A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2187 Hát ja. Most mentem egy best of St. Louis kört: szétcsaptam egy Omahát, majd egy sorozattal egy Phoenixet (7700 hp-ról), aztán a rend kedvéért közelharcban rommá lőttem egy Kongo-t (lényegében folyamatosan tűz alatt volt, a találatjelző egybeszámolta a lövéseket, 80 lövésnél szakadt meg a sorozat, aztán még 9 lövés volt, hogy elsüllyedjen) majd még megaprítottam egy St. Louist, hajszálon múlt a negyedik kill. Mindezt TIER 3 cirkálóval! Ez a hajó olyan, mint a KV1 volt a wotban, amikor még nem volt így elbarmolva, mint manapság: örök hely a kikötőben, abszolút OP! :)
És ilyet nem tud efölött semmi, az Omaha-Phoenix nulla, a Cleveland nem rossz, bár egyetlen Fuso sorozat full hp-ról leszedett ma (mondjuk én nem emlékszem, hogy 20ezernél többet sebeztem volna egyszerre csatahajóval, azt is Kongoval, 35ezer egy sorozattal sose volt, ellenben 1000 alattiak simán...), állítólag a Pensacola ismét rossz... Pont ezért volt csalódás a cirkáló vonal, hiszen az első 3 hajó egy állat, azok után a következő pár hajó meg rossz vicc.