A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #21375 A ruszkit látni random/ranked csatában is. A szakasztársam is kibontotta anno, próbaképp bementünk a subos operation-be, de neki nem jött át a játékélmény.
Én is kivettem mindkettőt, mert a többi nekem is megvan, a kollekcióba jók lesznek, amcsi cirkából rengeteg van, Dunát lehet velük rekeszteni. A San Diegot részben ezért még ki sem próbáltam. De van egy magyar streamer, neki is megvan, ő ment már vele pár kört, annyira nem tűnik rossznak.
Ami viszont a japó subot illeti, nekem nem tűnik funnak, hogy ott pingel mellettem az enemy sub és semmit nem tudok vele csinálni. Ha fél pályáról akarok torpedózgatni, arra ott a Jáger, Sommers, Benham. Mivel magas tierben már lassan minden hajón van hydro, amelyiken nincs arra meg Vigilance-es kapitányt raknak, vagy TLS modult, igy a hagyományos torpedók használhatósága elég limitált. Persze értem én hogy funnak tűnik félpercenként ellőni 6 torpedót, de... ha menekül az ellenfél, az életben nem éred be, ha meg ők psuholnak, nem fogsz tudni elmenkülni. Nekem nagyon ritkán ad be olyan csatát, hogy percekig áll a két csapat egymással szemben és lehet eregetni a halakat. Ha kevés a romboló és/vagy nincs cv, akkor a sub feladata a spot is. De ezzel a conceallel még ezt se nagyon lehet.