banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Mondjuk a subot pont a community egy része sirta ki. Minden peccsváltásnál voltak egy csomóan, akik megkérdezték a ticccsbemutató közben, hogy mikor lesznek végre subok a játékban. Hát most itt vannak. Másrészt meg ez presztizs kérdés is. Anno a Tündér fél évvel megelőzte őket egy sub teszt eventtel, valamit lépniük kellett erre. Szerencséjükre nekik mások voltak a prioritásaik, igy élesben visszaelőzhették őket.

Azért ezek a cv/sub változtatások még csak tervek, egészen biztosan nem a kövi peccsben fognak megjelenni. Eleve a PTS-en erről semmi nincs. Én ezt a travel-attack módot se igazán értem, mert már most is ez van :D Amikor felszállsz a hordozóról, travell módban vagy. Amikor először megnyomod a bal egér gombot, akkor vált át támadó módba. Nem olvastam el a cikket, de az alapján amiket hallottam, elég nagy marhaságnak tűnik. Szerintem sokkal probléma az, hogy a cv játékosok nem érdekeltek közvetlenül abban, hogy védjék a társakat, ezért használják a vadászokat spottolásra. A spot dmg-ért jár xp, a lelőtt ellenséges gépekért meg nem igazán. Azt sem igazán értem, mit fog csinálni majd pl a T6-os CV T8-as csatában, ha spottolni sem tud? Nekiáll malmozni? A másik dolog ami nagyon zavaró, hogy egy csomó hajón van katapult vadász, ami igazából tök jó spottolni a sziget mögött mögött kempelő ellenséget, a támadó rajoktól viszont nem véd meg. A röhejes AA-ről már nem is beszélve.