rekordom, ez még évekkel ezelőtt volt, azóta bevezettem azt a szabályt, hogy 3 után kilépek is csinálok valami mást. Ha nem enged nyerni a MM akkor hiába erőltetem, csak felidegesit. Egy nap kihagyás nem a világ vége. Nekem tegnapelőtt két hajót nem sikerült leszorzóznom, nyilván azt a kettőt, amik még fejlesztés alatt állnak. De a hajókkal is úgy vagyok, ha nem sikerül nyerni vele, akkor hagyom. Mert igy jönnek a lose hegyek, aztán amikor végre sikerül nyerni, akkor meg olyan hulladék csatát fogok ki, hogy vagy rögtön az elején meghalok, vagy nem ad be semmit és a végén kevesebbet kapok, mint az előző vesztes csatákért. Most hogy +200%-os szorzó van ez különössen idegesitő, de erre sem szabad ráfeszülni.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2023.12.29. 10:46:11

esetleg az új BB ág,a bongó féle,sokan dícsérik,nekem még nincs meg.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
*A Satsuról jut eszembe, tegnap átnyálaztam a supershipeket, a Yamagiri DD tényleg olyan überállat, mint a statjai alapján tűnik?
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.12.28. 17:31:38
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.28. 17:29:33
Mármint hogy sub és cv nem jó asszimetrikusra.
Sokszor egyedül én maradok élve vagy én nyerem meg a csatát CV-vel vagy sub-al.
Chkalov és a francia t6 nagyon jó asszimetrikus csatában.
Volt már hogy 8 kill-t csináltam asszimetrikuson basszus.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.28. 16:07:48
Az éjjel szorzózgattam kicsit "low" tierben is, relaxos Assy volt. Carbine Carlito mondta az egyik stream alkalmával, hogy a sub és a cv nem való Assy-ra. Namost tegnap U-69-el és Rangerrel is sikerült olyan csatát mennem, amit nekem kellett lehozni, mert a csapat elhullott körülöttem. A sub 1500 base xp lett, a cv csak 990 és még azzal is első lettem. Mondjuk itt azért látszik, hogy a sub kap egy "kis" eco boostot igy alanyi jogon, mert az a 600 xp difi indokolatlanul sok. Annyit azért hozzátennék, hogy ez standard battle, a domination az függetlenül attól, hogy milyen hajókkal megyünk be, 90%-ban bukó. Én az Assy-t azért javaslom, mert gyorsabban tudsz fejlődni és tényleg nem hozod hátrányba a csapatot. Arra kell figyelni, hogy az assy-s botok nem javitanak azonnal. 1 ping, 1 tűz, 1 vizbetörés simán lehet rajtuk, a második viszont instant DCP. Ezt egyébként ki is lehet használni sok szempontból.
3500 aranyért unlockoltam a prémium részt is.
Így megkaptam a 7-es stord prém DD-t.
A ládákban nem volt semmi jó,csak szén meg pár apróság.
Bár a 25000 szén jól jött.
De a 10 tokenből vettem még két ládát és az egyikben egy T6 francia prém BB volt.
Úgysincs még francia BB-m,csak prém cruiser meg CV.
Soha ennyi prém hajó nem jött még mint ebben a karácsonyi eventben.
Fura.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.28. 09:06:01
A dockyard tengeralattjáró küldijeit assimetrikus csatákban olyan gyorsan le tolom mint a fene.
A második heti küldikből is kész van talán 5.
Most 650 bombázós küldit kéne megcsinálni vagy a 350 main battery hits-t BB-vel,de hiába próbálom T10-el,alig tudok G Kurfürstel is sok main battery hit-et csinálni,bezzeg másodlagos az dől mint álat,de az nem számít.XD
Egy rakás citadell hit-et tolt BB-be.
Nagyon jó kis CV.
egy kis kedvcsináló
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.26. 20:46:01
Az egyikben egy francia prém CV volt.
Igaz csak T6 de akkor is.
Nem is tudtam hogy francia CV is van a játékban.
kita farmot feladtam,nem nekem való továbbra sem 😄 nem költök semmit,még defencere sem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.24. 09:58:48
T10-es Minotaur folyamatosan tűz alatt tartotta A Parseval T8 CV-t,azt láttam hogy a minotaur lövi eszeveszetten,nekem túl messze volt 17 kilóméter és tengóval voltam.
De a minotaur szinte semmit sem sebzi az irdatlan sok lövés mind lepattog a CV-ről,már egészen közel értem CV-hez mikor nagy nehezen meghalt,de akkor már hárman lőtték.
A német CV-k ilyen szívósak vagy csak a Minotaur volt rohadt peches?
Nekem meg van azóta hogy berakták,még a holland cruiser eventen szereztem meg a t7-et.