World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik engem a 9-es cruiserrel úgy kilőttek a csata kezdésénél hogy csak lestem.
ha meglesz majd rá a legendary modul,sztem kiteban is tökéletes lesz,szépen seggel égeted,ha meg rádlő akkor gyorsítassz lassítassz,a legendary modulja pont erről szól,pár sec alatt max sebességen van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.22. 13:14:51
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Takahashit szeretem jó a lőtáv,sok ágyú,bár a sebzése semmi,de leglább jól gyújt,na a meg a torpikkal lehet meglepetést okozni a rusholó hajóknak :P
a páncél viszont nulla,sokszor attól is meghalok ha mellém lőnek :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.22. 10:29:12
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mert ugye nem lőtávra húzzuk az amerikai cirkálót...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Azokat szeretem,vagyis azokat szerettem,mert most mióta megvan a szenes német T10 azt szeretem a legjobban.
Német BB nagyon fun.Random csatában kurfürstel,asszem ez a neve,ha nem akkor bocs,szóval ezzel a német t10 szenes BB-vel random csatában kilőttem egy t10 tengeralattjárót,de úgy hogy észre sem vettem. XD
Csatahajókkal meg cruiserekkel lövöldöztünk egymásra amikor kiírta hogy close quarter expert meg hogy megnyiffant valaki.Aztán látom hogy kiírta hogy megöltem egy tengeralattjárót. :D
Amcsi BB nem lövi ki az biztos.
Főleg nem ilyen messziről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.21. 15:34:50
buffaloval is tök béna vagyok,valahogy nem áll a kezemre,nagyon keveslem a lőtávot,t9ben nincs 16km...
majd nézek vidiket.
kockáztattam így jártam. majd black fridaynél kéne a smolensk,hátha ott szerencsém lesz,vettem pár dubit szülinapi kuponra,lesz mire költeni :D
pedig egy benham jól esett volna pl :D
Ezek voltak benne.

Bár lehet ideje lenne,úgysem lesz meg a T8 hajó token.
Szenes konténer helyett szuperkontit kaptam és abban is szén vót. :D
még lesz 5 vagy hat,ha kihúzom az utsó kettő t10est aztán ennyike. a superkonti nerfel kinyirták az értelmét az egésznek.
l
De én sem vagyok játékban csak láttam a küldit és a hajam égnek állt és most eszembe jutott.
az az xp mennyiség amit módosítók nélkül kapsz. így sem egyszerű de nem lehetetlen.
Vagy ezt nem nekem kell összeguberálni?
Még a 150k xp-s küldetéssel sem haladok mert mostanában nincs időm játszani és nincs értelmes játékmód amit szeretnék tolni.
De alig csináltam valamit.
Nevetséges csata volt,az összes elenséges hajó elment a pálya bal oldalára,én meg pechemre jobb oldalra mentem.
Egyetlen ellenséges hajóra tudtam tüzelni,az is menekült a pálya bal oldalára,mázlimra 37k-t lőttem minotaur-ba,de ennyi,több ellenséget nem láttam,mire lőtávolra értem volna mind a négy bázist befoglalta a csapat és nyertünk.
Grath! Szép eredmény.
A csata vége felé már csak 3 hajó volt, BB meg talán CA. Nekem már alig volt életem és russoltam rájuk, ő meg 3/4 életen volt és menekült elfele. Mé? Befüstöl és lő. Vagy... mi van ha kilövik? Ki a fenét érdekel? Főleg amikor látod hogy már tuti a győzelem, alig van ellenfél, inkább megyek és farmolok még 5 sebzést, minthogy elmeneküljek és csináljam a semmit. Coopban? Minek? Kilőnek, legalább rögtön kiléphetek és irány a következő csata. De sokszor van olyan is, hogy beyolozok, szeva DD, szeva CA/BB és közben én is meghalok. 3 perc. Én megyek a következő csatába, a többiek meg ott taktikáznak a pályán. Aztán persze valahol a mezőny elején végzek (nem mindig jön be, néha kitorpedóz a DD és meghalok úgy, hogy semmit nem csinálok, de azért ez elég ritka és ez is hasznos, mert gyakorlom a torpedók elöli kitérést)
A nyilvánvaló mérési szélsőségeket, irreleváns adatokat (Tier II-es 55,36% wr; vagy 51,43% wr CV-vel, 35 csatával...) figyelmen kívül hagytam.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.17. 16:14:53
Szerk.: közben látom baszki, hogy co-op csatában voltál, ott volt uccsó a tag. akkor biztos nem én voltam. Bódóttá'! ^_^
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.17. 16:00:49
vannak ilyenek is
vagy ne adj Isten egy szellemileg vagy fizikailag sérült is játszhat igy,mi alapnak vesszük h van két kezünk meg 10 ujjunk rajta,ha valami hiányzik már nem olyan kezelni az egeret meg a billt...
de persze osztom h vannak hülyék is,akik azonnal halnak és irja h cheater meg satöbbi,pedig ő mutat broadsideot a fél ellenségnek.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.09.17. 12:49:06
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2023.09.16. 19:10:51
Csak már kezdek kikészülni a sok állattól.
A Tiger az kuka. Azért pár cirkáló még igy is maradt... bár az oroszokról nem tud semmit a wiki, pedig ezek se új darabok. WTF?
Igy a neveket elnézve egyiknél sem fogott el a "must have" érzés.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.09.15. 15:19:44
Én még egyszer sem kaptam.

Az Irian nem rossz hajó egyébként, de mostanában nem igazán jönnek be ezek a kis kaliberű gyújtogatós hajók.
A Belfast '43 pl elég op. Füst+radar+hydro+torpok+HE. Persze ennek is meg van az ára.
bayard nem tom megéri e,azérta 6250 tokenért kapsz 31 superkontit...igaz hogy lutri,illetve most hogy nerfelték is lehet biztosabb a t8 hajó token inkább...
és ha már itt tartunk,melyik t8 hajót érdemes kivenni érte? mindegy nekem milyen fajta,op legyen :D nekem első körben az irian jött be,beszéljetek le róla. Kidd meg a saipan loyang megvan :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.09.15. 12:18:11