A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #21715 Én konkrétan CC-t néztem (Carbine Carlito) aki már egy hónapja is mutogatta. Persze ő is azt mondta hogy nem éri meg az árát, de a régi Kitakaminak is Kuma teste volt, annak minden hibájával együtt. Aki meg akarja majd venni, úgy sem azért, mert annyira OP, hanem azért mert ritka. És árát is ehhez mérték, nem a használhatóságához. A DY-os hajóknak is több mint a felét nem is lehet látni csatában, még is hány játékos már kiveszi Day 1 és meg sem próbálnak faragni az árán küldetésekkel.
Illetve annyiban kijavitanálak, hogy nem Shima torpedó van rajta, a 12 km-es csak 12-13k körül sebez, viszont 90 csomós. Szóval inkább hasonlit egy Halland torpedóra. Viszont a kettő között nagyon gyorsan tud váltani (kb mint a szuper shipek vagy subok), szóval szinte mindig azt a fajtát tudod használni, amire épp szükséged van.
HE-vel más cirkálókat ois lehet citadellázni,
És még egyszer: én se azt mondom hogy OP vagy hogy megéri az árát, hanem azt, hogy megint kicsit túl van lihegve CC oldalról is és sokkal jobban lehúzzák, mint amilyen valójában.